izin verilen kadar yaparsan kilo yavaş da olsa düşüyor ama daha az yaparsan çabuk çabuk gidiyor.. bi de karbonhidratı proteinden az ayarlamaya çalışıyorum. mesela bakıyorum protein az kalıyor peynir patlatıyom bi dilim düzeliyor :) güzel takip ediyor ben aylardır kullanıyorumBenimde kalorim kusuratina kadar aynı çıktı seninle
Ama bana 1200 kal izin veriyor
Ne kullaniyorsunizin verilen kadar yaparsan kilo yavaş da olsa düşüyor ama daha az yaparsan çabuk çabuk gidiyor.. bi de karbonhidratı proteinden az ayarlamaya çalışıyorum. mesela bakıyorum protein az kalıyor peynir patlatıyom bi dilim düzeliyor :) güzel takip ediyor ben aylardır kullanıyorum
ben diyetkolik kullanıyorumNe kullaniyorsun
Fatsecret bana 1600 çal veriyor. Bu edanin önerdigi adımsayar in içinde. Buna göre beslensem haftada 3_5 gider heralde
Türkçe programi olarak varmi bilmiyorum ama YAZIO da güzelben diyetkolik kullanıyorum
var onun da.. onu da indirmiştim ama incelemeye fırsatım olmadı bi bakayım belki ondan devam ederimTürkçe programi olarak varmi bilmiyorum ama YAZIO da güzel
Aynı soru benim kafamdada döndü durdu bugün. Ücretini ödediğim 2 haftam var ama cokTa korkuyorum sanırım gitmeyeceğim ben. Eylül gibi inş tekrar başlamayı düşünüyorumKızlar :) bir soru sorayım. Ben korona öncesinde 4 aylık spora yazılmıştım fakat 3 hafta gittim korona patlak verdi spor salonu açılırsa devam etmeli miyim sizce?
Menün güzel canim..kahvaltida sebze yeşillik olsa daha güzel olacak..o minik kaçamaklarida görmedim..okadarcik çatlak su kaçirmaz
[/QUOTE
Doğru valla birsurude yeşillik almıştım sabah kullanayim
Aynı dert bizdede var 3 aylık ödeme yapıldı 1 ay gidildi bilmiyorum ne yapsakKızlar :) bir soru sorayım. Ben korona öncesinde 4 aylık spora yazılmıştım fakat 3 hafta gittim korona patlak verdi spor salonu açılırsa devam etmeli miyim sizce?
Çok teşekkür ederim darısı başınızaMezuniyetin hayırlı olsun canım ❤
Allah söyletti desene hızlıca olacak inşallah
Ne çok yakamoz varmış yahu bir türü nikini denk getiremedim YAKAMOZ kardeş mezuniyetini tebrik ederim.
Hayrolsun inşallahBen yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıycam canım. Şu an bazı sorunlarımdan dolayı kafam o kadar dağınık ki konsantre olmakda zorlanıyorum
Inşallah sorun yoktur durKeyfi yoktu,iyidir insallah
Hadi bana da iyi geceler o zaman ,yatıp uyuyalım gızSize hayırlı sabahlar, bana yine iyi geceler.
Misafirlikten geç geldik.
Sabah yine kahvaltıya davetleyiz, akşamda aynı grup bana gelecek.
Akşam yemeği için hazırlıkları tamamladım, sofrayı bile kurdum
namazı da kıldım, yatıyım bari sabah kalkıp kahvaltıya gidecez. Işin komik tarafı orucum
Neyse menümü yazıyım
Iftar
4 kanat ( deri ve kemiği çık)
2 Parça et
7, 8 mantar
5 köz biber
Cevizli tahin
Su
1,5 lt
Spor
Ekstra bisey yapmadım, alış verişi uzattım, 6.800 adım atmışım
Canim siz ne çabuk normalleşmeye başlamışsınız biz aynı sitede 4 aile normalde çok sık görüşürdük 3 aydır hiç görüşmedik korona var aşısı yok diye şaşırdım sizeSize hayırlı sabahlar, bana yine iyi geceler.
Misafirlikten geç geldik.
Sabah yine kahvaltıya davetleyiz, akşamda aynı grup bana gelecek.
Akşam yemeği için hazırlıkları tamamladım, sofrayı bile kurdum
namazı da kıldım, yatıyım bari sabah kalkıp kahvaltıya gidecez. Işin komik tarafı orucum
Neyse menümü yazıyım
Iftar
4 kanat ( deri ve kemiği çık)
2 Parça et
7, 8 mantar
5 köz biber
Cevizli tahin
Su
1,5 lt
Spor
Ekstra bisey yapmadım, alış verişi uzattım, 6.800 adım atmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?