Yoook neredeİyi yaptın bende 2 saat uyudum vallahi. Başıma ağrı girdi
Bu serinlik devam ederse ben borçlarıda 1 gün arayla tutayım diyorum
Geldim bennKızlar nerdesiniz?
Aynen bende cok özledim100 kcal = 2.000 adım = 1.6 km
1 kg = 140.000 adım = 7000 kcal = 112 km
sahilde yürümeyi özledim.. def i covid, def i covid
Yazmasamda okuyorum kizlar mesajlarinizi...bikacgündür iyiydi burda hava..yine soğudu..Apa beyde mesaj göndermiş bayramda beslenmeye özel...bayramin 2.ci gününden ittibaren oruç tutulabiliyormuş bilmiyordum bunu...nafile oruç tutmak isteyenler 2.ci bayram gününden ittibaren 6 gün tutabilir diye yazmiş..benimde 5 gün borcum vardi belki bende tutarim ..bakmam lazim duruma göre
yok canım bir kısmı yine artı. çünkü börek, makarna, çikolata ve sütlaç yedimve evde hala sütlaç var
Ketojenik diyet diye bir şey canım. Günlük alınan karbonhidrat miktarını 20-50 gr arasında tutarak vücudun enerji üretmek için yağ yakmaya adapte olmasına neden olunuyor. Şöyle bir yazı buldum.Keto ne canim ilk. Duydum
AA değişikmis bakayım Bi araooo ben neler yiyorum bilsen
Menü bildirimi yapmadığım günler utancımdandır
Ketojenik diyet diye bir şey canım. Günlük alınan karbonhidrat miktarını 20-50 gr arasında tutarak vücudun enerji üretmek için yağ yakmaya adapte olmasına neden olunuyor. Şöyle bir yazı buldum.
Eki Görüntüle 2639093
Yemek yiyom ..burda iftar vakti geç oluyoKız nerdesiniz yaaa görende yarın herkes Bi yere gidecek bayramlaşmaya sanırlar
Ben gidecemKız nerdesiniz yaaa görende yarın herkes Bi yere gidecek bayramlaşmaya sanırlar
Yumurta zaten yok tutar, ekmeğe gerek yoktu, yanına domates, salatalık yiyebilirsin.sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?