- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Işte tıkladığımız için kuruyor, yağlanamiyor.Istediğim gibi bir krem bulamadim içeriklerine güvenmiyorum ..almak istediğim kremde çok pahali ..yüzümü 4-5 kere yikadiğimi için deymez diye düşünüyorum...
Allah kolaylık versin yasminimyok polis noktasında en az1500 2000 araç geçiyoriçindekileri saymıyom
inan organ temizliklerini yapmayı çok istiyorum. ama yaşadığım şehir çok sıcak. bir de bu yıl daha şimdiden temmuz sıcakları geldi. çalışıyorum, dışarı çıkıyorum. 36 saatlik ve 3 günlük açlıkları nasıl yaparım bilmiyorum. en azından 36 saatliği yaparım diyordum ama inan şu sıcakları gördükten sonra ona da güvenemiyorum. ramazan orucuna bile 2 gün ara verdim.Ileriki seviyeleri düşün canim..damar kan organ temizliğini ve toparlan..bende tam uyamuyorum bazen ...zaten şu snki yaptiğimiz seviyeler sadece beslenme alişksnliklarimizi düzene koymak içinmiş..ileriki seviyelerde daha dikkat ederiz
küçük sehirlerde saglıkçılar ölcüyor malesef 12 .12 nöbet tutuyoz artvindeAyy burda polisler ölçüyor sanırım.
Sen hangi şehirden ki
Tahin bende çok severim ve bir ara baya çok tüketirdim kilo aldırmıyordu sanagezegenfeza sende tahin tüketiyorsun düzenli....bilmiyorum tahindenmi yoksa aldiğim vitamin takviyelerindenmi çildimde değişiklik oldu...çok kuruydu. Şimdi daha nemli ve yumuşak oldu tenim...sende fark varmi merak ettim
Yok canim kilo aldirmiyor..günde 4- 5 kaşik tüketiyorum..kas gelişimi için iyiymiş ve bağişiklik sisteminide güçlendiriyormuş..2 ay oldu herhalde düzenli tahin tüketeli...Tahin bende çok severim ve bir ara baya çok tüketirdim kilo aldırmıyordu sana
5 şubatta başladım 70 kilo gibiCanim sen kaç günde verdin kiloyu başlangıçtan bu yana
küçük sehirlerde saglıkçılar ölcüyor malesef 12 .12 nöbet tutuyoz artvinde
Canım hoşgeldin nasılsın
Zor bir süreç senide tüm sağlıkçılar da Rabbim esirgesin inşallah canım
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün okadar .ok yoruldumki 12 saat ayakta ateş ölçtüm allahtan hava sıcak değldi ona ragmen dilim damagım kurudu iftara 10 dakka kala eve girdim iftarda koca bardak su içtimyemek bile yiyemedim yorgunluktan
Vaay nasılsın fatmacımCanım hoşgeldin nasılsın
Sadecr gece kremimi kullaniyorsunIşte tıkladığımız için kuruyor, yağlanamiyor.
Ben başka krem kullanamıyorum, alerji yapıyor.
Aldı nin gece kremini kullanıyorum
oy fatmam nasılsın kuzum .... allah razı olsun hepinizdenCanım hoşgeldin nasılsın
allah razı olsun canımyasminim Allah yardımcınız olsun, ecrini kat be kat versin inşallah az kaldı bitecek sabredelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?