Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Uyuyakalmışım kızlar
Ben 2020
Şu mübarek günde yalan mı söyleyim
Miktar az fakat çok karışırmışsın
tamam abla kızma
Mthn83 , bak bir yanlış daha
Et
Makarna
Yoğurt
Olmamış gönlüm
Aboo hedef tahtası olduk
Allah kabul etsin
Şimdi sizlerin tuttuğu oruçla benimki bir olurmu?
Hep öyle düşünüyorum
Öyle düşünme oruç açlık ve susuzluk demek değil sonuçta eline diline kalbine sahip çıkmak

Uyuyakalmışım kızlar

Ben 2020

tamam abla kızma

Aboo hedef tahtası olduk

Öyle düşünme oruç açlık ve susuzluk demek değil sonuçta eline diline kalbine sahip çıkmak
Orası öyle canım, deyim yerindeyse
Ben evde yan gelip yatıyorum, çalışan insanlar daha sabırlı, Allah hepimizinkini kabul etsin

Orası öyle canım, deyim yerindeyse
Ben evde yan gelip yatıyorum, çalışan insanlar daha sabırlı, Allah hepimizinkini kabul etsin
Amin.
Aklınıza gelirse bu gece benim yavrumada dua edin. Müslümanın müslümana duası kabul olunurmuş. En güzel duaymış. Rabbim cümlesinin evladına şifa versin amin

Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..inşallah bu günleri atlatmamıza az kaldı. Biraz daha dayan canım

İyiyim şükür.. Kilo aldım, tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yere geldim sen de çabuk gel, hep birlikte verelim şu kiloları

Boğazınızı tutacaksınız.
Başka yolu varmı?
tamam patronda bu son kaçamağım diye diye valla kaç hafta geçti sahuru tam bitirdim ezana 20 dk kala patlattım yine bi çikolata. ama yok bundan sonra kalori hesabına göre telafi edicem kafama göre telafi olmuyor

Altı gitmesede dört kilo muhakkak gider. Ayda dört kilo en sağlıklısı demişti diyetisyen, sen yeter ki vermek iste
ilk kilo vermeye başladığımda ilk hafta 3 buçuk kilo gitmişti ne güzel günlerdi artık öyle olmuyor ama dediğin gibi istemek lazım inşAllah 4 kilo da gitse bişeydir. haftada 1 kilo gitmesi lazım bu hafta 800 gr gitmişti.. olacak olacak

Günaydın kızlar maalesef ugrayamaz oldum iki gündür saglık sorunları stres ler falan filan derken buraya sık sık giremedim derken ipin ucunu kaçırdım yine dün artıda idim millet stres sıkıntı dan iştahı kapanır yiyemez ben mutfaktan cıkmadım resmen
Hatta sahurda için yerken beni ve önümdekileri kızlar görse diye düşündüm hopp hemen kaldırdım
Cokk kızıyorum kendime cok dün kızla konuştum gel kız şu bayramı atlatalım düzene girecez inşallah dedigim gibi bazı sıkıntılarım var birlikte yarış halinde yapalım mı
Bu arada kızım 55 kilo da gerçi boyu kısa ama oda ben gibi 1 kilo fazlalık olmasın üzerimizde mantıgı da
Yokk yokk olacak 58 olacağım başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…