Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dukan hiç denemedim
başlangıçta çok karışık keto.Sabit bir listesi yok sanırım.
Oturup liste yapmıştım ben. Yasaklılar/ az miktarda yenilebilecekler/ serbest olanlar şeklinde

alışveirşi ona göre yapıyordum. Öğünleri de bu listelere bakarak oluşturuyordum.

İfle birlikte yapıyordum. Kahvaltıda tereyağlı yumurta vs yapıyordum. Akşamları da kremalı, körili tavuk, salatalar, yeşil sebze yemekleri.

Youtubeda ketokafası diye bir sayfa var istersen incele canım biraz. Aklıma gelen kaynakları ben de atarım sana.

Hoşgeldin canım
Ne yaptın neler yapıyorsun anlat bakalım
Bildiğiniz diyet işte sahurda 2 yumurta çok az yagda 1 dilim tam bugday ekmegi yada 2 ceviz bir dilim peynir domates salatalık soguk yeşil çay belki 1-2 çilek iftarda da bi tabak çorba çok yaglı olmayan hafif biraz köfte yada tavuk yogurt bitti sahura kadar sadece su ve soguk kahve tabi her şey şekersiz ama bi gıdım gitmiyor

Degil mi üzlkemşzde çok yaygın degil bir şey bulmak için saatlerce uğraşıp vazgeçmiştim bende biraz keto sonrası normal diyete devam etmek istiyorum. Keto nispeten daha kolay. Listeni bulursan paylaşırsan çok mutlu olurum.

Listelerimi attın muhtelemen ketoyu bırakınca. Genelde üzerlerini çiziyordum bi de
İnstagram kullanıyorsan orda çok güzel listeler var canım. Örnek menüler, keto tarifler falan.

Hayır ama o kadar tatlı anlatmışsın ki, çok sempatik geldi
fazla rahat ve kabullenmiş yazmışım de mi
hoşgeldin canım aramıza dukan diyeti çok zararlı. hiç yanaşmayın. onun yan etkisi sadece wc değil. bazı organlarda sorunlara yol açıyor.

fazla rahat ve kabullenmiş yazmışım de mi
hoşgeldin canım aramıza dukan diyeti çok zararlı. hiç yanaşmayın. onun yan etkisi sadece wc değil. bazı organlarda sorunlara yol açıyor.
Ahhaha şey yani evet biraz
Bir haftada o kadar kilo alınmaz zaten bu da şunu gösteriyor önümüzdeki hafta senden derece göreceğiz
Ödemdir sudur o geldiği gibi gidecek

Ahhaha şey yani evet biraz
Bir haftada o kadar kilo alınmaz zaten bu da şunu gösteriyor önümüzdeki hafta senden derece göreceğiz
Ödemdir sudur o geldiği gibi gidecek

yok canım bir kısmı yine artı. çünkü börek, makarna, çikolata ve sütlaç yedim ve evde hala sütlaç var

Keto ne canim ilk. Duydum

Bugün benim tansiyonum da düşük zannediyorum.. ölçmedim ama bu baş dönmesi ona işaret. Sabahtan beri uzanıyorum artı üşüyorum tabii dün gece sahura kalkmadım belki de ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…