Hosbuldum cnm ☺Hoşgeldin
Erken cevap verebilseydin bu hafta listeye alırdım geç kaldınMoni canım al beni listeye tamam kac kaç nereye kadar 18 kilo almışım off off diyorum hicbir kıyafetim olmuyor bu yaz ne yapacam bilmem neyseki korona var diycem sitenin havuza girmemek için arkadaşlarıma bir bahanem var artık yoksa bu tiple ne havuzu
olsun, hiç mühim değil.. Haftaya verirsin inşallah, moral bozmak yokrezilliğe bakın etap sonuncusu olmuşumbenim -%2 boncuk gibi duruyor orada diye boşuna dememişim
ramazandan dolayıdır monicim. Ramazan ertesi inşallah eski düzenimize dönreriz hepimizBana kim nazar etti itiraf etsin
Şaka bi yana takıldım kaldım bu kiloda, gitmiyor gitmiyorsabit kalmayı beceriyordum bir şekİlde ama bu hafta ne olduysa artı gördüm.
amiin canımboyumuz aynı :)) ben de 75 e kadar çıktım
boy kısa olunca bu kilolar çok daha fazla görünüyor
ben en fazla 58.5 e inebildim 60 civarındayım yaklaşık 2 aydır
inşAllah eski çıtır minyon halimize tez zamanda döneriz
memlekete gitmemize 10 gün kaldı acil bir kaç kilo vermem lazım
az yediğimde emziriyorum diye eşimin ye ısrarlarına maruz kalıyorum.. ben nasıl motive olup kilo vereyim ki böyleşiştim
bu arada hanımlar son sahur.. hakkını yine veremediğimiz bi Ramazan daha geçti.. insana bir hüzün veriyor.. Rabbim bir Ramazan ı daha bizlere nasip eylesin..
ekşi de olmasa var ya
kolay gelsin canımKızlar günaydin ev taşıma ile uğraşıyorum çok giremeyeceğim buraya akşam menü yazarım
Ben üşüyorum, burası birkaç günden beri serinmerhaba kızlarrr güzel bir gün diliyorumarife günü de geldi. bir ramazan daha bitiyor ve biz hakkını veremedik yine. pandemi ortamında tadını bile alamadık, anlamadık yine buna da çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.
havalar biraz serinledi iyi oldu. valla ben çok sevindim
Mrb kızlar kaç kişiyiz ben yeniyim. 1 buçuk haftadır diyetteyim 700 gr verebildim bana yardımcı olabilir misiniz delircem hatamı bulamıyorum bundan 4 yıl önce 14 kilo vermiştim aynı yöntemlerle ama şu an işe yaramıyorismim Nur bu arada
Hoş geldinizzİyi geceler kızlar kabul ederseniz tekrar araniza dönmek isterim ☺
On gün kadar bir süre keto yaptım ben kaçamaklarım olsa daİsmim Nur
27 yaşındayım
Şu an çalışmıyorum evliyim 158 cm boy 70 kg olmuşum çok mutsuzum 2 haftadır diyetteyim sürekli kilom bi düşüp bi yükseliyor gerçekten bir şey yemiyorum ketojenik diyet yada dukan yaptınız mı daha önce :)
Ben üşüyorum, burası birkaç günden beri seringazı açtık tekrardan
Hayır
Keto da ne yedin tam olarak öğünlerde. Bende dukan denedim ama çok fazla afedersinHoş geldinizz
On gün kadar bir süre keto yaptım ben kaçamaklarım olsa da
Benim önden giden göbek bir anda kaybolmuştu hatta küçül beden kıyafetler aldım o ara hemen baya bol duruyordu eskileri
Sonra şey oldu makarna yedim, tatlı yedim sürdüremedim
Göbüş de birden merhaba dedi birkaç gün içinde geri geldi
Bir süre yapılıp bırakılacak bir diyet değil yaşam tarzı haline getirilebilecekse girilmeli bence. Karbonhidrat oranını kaçırınca normalde alacağımızdan daha fazla kilo olarak geliyor keto sonrası.
ilk hafta keyfime diyecek yoktu kremalı tavuklar, yağlı lezzetli yemeklere tıka basa yiyip kilo veriyordum
hala takip ediyorum facebooktaki keto sayfasını belki bir gün tekrar başleım diye ama gözüm yemiyor açıkçası karbonhidratı hayatımdan çıkaramıyorum çünkü.
Dukan çok hızlı zayıflatıyor bi arkadaşım 2 hafta içinde eridi gözlerimin önünde ama bana yaramadı çok fazla tuvalete çıkamama yaşadım proteinden tiksindimHoşgeldin Dukan geçmişim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?