pişt banada ugrada mutfagı temizleyek
oooooooo kimler gelmiş. bizi terkettin sandık. ceee deyip gittin aradaslm hayırlı geceler hayırlı sahurlarherkese........
Estağfirullahins canım artık bana hocalık edecen
Teşekkür ederim canımHepinizi tebtik ediyorum özelliklegezegenfeza seni tebrik ediyorum canım
Buldum canım 70 miş.Hepsi pc m de kayıtlıydı, tek tek hepinizin bilgileri mezun olabileceğiniz kilolar, takımın tüm tabloları vs. Büyük oğlan 2 aydır çöreklendi pc meher şey silinmiş. Telden de çok zor oluyor o yüzden sevmiyorum geçmiş bakmayı falan, pc ye alışkın biri için çok zor.
oy saram nasılsın canımHoşgeldin canım yine bir cee ee deyip gidecekmisin
fulyacımmm bende sizi çok özledimmoooooooo kimler gelmiş. bizi terkettin sandık. ceee deyip gittin aradaartık gel özledik
Yemek üç gün dayanıyor mu?Canım normal. Rutin yemeğimi yapıyorum baktık 3 gün yedik onu 4cu gün yememek için tekrar kaynatıp buzluğa atıyorum. Çöpe atmamak için. Yemek aynı şekilde buzu eridimi tat aynı. İyi oluyor.
rakibemm hoşgeldin yoksun ne zamandır görün arada destek lazımmm :)Aynen bende yatsıyı kıldım bi baktım regl olmuşum
Aslında sebzeler, etler ve süt ürünü olanları 2. Gün yemek iyi deyil. Peygamberimiz sav. 2. Gün ısıtılan yemeği yemezmis.Yemek üç gün dayanıyor mu?
ben bu konudan pek anlamıyorum, güvenmediğim için de genelde ertesi güne kalmauacak Şekilde yapıyorum, bozulur da anlayamazsam diye korkuyorum. Yemeği ocaktan almadan önce küçü kavanozlara koyup ters kapatıyorum, soğuyunca da dolaba kaldırıyorum kızıma ayırırken. Bunu da iki gün içinde yediremeye gayret ediyorum.
bir de buzluğa ezogelin harcı hazırlayıp koydum bu kadar bilgim bu konuda
Bizimkiler hep ısıtılan yemek tekrar ısıtılmaz derdi bi de Kafam çok karışıyor. Buzluktaki et suyunu kullandığım yemekleri tek seferde tüketmezsek ısıtmıyorum tekrar
Seni bayağı korkutmuslar canimYemek üç gün dayanıyor mu?
ben bu konudan pek anlamıyorum, güvenmediğim için de genelde ertesi güne kalmauacak Şekilde yapıyorum, bozulur da anlayamazsam diye korkuyorum. Yemeği ocaktan almadan önce küçü kavanozlara koyup ters kapatıyorum, soğuyunca da dolaba kaldırıyorum kızıma ayırırken. Bunu da iki gün içinde yediremeye gayret ediyorum.
bir de buzluğa ezogelin harcı hazırlayıp koydum bu kadar bilgim bu konuda
Bizimkiler hep ısıtılan yemek tekrar ısıtılmaz derdi bi de Kafam çok karışıyor. Buzluktaki et suyunu kullandığım yemekleri tek seferde tüketmezsek ısıtmıyorum tekrar
Çoğumuz aynı canm kmbende 2 gündür ev kapılar camlaroruçlu zordu vallahi. Bugün regli oldum. Yarın banyo yer derzleri i yapicim çok heyecanliiii
pişt banada ugrada mutfagı temizleyek
Küçük bebek için verilecekse bence pişirdiği ve ertesi uygundur. Kendisi 3.gün de yiyebilir dikkat ederse. Bebek için yine pişirdiği gün deep freezee kaldırırsa sonra yine yedirir ama besin kaybı yine oluyor. En iyisi günlük yedirmek bebeklere ama çalışan anne için zor işteSeni bayağı korkutmuslar canimısınmaz olurmu. 3 gunde bozulmuyor ben 2ci günü kaynatiyoruz çünkü. Yarım ısıtır kaldırırsan bozulur eğer r 3cu gün yenecekse 2ci gün kaynatmalisin. Eğer 2 Cİ gün yiyip 3cu güne yemek istemiyorsan. 2ci gün gecesi buzluğa kaldırabilirsin. Sadece taze fasulye asla güzel olmuyor kilciklaniyor. Sen kavanozlarla işkence yapiomus sun canm kendine. Ayrıca et suyuna yapılan yemek çok uzun süre bozulmaz doğal yağ olduğu için. Ona tamamen güven isitabilirsin 4 gün bekletebilirsin. Tekrar buzluğa atabilirsin.
Ona göre fazla yapılmazsa üçüncü güne kalmıyor zaten. Ramazan ayında bizimkiler her gün farklı yemek isterler, o yüzden günlük yapıyorım, iyi oluyor. Ama diğer günler mesela bir kuru fasulyeyi üç gün yemişliğimiz de oluyorAslında sebzeler, etler ve süt ürünü olanları 2. Gün yemek iyi deyil. Peygamberimiz sav. 2. Gün ısıtılan yemeği yemezmis.
Bende 2 gün yiyorum, dökmek istemiyorum.
Ama 3. Gün baya fazla
Kuruyu bende 3 gün yerim deOna göre fazla yapılmazsa üçüncü güne kalmıyor zaten. Ramazan ayında bizimkiler her gün farklı yemek isterler, o yüzden günlük yapıyorım, iyi oluyor. Ama diğer günler mesela bir kuru fasulyeyi üç gün yemişliğimiz de oluyor
Teşekkür ederim canım. Ertesi güne çok nadir kalır benim de yenmezse ziyan olur diye o öğünü kurtaracak kadar yapmaya çalışıyorum.Aslında sebzeler, etler ve süt ürünü olanları 2. Gün yemek iyi deyil. Peygamberimiz sav. 2. Gün ısıtılan yemeği yemezmis.
Bende 2 gün yiyorum, dökmek istemiyorum.
Ama 3. Gün baya fazla
Hemi de nasılSeni bayağı korkutmuslar canimısınmaz olurmu. 3 gunde bozulmuyor ben 2ci günü kaynatiyoruz çünkü. Yarım ısıtır kaldırırsan bozulur eğer r 3cu gün yenecekse 2ci gün kaynatmalisin. Eğer 2 Cİ gün yiyip 3cu güne yemek istemiyorsan. 2ci gün gecesi buzluğa kaldırabilirsin. Sadece taze fasulye asla güzel olmuyor kilciklaniyor. Sen kavanozlarla işkence yapiomus sun canm kendine. Ayrıca et suyuna yapılan yemek çok uzun süre bozulmaz doğal yağ olduğu için. Ona tamamen güven isitabilirsin 4 gün bekletebilirsin. Tekrar buzluğa atabilirsin.
evet onun yemeklerime ekstra özen göstermeye çalışıyorum evdeyken sorun olmuyor da çalışırlen bakıcıya bırakıyoruz. İllaki akşamdan bir şeyler hazırlayıp dolaba koymam gerekiyor.Küçük bebek için verilecekse bence pişirdiği ve ertesi uygundur. Kendisi 3.gün de yiyebilir dikkat ederse. Bebek için yine pişirdiği gün deep freezee kaldırırsa sonra yine yedirir ama besin kaybı yine oluyor. En iyisi günlük yedirmek bebeklere ama çalışan anne için zor işte
Günaydın canım ben Bi kaç gün dür spor filan yapamıyorum birde burası aşırı cok sıcak iyice bitkin düşürüyor dün klima açtım torun bendeydi etkilendi cok öksürdü kapattım bizim yerimize de o serinliği yaşayınHayirli sabahlar
Burda hava düzeldi çok şükür sanki kiş havasiydi bikaçgündür..soğuk havada iyi değil çok sicakta iyi değil....yarinda inşallah oruc tutmaya devam edcem fazla borclanmak istemiyorum....birazdanda soorumu yapcam..lesliden sonra ek olarak sqat da yapcam artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?