Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde kalorim kusuratina kadar aynı çıktı seninle
Ama bana 1200 kal izin veriyor
izin verilen kadar yaparsan kilo yavaş da olsa düşüyor ama daha az yaparsan çabuk çabuk gidiyor.. bi de karbonhidratı proteinden az ayarlamaya çalışıyorum. mesela bakıyorum protein az kalıyor peynir patlatıyom bi dilim düzeliyor :) güzel takip ediyor ben aylardır kullanıyorum

Son düzenleme:
Ne kullaniyorsun
Fatsecret bana 1600 çal veriyor. Bu edanin önerdigi adımsayar in içinde. Buna göre beslensem haftada 3_5 gider heralde

Kızlar :) bir soru sorayım. Ben korona öncesinde 4 aylık spora yazılmıştım fakat 3 hafta gittim korona patlak verdi spor salonu açılırsa devam etmeli miyim sizce?
Aynı soru benim kafamdada döndü durdu bugün. Ücretini ödediğim 2 haftam var ama cokTa korkuyorum sanırım gitmeyeceğim ben. Eylül gibi inş tekrar başlamayı düşünüyorum

Size hayırlı sabahlar, bana yine iyi geceler.
Misafirlikten geç geldik.
Sabah yine kahvaltıya davetleyiz, akşamda aynı grup bana gelecek.
Akşam yemeği için hazırlıkları tamamladım, sofrayı bile kurdum
namazı da kıldım, yatıyım bari sabah kalkıp kahvaltıya gidecez. Işin komik tarafı orucum

Neyse menümü yazıyım

Iftar
4 kanat ( deri ve kemiği çık)
2 Parça et
7, 8 mantar
5 köz biber
Cevizli tahin

Su
1,5 lt
Spor
Ekstra bisey yapmadım, alış verişi uzattım, 6.800 adım atmışım

Hadi bana da iyi geceler o zaman ,yatıp uyuyalım gız

Canim siz ne çabuk normalleşmeye başlamışsınız biz aynı sitede 4 aile normalde çok sık görüşürdük 3 aydır hiç görüşmedik korona var aşısı yok diye şaşırdım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…