Dukan hiç denemedimKeto da ne yedin tam olarak öğünlerde. Bende dukan denedim ama çok fazla afedersintuvalete çıkamıyordum. Bıraktım keto da 1 -2 gün denedim ama tam bir liste bulamamıştım hemen etki göstermişti. Açıkçası tek düşündüğüm şu 6-7 kiloyu vermek verirsem gaza gelicem. Evde de hiç hareket edesim gelmiyor
Bildiğiniz diyet işte sahurda 2 yumurta çok az yagda 1 dilim tam bugday ekmegi yada 2 ceviz bir dilim peynir domates salatalık soguk yeşil çay belki 1-2 çilek iftarda da bi tabak çorba çok yaglı olmayan hafif biraz köfte yada tavuk yogurt bitti sahura kadar sadece su ve soguk kahve tabi her şey şekersiz ama bi gıdım gitmiyorHoşgeldin canım
Ne yaptın neler yapıyorsun anlat bakalım
Degil mi üzlkemşzde çok yaygın degil bir şey bulmak için saatlerce uğraşıp vazgeçmiştim bende biraz keto sonrası normal diyete devam etmek istiyorum. Keto nispeten daha kolay. Listeni bulursan paylaşırsan çok mutlu olurum.Dukan hiç denemedim
başlangıçta çok karışık keto.Sabit bir listesi yok sanırım.
Oturup liste yapmıştım ben. Yasaklılar/ az miktarda yenilebilecekler/ serbest olanlar şeklinde
alışveirşi ona göre yapıyordum. Öğünleri de bu listelere bakarak oluşturuyordum.
İfle birlikte yapıyordum. Kahvaltıda tereyağlı yumurta vs yapıyordum. Akşamları da kremalı, körili tavuk, salatalar, yeşil sebze yemekleri.
Youtubeda ketokafası diye bir sayfa var istersen incele canım biraz. Aklıma gelen kaynakları ben de atarım sana.
Listelerimi attın muhtelemen ketoyu bırakınca. Genelde üzerlerini çiziyordum bi deDegil mi üzlkemşzde çok yaygın degil bir şey bulmak için saatlerce uğraşıp vazgeçmiştim bende biraz keto sonrası normal diyete devam etmek istiyorum. Keto nispeten daha kolay. Listeni bulursan paylaşırsan çok mutlu olurum.
fazla rahat ve kabullenmiş yazmışım de miHayırama o kadar tatlı anlatmışsın ki, çok sempatik geldi
hoşgeldin canım aramızaKeto da ne yedin tam olarak öğünlerde. Bende dukan denedim ama çok fazla afedersintuvalete çıkamıyordum. Bıraktım keto da 1 -2 gün denedim ama tam bir liste bulamamıştım hemen etki göstermişti. Açıkçası tek düşündüğüm şu 6-7 kiloyu vermek verirsem gaza gelicem. Evde de hiç hareket edesim gelmiyor
Ahhaha şey yani evet birazfazla rahat ve kabullenmiş yazmışım de mi
hoşgeldin canım aramızadukan diyeti çok zararlı. hiç yanaşmayın. onun yan etkisi sadece wc değil. bazı organlarda sorunlara yol açıyor.
Ahhaha şey yani evet biraz
Bir haftada o kadar kilo alınmaz zaten bu da şunu gösteriyor önümüzdeki hafta senden derece göreceğiz
Ödemdir sudur o geldiği gibi gidecek
Benimkide kadir gecesi, ikindi vakti girmeden gittiydi
mübarek gelmedin gelmedin bekle de bayrama gel ya da akşama gel de miorucum gitti
Benimkide kadir gecesi, ikindi vakti girmeden gittiydi
Keto ne canim ilk. DuydumHoş geldinizz
On gün kadar bir süre keto yaptım ben kaçamaklarım olsa da
Benim önden giden göbek bir anda kaybolmuştu hatta küçül beden kıyafetler aldım o ara hemen baya bol duruyordu eskileri
Sonra şey oldu makarna yedim, tatlı yedim sürdüremedim
Göbüş de birden merhaba dedi birkaç gün içinde geri geldi
Bir süre yapılıp bırakılacak bir diyet değil yaşam tarzı haline getirilebilecekse girilmeli bence. Karbonhidrat oranını kaçırınca normalde alacağımızdan daha fazla kilo olarak geliyor keto sonrası.
ilk hafta keyfime diyecek yoktu kremalı tavuklar, yağlı lezzetli yemeklere tıka basa yiyip kilo veriyordum
hala takip ediyorum facebooktaki keto sayfasını belki bir gün tekrar başleım diye ama gözüm yemiyor açıkçası karbonhidratı hayatımdan çıkaramıyorum çünkü.
Ben baldır göbek ve kol olcuyorum. Yani zayıfladığıni görmek istediğim yerler
Bugün benim tansiyonum da düşük zannediyorum.. ölçmedim ama bu baş dönmesi ona işaret. Sabahtan beri uzanıyorum artı üşüyorum tabiiyok o kadar değil. ama dün kuaföre gitmiştim. 100-110 dk falan da yürüyüş yaptım. ayrıca bir kaç dükkana girdim çıktım. altımda ince kot pantalon ve spor ayakkabı, üzerimde de dirsek kollu bluz vardı. ama içime atlet giymemiştim. sırt çantası sırtımı korudu ama yine de yer yer ürperdim açıkçası. korktum bir ara sakın üşütmeyeyim diye ama çok şükür. akşam iftardan sonra sıcak yeşil çay falan içtim. iyi geldi. tabi oruç da olunca insan iyice üşüyor.
100 kcal = 2.000 adım = 1.6 km
1 kg = 140.000 adım = 7000 kcal = 112 km
sahilde yürümeyi özledim.. def i covid, def i covid
Bugün benim tansiyonum da düşük zannediyorum.. ölçmedim ama bu baş dönmesi ona işaret. Sabahtan beri uzanıyorum artı üşüyorum tabiidün gece sahura kalkmadım belki de ondandır
Geçmiş olsun, kendine dikkat etBugün benim tansiyonum da düşük zannediyorum.. ölçmedim ama bu baş dönmesi ona işaret. Sabahtan beri uzanıyorum artı üşüyorum tabiidün gece sahura kalkmadım belki de ondandır
İyi yaptın bende 2 saat uyudum vallahi. Başıma ağrı girdiYorulmusum uyukladim orada burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?