- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Boğazınızı tutacaksınız.ne yapcaz
Ben 2020
Şu mübarek günde yalan mı söyleyim
Miktar az fakat çok karışırmışsın
Aboo hedef tahtası olduk
Öyle düşünme oruç açlık ve susuzluk demek değil sonuçta eline diline kalbine sahip çıkmakAllah kabul etsin
Şimdi sizlerin tuttuğu oruçla benimki bir olurmu?
Hep öyle düşünüyorum
Orası öyle canım, deyim yerindeyseUyuyakalmışım kızlar
Ben 2020
tamam abla kızma
Aboo hedef tahtası olduk
Öyle düşünme oruç açlık ve susuzluk demek değil sonuçta eline diline kalbine sahip çıkmak
Bizde genciz deyilmi
Amin.Orası öyle canım, deyim yerindeyse
Ben evde yan gelip yatıyorum, çalışan insanlar daha sabırlı, Allah hepimizinkini kabul etsin
Yok ablam 3 de uyandım aha ezan yeni bitti.Dün bize uyuyun diyordun, nooldu hatçem, edadan el aldın zaar
Sen hepimizden gençsin maşallah. Enerjin daim olsunBizde genciz deyilmi
Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..inşallah bu günleri atlatmamıza az kaldı. Biraz daha dayan canımallah razı olsun canımya sabah gittim obezim bir sıcak bir sıcak tulumun içinde allahım dedim ben ne yapacam rabbim okadar büyükki birden hava esmeye başladı hava kapadı yağmur geldi nasıl mutlu oldum yoruldum ama en azından orucumu rahat tuttum çok şükür
İyiyim şükür.. Kilo aldım, tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yere geldimAyyy canım bizde çok mutlu olduk seni görünce iyiyim canım hamdolsun biraz kilo aldım inşallah izin kiloma düşünce gelirim canım
Sen nasılsın kuzum
Canım yaa bayram geliyor aklıma gelmiş tin bayramda yuvarlama Lara tatlilara desteginle hayır diyebilmistim
Bizde canım evde 5 erkekle biraz yoğunum ama hamdolsun şükür iyiyiz
Altı gitmesede dört kilo muhakkak gider. Ayda dört kilo en sağlıklısı demişti diyetisyen, sen yeter ki vermek iste1 ay sonra memlekete gidicez 2 aylığına hedef kiloma ulaşmış olmam lazım nasıl gidecek 6 kilo 1 ayda
İyiyim şükür.. Kilo aldım, tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yere geldimsen de çabuk gel, hep birlikte verelim şu kiloları
Tabiki ederim canımAmin.
Aklınıza gelirse bu gece benim yavrumada dua edin. Müslümanın müslümana duası kabul olunurmuş. En güzel duaymış. Rabbim cümlesinin evladına şifa versin amin
tamam patronda bu son kaçamağım diye diye valla kaç hafta geçti sahuru tam bitirdim ezana 20 dk kala patlattım yine bi çikolata. ama yok bundan sonra kalori hesabına göre telafi edicem kafama göre telafi olmuyorBoğazınızı tutacaksınız.
Başka yolu varmı?
ilk kilo vermeye başladığımda ilk hafta 3 buçuk kilo gitmişti ne güzel günlerdi artık öyle olmuyor ama dediğin gibi istemek lazım inşAllah 4 kilo da gitse bişeydir. haftada 1 kilo gitmesi lazım bu hafta 800 gr gitmişti.. olacak olacakAltı gitmesede dört kilo muhakkak gider. Ayda dört kilo en sağlıklısı demişti diyetisyen, sen yeter ki vermek iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?