Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Istediğim gibi bir krem bulamadim içeriklerine güvenmiyorum ..almak istediğim kremde çok pahali ..yüzümü 4-5 kere yikadiğimi için deymez diye düşünüyorum...
Işte tıkladığımız için kuruyor, yağlanamiyor.
Ben başka krem kullanamıyorum, alerji yapıyor.
Aldı nin gece kremini kullanıyorum

yok polis noktasında en az1500 2000 araç geçiyor içindekileri saymıyom
Allah kolaylık versin yasminim
inan organ temizliklerini yapmayı çok istiyorum. ama yaşadığım şehir çok sıcak. bir de bu yıl daha şimdiden temmuz sıcakları geldi. çalışıyorum, dışarı çıkıyorum. 36 saatlik ve 3 günlük açlıkları nasıl yaparım bilmiyorum. en azından 36 saatliği yaparım diyordum ama inan şu sıcakları gördükten sonra ona da güvenemiyorum. ramazan orucuna bile 2 gün ara verdim.

ama tabi 1. ve 2. seviye beslenmeyi hayatıma oturtmaya çalışacağım. artık 3 öğün yemek istemiyorum.

Tahin bende çok severim ve bir ara baya çok tüketirdim kilo aldırmıyordu sana

Iyi akşamlar kızlar Menü bildireyim
Sahur
2.haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, domates, 3 ceviz, 1 tk kaymak,

Iftar
1.kepçe ayran çorbası, 1 tabak kıymalı kabak , 1 kase kaymaklı yoğurt, 4 adet ev yapımı çiğ köfte marul,

Kahve, 2 erik, 5 kiraz, 1 parca karpuz
Yeşil çay su

Tahin bende çok severim ve bir ara baya çok tüketirdim kilo aldırmıyordu sana
Yok canim kilo aldirmiyor..günde 4- 5 kaşik tüketiyorum..kas gelişimi için iyiymiş ve bağişiklik sisteminide güçlendiriyormuş..2 ay oldu herhalde düzenli tahin tüketeli...

yasminim Allah yardımcınız olsun, ecrini kat be kat versin inşallah az kaldı bitecek sabredelim

yasminim Allah yardımcınız olsun, ecrini kat be kat versin inşallah az kaldı bitecek sabredelim
allah razı olsun canımya sabah gittim obezim bir sıcak bir sıcak tulumun içinde allahım dedim ben ne yapacam rabbim okadar büyükki birden hava esmeye başladı hava kapadı yağmur geldi nasıl mutlu oldum yoruldum ama en azından orucumu rahat tuttum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…