Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süpersin

Abartmamışsın canım
Yemeğini ye, miktarı ufak tut

Kızlarr biliyorum çok soru soruyorum forumda yeniyim ve sizden benden daha tecrübeli ve bilgilisiniz. Bençogu zaman 1 den önce kahvaltı etmiyorum akşam yemegi de en geç 7-8 gibi yiyorum bunun metabolizmama bir zararı var mı acaba?

Aksine çok faydası var
Benim yaptığım programda öyle
Sabah kaçta kalkarsam kalkıyım 12 de kahvaltı, akşam 6 da yemek yedim.
Aralarda atıştırmak yasak.
Karbonhidratı da azalırsan daha ne olsun

bi kahve icelim istedim inan

harikasinnnnn!!

Ikimiz de 32 yaşındayız aynı ay doğduk hatta aramızda birkaç gün yaş farkı var
hangi sehirdeydin ayni bensin keske yakin olsak. bizde esimle ayni yastayiz aramizda bir ay var. 31 olcam haziranda

Hayir tam tersi...saat 1 e kadar metsbolizmsn çslişmaya devam eder ve yağ yakar..bu şekilde beslenmekle daha doğru yapiyorsun..lakin 12 de kahvalti yapip 18 akşam yemeğini yersen daha güzel olur..hatta bu konuyla ilgili video var tavsiye edeceğim..özelden atiyorum şimdi..sonuna kadar dinle canim...çok önemli konulara değiniyor adam güzel anlatmiş

moni Gulhan1 gezegenfeza
bugün öğün saatlerim çok oynadı
07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
2 yk lor peynir

11.00
yarım porsiyon sebze yemeği
bi tane salatalık

13.00
tam tahıllı sütlü gevrek bi kase
3 yeşil erik, yarım nektarin
3 ceviz

17.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk bulgur pilavı

spor
3 mile leslie ardına 50 ip
akşam da 2 mile yapmayı düşünüyorum ama yapmaya da bilirim

su şimdiye kadar 1,5 akşama kadar 1 litre daha içerim

inşAllah dayanabilirsem daha bişey yemem. erken de uyurum. bu arada bir diyetisyenin dediğine göre 45 dk spor yaptıktan sonra 14 saat vücud yağ yakmaya devam ediyormuş. o yüzden sanırım en az 3 mile yapmak lazım.

kendinize iyi davranın

Afiyet olsun cnm menün güzel özellikle spor kısımlarına bayıldım bu akşam bende leslie yapayım inş.

Aksine çok faydası var
Benim yaptığım programda öyle
Sabah kaçta kalkarsam kalkıyım 12 de kahvaltı, akşam 6 da yemek yedim.
Aralarda atıştırmak yasak.
Karbonhidratı da azalırsan daha ne olsun
Ben uzun zamandır böyle besleniyorum canım gece gec uyudugum için sabah erken kalkamıyorum ve canım kahvaltı istemiyor. İf yapmıyorum ama bana kalsa keşke hiç acıkmasakta yemek yemesek.

vallaha kolumu surdan şuraya koyasım yok
Lonely single girl 2.cocuk icin zayiflayan sen miydin cnm?
Bendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…