Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yazmasamda okuyorum kizlar mesajlarinizi...bikacgündür iyiydi burda hava..yine soğudu..Apa beyde mesaj göndermiş bayramda beslenmeye özel...bayramin 2.ci gününden ittibaren oruç tutulabiliyormuş bilmiyordum bunu...nafile oruç tutmak isteyenler 2.ci bayram gününden ittibaren 6 gün tutabilir diye yazmiş..benimde 5 gün borcum vardi belki bende tutarim ..bakmam lazim duruma göre

bayramda oruç olmaz diye biliyorum ben. fıkıh kitabına bakmak alzım.

yok canım bir kısmı yine artı. çünkü börek, makarna, çikolata ve sütlaç yedim ve evde hala sütlaç var

ooo ben neler yiyorum bilsen
Menü bildirimi yapmadığım günler utancımdandır

Keto ne canim ilk. Duydum
Ketojenik diyet diye bir şey canım. Günlük alınan karbonhidrat miktarını 20-50 gr arasında tutarak vücudun enerji üretmek için yağ yakmaya adapte olmasına neden olunuyor. Şöyle bir yazı buldum.

Kızlar bnde dün akşam yemeğinde abarttığım için sahurda 2 yumurtayı çok az yağ ve lor peyniri ile pişirdim yanında 5 zeytin 1 salatalık 4 çilek yedim. İftarda da iki karnıyarık 1 tabak çorba içtim sonrasında 10 tane kiraz yedim bugünü su ve soguk yeşil çay ile bitirmeyi düşünüyorum. Spor yapamıyorum bugün de umarım en kısa zamanda başlarım. Hepinize şimdiden iyi bayramlar..

AA değişikmis bakayım Bi ara

sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
Yumurta zaten yok tutar, ekmeğe gerek yoktu, yanına domates, salatalık yiyebilirsin.
Hadi illede ekmek yiyecektin, bari 1 tane tiyeydin

Akşama pizza zaten olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…