Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kabul etsin
Şimdi sizlerin tuttuğu oruçla benimki bir olurmu?
Hep öyle düşünüyorum

5 şubatta başladım 70 kilo gibi
13 kilo verdim sayılır az kaldı
Tebrik ederim valla

Allah yardımcınız olsun

1 ay sonra memlekete gidicez 2 aylığına hedef kiloma ulaşmış olmam lazım nasıl gidecek 6 kilo 1 ayda
Gider canım karbonhidrat şeker yeme patır patır iniyor en kötü 6 kilo değil belki 4 5 olur. Kalanı da sonra verirsin

Amin amin bu sokaga cikma yasagı bizi bunalttı artık. Bugün zor yemek yaptim. Bunlarin 3 ü bir araya gelmemeli mi
Şöyleki, benim kan grubum 0
Eti kolay hazmedebiliyorum, yanında süt ürünü yersem feci şişiyorum, yanı ikisi birleşince hazım zorlaşıyor.
Makarna, pilav sağlıksız karbonhidrat, zaten yasak

Tebrik ederim valla ☺

Allah yardımcınız olsun

Gider canım karbonhidrat şeker yeme patır patır iniyor en kötü 6 kilo değil belki 4 5 olur. Kalanı da sonra verirsin
ben şimdiye kadar 16 17 kilo verdim artık çok zor gider oldu benim de sabrım kalmadı tutamıyom boğazı taktik değiştirmem lazım

Vaay nasılsın fatmacımseni burada görmek güzel oldu. Kilo maceran ne durumda?

Ayyy canım bizde çok mutlu olduk seni görünce iyiyim canım hamdolsun biraz kilo aldım inşallah izin kiloma düşünce gelirim canım
Sen nasılsın kuzum
oy fatmam nasılsın kuzum .... allah razı olsun hepinizden

Canım yaa bayram geliyor aklıma gelmiş tin bayramda yuvarlama Lara tatlilara desteginle hayır diyebilmistim
Bizde canım evde 5 erkekle biraz yoğunum ama hamdolsun şükür iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…