Bize cisssBak şimdi yapılırmı bu kek muhabbeti aaa olan var olmayan var evde malzeme yokki yapam sokaga da cıkmıyoruz 4 gündür canım nasıl da tatlı istiyor ama ben ne yapıyorum şu an da
Tarçınlı Türk kahvesi hemde duble
Süpersin2 gündür çozuttum iyice bi tartilayim dedim..ama tarti beni çok şaşirtti...57,5-58 beklerken..56.1 gördüm tartida....düzenli spor yapmanin avantaji...
Hayatima sporu sokmasaydim o 2 günlük yediklerimle kesin 58 kiloyu görmüştüm...
Herşeyin bir bedeli var kizar o sevdiğimiz yiyecekleri arada bir yiyeceksek bunun karşiliği illaki spor olmali..bunu şu anki edindiğim tecrübeyle bizzat yaşiyorum...kaptim ben bu işi..bu düzenle giderse asla verdiğim kilolar busefer gelmicek..
Abartmamışsın canımBugün akşam yemegini es geçeyim yada sadece çok acıkırsam dünkü çorbamdan içeyim bari..Bu kaçıncı biliyor musun canım iradem şu korona yüzünden iyice kırıldı. Dün gece oturup ağladım eşime çok sıkıldım diye.
Acıkmam sanırım çünkü kahvaltıyı yaptıgım saat çok geçti canım. Umarım daha dikkatli oldugum günler olur :)Abartmamışsın canım
Yemeğini ye, miktarı ufak tut
Aksine çok faydası varKızlarr biliyorum çok soru soruyorum forumda yeniyim ve sizden benden daha tecrübeli ve bilgilisiniz. Bençogu zaman 1 den önce kahvaltı etmiyorum akşam yemegi de en geç 7-8 gibi yiyorum bunun metabolizmama bir zararı var mı acaba?
Arkadaşlar söylediklerim asla isyan değil her bir şeye hamd olsun
Ama çok mutsuz hissediyorum
Su an kanal d de fettah can konseri dinliyorum ne güzel şarkıları var adamın
Duygulandım ne bileyim oğlumla oynuyoruz kocam olacak adam karşı koltukta oturuyor tek kelime etmiyoruz sebep ne yok
Ne bileyim ya duygusal şarkı dinleyince de insan bir sevgi istiyor insaniz genciz
Gidip bir şeyler yiyim diyorum zaten yapıştı kilolar gitmiyor
Bir de arti ya çıkmayayım diyorum ama sevgi isteği garip bir şey
Her yaş güzeldir ama en güzeli 30lu yaşlar bence
20lerde salak oluyorsun mantıklı düşünemiyorsun ya da gerçekten sevdiğin kişiyi salak sebeplerden elinin tersiyle.itiyorsun ya da yanlış kişilerle birlikte oluyrosun vs ( kendim için demiyorum genel)
30 lar hem mantık hem duygu hem hayat anlamında tam oturulan yaşlar zaten sonrası devam 40lar 50ler 60 lar ....40lar da güzel yaşlar aslında 30lardaki tercihlerin güzelse şayet
Ben şu an 32 yaşında ne sevgi ne ilgi, bi de corona cıktı
Evde takildik kaldık belki işte olsam bu kadar takmazdım
En azından iss yerinde iki iltifat alırdım başkalarından da olsa dahi
Ya da iş tatmini de mutluluk verebilir.
Aman belki de saçmalıyorum şu an
Idare edin çok doluyum çok açık konuşamıyorum yanlış anlaşılır diye ama durum vahim ne diyeyim
bi kahve icelim istedim inanÇok küçük evlenmissinama dediklerin doğru, ben de çoğu zaman rüyamda iyi olduğumuzu görmüştüm, hatta geçen aylarda bir dönem, bu antidepresan aldigim ilk ay canlı rüyalar görülebiliyor ya,bilinç altı dışa vuruyor,hatta kontrolde doktoruma söylediğimde, ilk başlarda normal bu tür şeyler zamanla.azalir demişti, rüyamda ne görürdüm biliyor musun? Hanı ben kpss çalışıyorum hocaların videolarını izliyorum ya ,işte o hocalardan bazılarını görürdüm geziyorduk,gezerken elini omuzuma atıyordu,güzel şeyler söylüyordu vs vs
Eşime de anlattım.o zaman bak artık o kadar sevgisiz bıraktın ki beni artık rüyamda başkaları bana sevgi gösteriyor dedim
Napim ne görürsen gör rüyanda dedi
Bu kadar kıskançlık seviyesi eksilerde
Insan durup bir düşünür dimi ben gencecik bi kadın bu ,neyi eksik bıraktım da rüyasında başkalarını görüyor
harikasinnnnn!!2 gündür çozuttum iyice bi tartilayim dedim..ama tarti beni çok şaşirtti...57,5-58 beklerken..56.1 gördüm tartida....düzenli spor yapmanin avantaji...
Herşeyin bir bedeli var kizar o sevdiğimiz yiyecekleri arada bir yiyeceksek bunun karşiliği illaki spor olmali..bunu şu anki edindiğim tecrübeyle bizzat yaşiyorum...kaptim ben bu işi..bu düzenle giderse asla verdiğim kilolar busefer gelmicek..
hangi sehirdeydin ayni bensin keske yakin olsak. bizde esimle ayni yastayiz aramizda bir ay var. 31 olcam hazirandaIkimiz de 32 yaşındayız aynı ay doğduk hatta aramızda birkaç gün yaş farkı var
Hayir tam tersi...saat 1 e kadar metsbolizmsn çslişmaya devam eder ve yağ yakar..bu şekilde beslenmekle daha doğru yapiyorsun..lakin 12 de kahvalti yapip 18 akşam yemeğini yersen daha güzel olur..hatta bu konuyla ilgili video var tavsiye edeceğim..özelden atiyorum şimdi..sonuna kadar dinle canim...çok önemli konulara değiniyor adam güzel anlatmişKızlarr biliyorum çok soru soruyorum forumda yeniyim ve sizden benden daha tecrübeli ve bilgilisiniz. Bençogu zaman 1 den önce kahvaltı etmiyorum akşam yemegi de en geç 7-8 gibi yiyorum bunun metabolizmama bir zararı var mı acaba?
Afiyet olsun cnm menün güzel özellikle spor kısımlarına bayıldım bu akşam bende leslie yapayım inş.Eki Görüntüle 2640073
moni Gulhan1 gezegenfeza
bugün öğün saatlerim çok oynadı
07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
2 yk lor peynir
11.00
yarım porsiyon sebze yemeği
bi tane salatalık
13.00
tam tahıllı sütlü gevrek bi kase
3 yeşil erik, yarım nektarin
3 ceviz
17.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk bulgur pilavı
spor
3 mile leslie ardına 50 ip
akşam da 2 mile yapmayı düşünüyorum ama yapmaya da bilirim
su şimdiye kadar 1,5 akşama kadar 1 litre daha içerim
inşAllah dayanabilirsem daha bişey yemem. erken de uyurum. bu arada bir diyetisyenin dediğine göre 45 dk spor yaptıktan sonra 14 saat vücud yağ yakmaya devam ediyormuş. o yüzden sanırım en az 3 mile yapmak lazım.
kendinize iyi davranın
Yarından itibaren eşimi evden yolluyorumve tek öğün beslenmeye geçiyorum kızlar öğlen 1 yada 2 gibi yiyip günü kapatacagim inş. Bu yöntemden baskası bana yaramıyor
Ben uzun zamandır böyle besleniyorum canım gece gec uyudugum için sabah erken kalkamıyorum ve canım kahvaltı istemiyor. İf yapmıyorum ama bana kalsa keşke hiç acıkmasakta yemek yemesek.Aksine çok faydası var
Benim yaptığım programda öyle
Sabah kaçta kalkarsam kalkıyım 12 de kahvaltı, akşam 6 da yemek yedim.
Aralarda atıştırmak yasak.
Karbonhidratı da azalırsan daha ne olsun
Teşekkürler ederim canımm dinliyorum.Yada burdan atayim linkini..yeni gelen arkadaşlards dinlesin..
Canimmmbi kahve icelim istedim inan
hangi sehirdeydin ayni bensin keske yakin olsak. bizde esimle ayni yastayiz aramizda bir ay var. 31 olcam haziranda
Yok canım ben degilimLonely single girl 2.cocuk icin zayiflayan sen miydin cnm?
vallaha kolumu surdan şuraya koyasım yok2 gündür çozuttum iyice bi tartilayim dedim..ama tarti beni çok şaşirtti...57,5-58 beklerken..56.1 gördüm tartida....düzenli spor yapmanin avantaji...
BendimLonely single girl 2.cocuk icin zayiflayan sen miydin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?