Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Erken cevap verebilseydin bu hafta listeye alırdım geç kaldın

rezilliğe bakın etap sonuncusu olmuşum benim -%2 boncuk gibi duruyor orada diye boşuna dememişim
olsun, hiç mühim değil.. Haftaya verirsin inşallah, moral bozmak yok

Bana kim nazar etti itiraf etsin
Şaka bi yana takıldım kaldım bu kiloda, gitmiyor gitmiyorsabit kalmayı beceriyordum bir şekİlde ama bu hafta ne olduysa artı gördüm.
ramazandan dolayıdır monicim. Ramazan ertesi inşallah eski düzenimize dönreriz hepimiz

amiin canım
ekşi de olmasa var ya
Kızlar günaydin ev taşıma ile uğraşıyorum çok giremeyeceğim buraya akşam menü yazarım
kolay gelsin canım

Kızlar hepimize mutlu, sağlıklı günler

Bu senenin son ramazan orucunu da bugün tutuyorum. Nasıl başladı, nasıl bitirdik farkına varamadım, tıpkı ömür gibi.. Allah seneye tekrar tutabilmeyi nasip etsin..

Bayram sonrası artık hepimizin normal düzene döneceğimizi umut ediyorum en önemlisi bizi şu dönem en çok zorlayan bağırsak ve spor olayımızın artık bir bahanesi kalmayacağını düşünüyorum..

Haa bir de bayram diye cozutup tatlıya saldırmayın please. Biz yiyebileceğimiz tatlı hakkı ve limitini geçeli maalesef çok oldu. Artık depodan kullanıcaz insülini

Kizlar 3 gün Bayram... özelikle bu günlerde menü paylaşimina dikkat edelim..hatta saatlerini yazalim ne yediklerimizin 3 gün boyunca . arti disiplin olsun..ne yersek yiyelim 2-3 dilim yiyeceğimize 1 dilim yiyelim...nefsimize hakim olalim ve takimimizi unutmayalim..

merhaba kızlarrr güzel bir gün diliyorum arife günü de geldi. bir ramazan daha bitiyor ve biz hakkını veremedik yine. pandemi ortamında tadını bile alamadık, anlamadık yine buna da çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.
havalar biraz serinledi iyi oldu. valla ben çok sevindim

Ben üşüyorum, burası birkaç günden beri serin gazı açtık tekrardan

İyi geceler kızlar kabul ederseniz tekrar araniza dönmek isterim ☺
Hoş geldinizz
On gün kadar bir süre keto yaptım ben kaçamaklarım olsa da
Benim önden giden göbek bir anda kaybolmuştu hatta küçül beden kıyafetler aldım o ara hemen baya bol duruyordu eskileri
Sonra şey oldu makarna yedim, tatlı yedim sürdüremedim
Göbüş de birden merhaba dedi birkaç gün içinde geri geldi
Bir süre yapılıp bırakılacak bir diyet değil yaşam tarzı haline getirilebilecekse girilmeli bence. Karbonhidrat oranını kaçırınca normalde alacağımızdan daha fazla kilo olarak geliyor keto sonrası.
ilk hafta keyfime diyecek yoktu kremalı tavuklar, yağlı lezzetli yemeklere tıka basa yiyip kilo veriyordum
hala takip ediyorum facebooktaki keto sayfasını belki bir gün tekrar başleım diye ama gözüm yemiyor açıkçası karbonhidratı hayatımdan çıkaramıyorum çünkü.

Ben üşüyorum, burası birkaç günden beri serin gazı açtık tekrardan

yok o kadar değil. ama dün kuaföre gitmiştim. 100-110 dk falan da yürüyüş yaptım. ayrıca bir kaç dükkana girdim çıktım. altımda ince kot pantalon ve spor ayakkabı, üzerimde de dirsek kollu bluz vardı. ama içime atlet giymemiştim. sırt çantası sırtımı korudu ama yine de yer yer ürperdim açıkçası. korktum bir ara sakın üşütmeyeyim diye ama çok şükür. akşam iftardan sonra sıcak yeşil çay falan içtim. iyi geldi. tabi oruç da olunca insan iyice üşüyor.

Keto da ne yedin tam olarak öğünlerde. Bende dukan denedim ama çok fazla afedersin tuvalete çıkamıyordum. Bıraktım keto da 1 -2 gün denedim ama tam bir liste bulamamıştım hemen etki göstermişti. Açıkçası tek düşündüğüm şu 6-7 kiloyu vermek verirsem gaza gelicem. Evde de hiç hareket edesim gelmiyor

Hoşgeldin Dukan geçmişim var
Dukan çok hızlı zayıflatıyor bi arkadaşım 2 hafta içinde eridi gözlerimin önünde ama bana yaramadı çok fazla tuvalete çıkamama yaşadım proteinden tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…