- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
3 yumurtanin yaninda paprika domates salatalik veya başka sebze 1 çay bardaği cìğ çerez..yeşillik seni bayaği bir doyururdu..kilo vermekte en güzel yardimcilardan bitaneside sebze sebze sebze diyorum ben...sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
Yumurta zaten yok tutar, ekmeğe gerek yoktu, yanına domates, salatalık yiyebilirsin.
Hadi illede ekmek yiyecektin, bari 1 tane tiyeydin
Akşama pizza zaten olmamış
3 yumurtanin yaninda paprika domates salatalik veya başka sebze 1 çay bardaği cìğ çerez..yeşillik seni bayaği bir doyururdu..kilo vermekte en güzel yardimcilardan bitaneside sebze sebze sebze diyorum ben...
3 yumurtayı ne ekmekli ne ekmeksiz hayatta yiyemem. 2 taneyi bile çok nadir yemişimdir o da ikisi de küçük boy olunca. yani toplasan 1,5 yumurta edersahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
Kızlar iyi aksamlar, nasılsınız? Ya ben kötü hissediyorum psikolojik olarak. Boşlukta gibiyim. Eşime de kötü davranıyorum, Allahım yardım et
Canım naptın sen masallah sana en son 80 lerdeydin ben buralardayken. harika kilo vermişsin çok kıskandım şuan seniSahurda karpuz peynir
İftar mantıli nohutlu corba
Mercimek yemeği ( belki)
Karpuz
Bolcada su devam olucak
Spor leslie 1 mile (harika)
Su 2 litre devirmeye calisicam
74 ü gördüm bugün
Kaptanım yeni hedef 70 olsunmoni
Evet canm 84 tüm. Ya sen nereye kayboldun. Bir göründü bir yok oldun. Hadi topla kendini gel. Benden nein eksik senin. Ben belki dünyada ki en iradesisiz insanım inan. Ben yapabiliosam herkes yapar.Canım naptın sen masallah sana en son 80 lerdeydin ben buralardayken. harika kilo vermişsin çok kıskandım şuan senibende bir 73 e falan insem sonrada 65 gelirdi oda bana yeterdi
Toparladım cnm inş menülerimi oturtmaya çalışıyorum sporada başlayacağım düzenli yapacağım inş. Şuan seni kendime idol olarak alıyorumEvet canm 84 tüm. Ya sen nereye kayboldun. Bir göründü bir yok oldun. Hadi topla kendini gel. Benden nein eksik senin. Ben belki dünyada ki en iradesisiz insanım inan. Ben yapabiliosam herkes yapar.
Teşekkürler canimolsun, hiç mühim değil.. Haftaya verirsin inşallah, moral bozmak yok
ramazandan dolayıdır monicim. Ramazan ertesi inşallah eski düzenimize dönreriz hepimiz
amiin canım
ekşi de olmasa var ya
kolay gelsin canım
3 yumurtayı ne ekmekli ne ekmeksiz hayatta yiyemem. 2 taneyi bile çok nadir yemişimdir o da ikisi de küçük boy olunca. yani toplasan 1,5 yumurta ederakşam da 3 dilim pizza afiyet olsun
Neden canım?Kızlar iyi aksamlar, nasılsınız? Ya ben kötü hissediyorum psikolojik olarak. Boşlukta gibiyim. Eşime de kötü davranıyorum, Allahım yardım et
Evet canm bende şuan aşırı kilolu. Obezden ciktimToparladım cnm inş menülerimi oturtmaya çalışıyorum sporada başlayacağım düzenli yapacağım inş. Şuan seni kendime idol olarak alıyorumbende başaracağım ilk hedef 78 obezlikten kurtulmam lazım beden kitle indeksine göre 78 olunca fazla kilolu oluyorum şuan obezim
Ah keşke tek öğün olarak kalsay ahh en güzeli kahvaltıyı geç yapmak bence canımHerkese hayırlı bayramlar arkadaşlar
Güzel bir ramazandı bence
Hedefim 5 kilo falan vermekti ama kaşıkladığım nutellalar yüzünden olduğum 81.5 kilodan 77 küsüre indim buna da şükür
Ama ramazanda iradeli olmayı alışkanlık haline getirdim hamd olsun
Önceden sırf gündüz ac kalıcam diye korkuma oruç bile.tutamazdim ( yanı ramazan dışı gunlerde) ama ramazan ile birlikte tek öğün adapte oldum sayılır
Aynen bu modda devam insallah
Bende yeni yoğurt mayaladim şimdi..aslinda kitap okuyacaktim ama uykum geldi.....bayram menülerini yazmayi unutmayalim..bende yazacağim...cumaya güzel eksiler görelim tartida.Kimsede yok
Bende yeni yoğurt mayaladim şimdi..aslinda kitap okuyacaktim ama uykum geldi.....bayram menülerini yazmayi unutmayalim..bende yazacağim...cumaya güzel eksiler görelim tartida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?