Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mutlu sabahlar kizlar.
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak

Tesbih zikir ve dua canım. Nette yazarsan vardır

gunaydin kizceleerrr

kendimi deney kobayi gibi gurekli keşfetmeye devam ediyorum

bugunki keşfim ise soyle. dun yedigim doyurucu aksam yemegi ilave ara ogun sabahki azda olsa p. kizartmasi sonrasi artı görmeyi beklerken gecen hafta ici dustugum kiloya dustum - 200 olmusum. burdan da az yiyerek vücudumu kıtlığa soktugumu anladim. sanirim dogru anladim. sonucta suan obezim bu kilonun da ihtiyaci olan kalori 50 kilo biriyle ayni degil

yani sonuc daha fazla yemeye basliyorum

cok tsk ilgine bende bugun az kalori aldigim icin vucudumu kitliga soktugumu anladim. porsiyonlari fazlalastiricam

cnm benin nacizane fikrim soyleki
snitzel nugget falan bunlar cok kalitesiz proteinler icinde ne oldugu bile mechul yeme bence. tavuk but ya da gogus daha iyi olurdu. onun disinda suyunu da ictiysen menun guzel afiyet olsun

Ben karpuzu beyaz peynirlen çok severim...hem kan şekerini dengeler
ooff mukemmel bi haber bu. karpuz aldigimiz gibi karpuz peynir kahvaltisi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…