Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buldum canım 70 miş.

Canım normal. Rutin yemeğimi yapıyorum baktık 3 gün yedik onu 4cu gün yememek için tekrar kaynatıp buzluğa atıyorum. Çöpe atmamak için. Yemek aynı şekilde buzu eridimi tat aynı. İyi oluyor.
Yemek üç gün dayanıyor mu?
ben bu konudan pek anlamıyorum, güvenmediğim için de genelde ertesi güne kalmauacak Şekilde yapıyorum, bozulur da anlayamazsam diye korkuyorum. Yemeği ocaktan almadan önce küçü kavanozlara koyup ters kapatıyorum, soğuyunca da dolaba kaldırıyorum kızıma ayırırken. Bunu da iki gün içinde yediremeye gayret ediyorum.
bir de buzluğa ezogelin harcı hazırlayıp koydum bu kadar bilgim bu konuda
Bizimkiler hep ısıtılan yemek tekrar ısıtılmaz derdi bi de Kafam çok karışıyor. Buzluktaki et suyunu kullandığım yemekleri tek seferde tüketmezsek ısıtmıyorum tekrar

Aslında sebzeler, etler ve süt ürünü olanları 2. Gün yemek iyi deyil. Peygamberimiz sav. 2. Gün ısıtılan yemeği yemezmis.
Bende 2 gün yiyorum, dökmek istemiyorum.
Ama 3. Gün baya fazla

Seni bayağı korkutmuslar canim ısınmaz olurmu. 3 gunde bozulmuyor ben 2ci günü kaynatiyoruz çünkü. Yarım ısıtır kaldırırsan bozulur eğer r 3cu gün yenecekse 2ci gün kaynatmalisin. Eğer 2 Cİ gün yiyip 3cu güne yemek istemiyorsan. 2ci gün gecesi buzluğa kaldırabilirsin. Sadece taze fasulye asla güzel olmuyor kilciklaniyor. Sen kavanozlarla işkence yapiomus sun canm kendine. Ayrıca et suyuna yapılan yemek çok uzun süre bozulmaz doğal yağ olduğu için. Ona tamamen güven isitabilirsin 4 gün bekletebilirsin. Tekrar buzluğa atabilirsin.

Çoğumuz aynı canm kmbende 2 gündür ev kapılar camlar oruçlu zordu vallahi. Bugün regli oldum. Yarın banyo yer derzleri i yapicim çok heyecanliiii
kolay gelsin canım

pişt banada ugrada mutfagı temizleyek
ya yakın olsam var ya senin evi temizlemekden daha hayırlı bir iş işlemem herhalde şu günlerde.. Bilmeyenler vardır muhakkak, arkadaşımız sağlık çalışanı da hadi çabuk dön, bekliyorum

Küçük bebek için verilecekse bence pişirdiği ve ertesi uygundur. Kendisi 3.gün de yiyebilir dikkat ederse. Bebek için yine pişirdiği gün deep freezee kaldırırsa sonra yine yedirir ama besin kaybı yine oluyor. En iyisi günlük yedirmek bebeklere ama çalışan anne için zor işte

Aslında sebzeler, etler ve süt ürünü olanları 2. Gün yemek iyi deyil. Peygamberimiz sav. 2. Gün ısıtılan yemeği yemezmis.
Ama 3. Gün baya fazla
Ona göre fazla yapılmazsa üçüncü güne kalmıyor zaten. Ramazan ayında bizimkiler her gün farklı yemek isterler, o yüzden günlük yapıyorım, iyi oluyor. Ama diğer günler mesela bir kuru fasulyeyi üç gün yemişliğimiz de oluyor

Kuruyu bende 3 gün yerim de
Mesela Bugün 1 tane kabaktan yemek yaptım ve sadece ben yedim.
Oğlanlar tadını dahi bilmez, eşim yemez, senelerce onlar yemiyor diye kendim için pişirmedim.
Bu sene artık kendim içinde pisiriyorum.
Kabağın yarıdan çoğu kaldı, şimdi mecbur bu akşam yine yiyeceğim.

Ama 3. Gün baya fazla
Teşekkür ederim canım. Ertesi güne çok nadir kalır benim de yenmezse ziyan olur diye o öğünü kurtaracak kadar yapmaya çalışıyorum.
Hemi de nasıl
Teşekkür ederim detaylıca anlattığın için

Günaydın takım
evet onun yemeklerime ekstra özen göstermeye çalışıyorum evdeyken sorun olmuyor da çalışırlen bakıcıya bırakıyoruz. İllaki akşamdan bir şeyler hazırlayıp dolaba koymam gerekiyor.

Hayirli sabahlar
Burda hava düzeldi çok şükür sanki kiş havasiydi bikaçgündür..soğuk havada iyi değil çok sicakta iyi değil....yarinda inşallah oruc tutmaya devam edcem fazla borclanmak istemiyorum....birazdanda soorumu yapcam..lesliden sonra ek olarak sqat da yapcam artik...

Günaydın canım ben Bi kaç gün dür spor filan yapamıyorum birde burası aşırı cok sıcak iyice bitkin düşürüyor dün klima açtım torun bendeydi etkilendi cok öksürdü kapattım bizim yerimize de o serinliği yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…