Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
3 yumurtanin yaninda paprika domates salatalik veya başka sebze 1 çay bardaği cìğ çerez..yeşillik seni bayaği bir doyururdu..kilo vermekte en güzel yardimcilardan bitaneside sebze sebze sebze diyorum ben...

Yumurta zaten yok tutar, ekmeğe gerek yoktu, yanına domates, salatalık yiyebilirsin.
Hadi illede ekmek yiyecektin, bari 1 tane tiyeydin

Akşama pizza zaten olmamış
3 yumurtanin yaninda paprika domates salatalik veya başka sebze 1 çay bardaği cìğ çerez..yeşillik seni bayaği bir doyururdu..kilo vermekte en güzel yardimcilardan bitaneside sebze sebze sebze diyorum ben...

tamamdır kaptanlar bundan sonra önerilerinize uyucam bundan sonra bir sonraki menümü akşamdan hazırlıcam ne yiyeceğimi belirleyerek güne başlamak daha güzel olur diye düşünüyorum

sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
3 yumurtayı ne ekmekli ne ekmeksiz hayatta yiyemem. 2 taneyi bile çok nadir yemişimdir o da ikisi de küçük boy olunca. yani toplasan 1,5 yumurta eder akşam da 3 dilim pizza afiyet olsun

Canım naptın sen masallah sana en son 80 lerdeydin ben buralardayken. harika kilo vermişsin çok kıskandım şuan seni bende bir 73 e falan insem sonrada 65 gelirdi oda bana yeterdi

Canım naptın sen masallah sana en son 80 lerdeydin ben buralardayken. harika kilo vermişsin çok kıskandım şuan seni bende bir 73 e falan insem sonrada 65 gelirdi oda bana yeterdi
Evet canm 84 tüm. Ya sen nereye kayboldun. Bir göründü bir yok oldun. Hadi topla kendini gel. Benden nein eksik senin. Ben belki dünyada ki en iradesisiz insanım inan. Ben yapabiliosam herkes yapar.

Evet canm 84 tüm. Ya sen nereye kayboldun. Bir göründü bir yok oldun. Hadi topla kendini gel. Benden nein eksik senin. Ben belki dünyada ki en iradesisiz insanım inan. Ben yapabiliosam herkes yapar.
Toparladım cnm inş menülerimi oturtmaya çalışıyorum sporada başlayacağım düzenli yapacağım inş. Şuan seni kendime idol olarak alıyorum bende başaracağım ilk hedef 78 obezlikten kurtulmam lazım beden kitle indeksine göre 78 olunca fazla kilolu oluyorum şuan obezim

Menüm
Sabah 2 yumurta
Öğlen ton balıklı salata 1 bardak Light kola (normalde hiç sevmem is yapmaktan ilk defa canım çekti)
Akşamüstü muz süt 2 kare çikolata 1 yumurta(evdeki kalanları bitirmeye çalışırken)
Akşam 1 kabak dolması 2 kasik yogurt 2 zeytin

Kızlar iyi aksamlar, nasılsınız? Ya ben kötü hissediyorum psikolojik olarak. Boşlukta gibiyim. Eşime de kötü davranıyorum, Allahım yardım et
Neden canım?
Su donemde başka şeyler düşünmeye çalış evde kıyafetleri indir tekrar topla

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar
Güzel bir ramazandı bence
Hedefim 5 kilo falan vermekti ama kaşıkladığım nutellalar yüzünden olduğum 81.5 kilodan 77 küsüre indim buna da şükür
Ama ramazanda iradeli olmayı alışkanlık haline getirdim hamd olsun
Önceden sırf gündüz ac kalıcam diye korkuma oruç bile.tutamazdim ( yanı ramazan dışı gunlerde) ama ramazan ile birlikte tek öğün adapte oldum sayılır
Aynen bu modda devam insallah

Evet canm bende şuan aşırı kilolu. Obezden ciktim sevindiğim şeye bak şuan aşırı kiloluluyum oleeeyyy
Yaparsın canm düzenli paylaşım yap ben burdan ayrılsam idealime inmeden kesin salarım. Buranın faydası çok inan. Uzaklaşma.
Ah keşke tek öğün olarak kalsay ahh en güzeli kahvaltıyı geç yapmak bence canım

Bende yeni yoğurt mayaladim şimdi..aslinda kitap okuyacaktim ama uykum geldi.....bayram menülerini yazmayi unutmayalim..bende yazacağim...cumaya güzel eksiler görelim tartida.

evet yarından itibaren ben de Allahın izniyle ayarlı yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…