Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karbonhidrat ve şekerli seyler Yedikçe insan doymuyor gerçekten. Ben de şimdi şekerli şeylere bayilmama rağmen bazı sağlık sorunları yarattığı için bırakmak zorunda kaldım. Çok darlaninca muz yiyip idare etmeye çalışıyorum. Ev yoğurdu probiyotik olarak çok güzel. Diyetisyen bana 1 çay kaşığı da çörek otu vermişti yoğurtla sindirim icin

aslında güzel oluyor. kuru kuru göğüs yemektense ama tabi köfte deyince herkesin aklına et köfte geliyor. öyle bir ön yargı var hepimizde. belki ondan sevmemişlerdir.
kiymayida her seferinde bulamayız vallahi k. Bakmasınlar
inş cok defa verdim ama 5 senedir hiç bu kiloya cıkmamıştım malesef 5 ay boyunca yatınca bu kiloya cıktım
Canım sadece hastalıkla bu kadar kilo alinmazki mutlaka yemisindir. Yemeden alamassin.. Neyse artık kendini sirkelemen gerk

kiymayida her seferinde bulamayız vallahi k. Bakmasınlar

Canım sadece hastalıkla bu kadar kilo alinmazki mutlaka yemisindir. Yemeden alamassin.. Neyse artık kendini sirkelemen gerk
canım olsa bile sürekli kırmızı et de bıktırıyor. biz yarın sebze yapıcaz büyük ihtimal.
Gizz yaramazlik mi yaptin yoksa yine
kalanı da bitirdim rahatladım. çiko miko yok artık yok arkadaş ayarlamayı öğrenemedim. paketi kapatıp kenara koymayı bilmiyorum. psikolojik yeme sorunu sürüyor
Ben bugün süt tatlısı yedim regli de bende dayanamam affetmem. Yarın Ülker gofret im geliyor
yok yemicem ama canım sütlaç istiyor.

gezoo degil mumu

ayy cok pardon mumucuum
Birşey deyil canım, fikri ben vermedim, bende deniycem

Ama googleden giren için geçerli bu uygulama opera
Bana uygulamadan girmek daha kolay geliyor
reklamsiz hosuma gitti

aa yarisa baslamamisim takimici yaristayim boylesi daha iyi takimi batirmanin alemi yok. hedefimi sonradan 70 e indirmistim kaptan

gelsin karman corman menum

sabah yagsiz menemen
10 patates kizartmasi
5 zeytin
1 salatalik

ogle nohut yemegi

ara bi dilim kavun
3 cilek

aksam
2 etli orta biber dolmasi
5 etli lokmalik sarma

gece 15 antep fistigi

2 lt su

Iste demek istedigim tam da buydu

rakibemm hoşgeldin yoksun ne zamandır görün arada destek lazımmm :)
Bundan sonra daha sık buralardayım canım
Destek her zaman var tabii ki
baktim cnm ara ogun yapmis bazen oyleyse 3 ogun olsa olur??
Merhaba canım
Çok nadir ara öğünüm oldu genel beslenme tarzımda ara öğünüm yok
Ne kadar çok öğün yersen o kadar sık acıkırsın
Ben senin iki öğünlük menüyü gördüm çok azdı öyle de olmaz öğünlerin doyurucu olacak ve belli saat düzenleri olmalı
Mesela akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemedim
Saate programlı olunca daha kolay oluyor en azından benim deneyimim bu yönde oldu
Ve her şeyden önemlisi alışkanlıklarımızı değiştirmek zor olan bişey yok bir hafta zorlanırsın en fazla sonrası çok kolay

eve abur cubur, çikolata almamak gerekli. alınca yeniyor. çikolata faslı bitti ben de. başlarım regl öncesine
regl öncesi çikolata isteğinin tamamen bilinç altı olduğunu okumuştum bir yerde ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Çektiğin acıya karşı kendini ödüllendirme olarak açıklanmıştı. Benim de regl olduğumda elim direk ona gidiyor

Ben bugün süt tatlısı yedim regli de bende dayanamam affetmem. Yarın Ülker gofret im geliyor
bugün tamam ama yarınki hazırlık neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…