- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Şu mübarek günde yalan mı söyleyimAcil giriştemisin neden o kadar çok ölçüm yaptın?
Bende hastanede çalışıyorum
Ne olur iyi çok yememişin de iki sırtımı sıvazla. Aferin de
Tahin aldırmıyor, yasaklılara çok dikkat ediyorumTahin bende çok severim ve bir ara baya çok tüketirdim kilo aldırmıyordu sana
Iyi aksamlar
Menum
Sahur yok
Iftar
Kıymali makarna
Sarmısaklı yoğurt
Su 2 litre
Evet, gecede gündüzde sadece onu kullanıyorumSadecr gece kremimi kullaniyorsun
Allah kabul etsinallah razı olsun canımya sabah gittim obezim bir sıcak bir sıcak tulumun içinde allahım dedim ben ne yapacam rabbim okadar büyükki birden hava esmeye başladı hava kapadı yağmur geldi nasıl mutlu oldum yoruldum ama en azından orucumu rahat tuttum çok şükür
Doğrudur benim hayatım yanlış
Abooo
Rabbim tüm yanlışlarımızı duzelttirsin inşallah.Doğrudur benim hayatım yanlış
Amin amin bu sokaga cikma yasagı bizi bunalttı artık. Bugün zor yemek yaptim. Bunlarin 3 ü bir araya gelmemeli miRabbim tüm yanlışlarımızı duzelttirsin inşallah.
Bende beslenmeyi düzelteli çok olmadı
Tebrik ederim valla5 şubatta başladım 70 kilo gibi
13 kilo verdim sayılır az kaldı
Allah yardımcınız olsunallah razı olsun canımya sabah gittim obezim bir sıcak bir sıcak tulumun içinde allahım dedim ben ne yapacam rabbim okadar büyükki birden hava esmeye başladı hava kapadı yağmur geldi nasıl mutlu oldum yoruldum ama en azından orucumu rahat tuttum çok şükür
Gider canım karbonhidrat şeker yeme patır patır iniyor1 ay sonra memlekete gidicez 2 aylığına hedef kiloma ulaşmış olmam lazım nasıl gidecek 6 kilo 1 ayda
Şöyleki, benim kan grubum 0Amin amin bu sokaga cikma yasagı bizi bunalttı artık. Bugün zor yemek yaptim. Bunlarin 3 ü bir araya gelmemeli mi
ben şimdiye kadar 16 17 kilo verdim artık çok zor gider oldu benim de sabrım kalmadı tutamıyom boğazı taktik değiştirmem lazımTebrik ederim valla ☺
Allah yardımcınız olsun
Gider canım karbonhidrat şeker yeme patır patır iniyoren kötü 6 kilo değil belki 4 5 olur. Kalanı da sonra verirsin
Vaay nasılsın fatmacımseni burada görmek güzel oldu. Kilo maceran ne durumda?
oy fatmam nasılsın kuzum .... allah razı olsun hepinizden
Ben 1 ayda 15 kilo vermeliyim ben napimm1 ay sonra memlekete gidicez 2 aylığına hedef kiloma ulaşmış olmam lazım nasıl gidecek 6 kilo 1 ayda
Aynı benBen 1 ayda 15 kilo vermeliyim ben napimm
Afiyet olsunAz önce geldim
Sahur
1 avuc yaban mersini
Iftar
1 porsiyon adana
3 4 kasik bulgur pilavi
Salata kuru cacik
Cay cay cayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?