Kizlar sanirim kontrolsüz açik iştahin sebebini biliyorum artik....önceden pizza yaptiğimda asla 1 dilim ile yetinmezdim..sayisi belitsiz yerdim..artik 1 dilim ile yetiniyorum..bunun sebebini bağirsaktaki zararli iştah açan bakterilerin azalmasina bağliyorum ben..dahada azalacak inşallah...bence anahtar çözüm bubağirsak floramizi dengelemeliyiz...zararli bakterileri azaltip sağlikli bakterileri artirmaliyiz
inş cok defa verdim ama 5 senedir hiç bu kiloya cıkmamıştım malesef 5 ay boyunca yatınca bu kiloya cıktımgeçmiş olsun bi kere vermişsin tecrübelisin yine verirsin takma kafaya
Bu kadar tavuk kelimesi okuyunca tavuk şiş düştü benim aklıma şimdi de
Yarınım yemeğini bu akşamdan hazırladım dolaba koydum yarın pişirip yemesi kaldı
kiymayida her seferinde bulamayız vallahi k. Bakmasınlaraslında güzel oluyor. kuru kuru göğüs yemektenseama tabi köfte deyince herkesin aklına et köfte geliyor. öyle bir ön yargı var hepimizde. belki ondan sevmemişlerdir.
Canım sadece hastalıkla bu kadar kilo alinmazki mutlaka yemisindir. Yemeden alamassin.. Neyse artık kendini sirkelemen gerkinş cok defa verdim ama 5 senedir hiç bu kiloya cıkmamıştım malesef 5 ay boyunca yatınca bu kiloya cıktım
Gizz yaramazlik mi yaptin yoksa yineeve abur cubur, çikolata almamak gerekli. alınca yeniyor. çikolata faslı bitti ben de. başlarım regl öncesine
Ben bugün süt tatlısı yedimeve abur cubur, çikolata almamak gerekli. alınca yeniyor. çikolata faslı bitti ben de. başlarım regl öncesine
canım olsa bile sürekli kırmızı et de bıktırıyor. biz yarın sebze yapıcaz büyük ihtimal.kiymayida her seferinde bulamayız vallahi k. Bakmasınlar
Canım sadece hastalıkla bu kadar kilo alinmazki mutlaka yemisindir. Yemeden alamassin.. Neyse artık kendini sirkelemen gerk
kalanı da bitirdim rahatladım. çiko miko yok artıkGizz yaramazlik mi yaptin yoksa yine
yok yemicem ama canım sütlaç istiyor.Ben bugün süt tatlısı yedimregli de bende dayanamam affetmem. Yarın Ülker gofret im geliyor
gezoo degil mumu
Birşey deyil canım, fikri ben vermedim, bende deniycem
reklamsiz hosuma gittiAma googleden giren için geçerli bu uygulama opera
Bana uygulamadan girmek daha kolay geliyor
*** 10. Takım 675. ETAP ***
moni (89,7//%)
Ekrl (62,5//%)
gezegenfeza(64,5//%)
yst38(77,5//%)
lydznp (78,0//% )
reklam(66,0//%)
eddaak(75,3//%)
YaKaMoZz-z (57,4//%)
Gonulbagi(68,1//% )
60kiloyum (80,0//% )
Mumu85(81,1//%)
Obezzto (86,9//% )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(77,6/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70,6) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Ortabahar(58,6)Yeni üye, bt: 2 mayıs 2020 bk61: h:53
Ya habibi5534(100,3)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
ISILDURU(/b)531. Etapta, 80 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Bk:89 h:75
busefit (/82,5)bt: 9 mayıs 2020 bk:84,1 h:60
adacicegi(/)
Efsanetavuk eti, domates, biberi şiş yapmak güzel oluyor. araya soğan da olur şişte
Iste demek istedigim tam da buyducanım olsa bile sürekli kırmızı et de bıktırıyor. biz yarın sebze yapıcaz büyük ihtimal.
kalanı da bitirdim rahatladım. çiko miko yok artıkyok arkadaş ayarlamayı öğrenemedim. paketi kapatıp kenara koymayı bilmiyorum. psikolojik yeme sorunu sürüyor
yok yemicem ama canım sütlaç istiyor.
verirsin inşAllah en azından şimdi kendine bi dur dedin :) üzerimizdeki pişmanlık duygusunu bir kenara bırakıp yola koyulmak gerekir :)inş cok defa verdim ama 5 senedir hiç bu kiloya cıkmamıştım malesef 5 ay boyunca yatınca bu kiloya cıktım
Bundan sonra daha sık buralardayım canımrakibemm hoşgeldin yoksun ne zamandır görün arada destek lazımmm :)
Merhaba canımbaktim cnm ara ogun yapmis bazen oyleyse 3 ogun olsa olur??
regl öncesi çikolata isteğinin tamamen bilinç altı olduğunu okumuştum bir yerde ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Çektiğin acıya karşı kendini ödüllendirme olarak açıklanmıştı. Benim de regl olduğumda elim direk ona gidiyoreve abur cubur, çikolata almamak gerekli. alınca yeniyor. çikolata faslı bitti ben de. başlarım regl öncesine
Ben bugün süt tatlısı yedimregli de bende dayanamam affetmem. Yarın Ülker gofret im geliyor
Ben bugün süt tatlısı yedimregli de bende dayanamam affetmem. Yarın Ülker gofret im geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?