Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm

kahvaltı
Salçalı yumurta
Ekmek (3 dilim)

akşam
1 kaşık tavuk sote

ara
2 tane kurabiye

Ara
Çilek

su: 1lt limonlu Yeşilçay karışımlı su içtim sadece

spor: yok
Akşam çok az yemişsin canim ..karnini doyuracak besinleri sec..kahvaltida yine sebze ve yeşillik eksik...2 kurabiyede kaçamak listesine not edildi

Canim siz ne çabuk normalleşmeye başlamışsınız biz aynı sitede 4 aile normalde çok sık görüşürdük 3 aydır hiç görüşmedik korona var aşısı yok diye şaşırdım size
Aynen bende şaşkınlardayım. Bu dönemde ne misafirliğe giderim ne de misafir kabul ederim. Biirnci derece akrabalarımız da dahil .

Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.

Çok uygulayan yok burda.
Ve artık heryer açıldı, işi iyice gevşetti alman devleti.
Şehir dışından misafirimiz geldi, hergun girdişimiz ondan. Yoksa bu kadar sık gitmiyoruz.
Canım benim her yerin açılması devletlerin sadece ekonomik sebeplerinden dolayı, işyerleri açılmazsa para desteği yapmak durumundalar. Yani normalleşen düzelen hiçbir şey yok henüz ve kısa sürede de düzelemez.
Gidip gelmeler çok riskli, bu riske değer mi.
Boşverin milletin normallşmesini siz kendi sağlığınızı düşünün.

Ne kullaniyorsun
Fatsecret bana 1600 çal veriyor. Bu edanin önerdigi adımsayar in içinde. Buna göre beslensem haftada 3_5 gider heralde
canm 1600 der ama sen onu 1200 dusuncen ben ole yapiodum
Türkçe programi olarak varmi bilmiyorum ama YAZIO da güzel
o bana cok mesakatli geldi secret basit
Kızlar :) bir soru sorayım. Ben korona öncesinde 4 aylık spora yazılmıştım fakat 3 hafta gittim korona patlak verdi spor salonu açılırsa devam etmeli miyim sizce?
Kilon kac bilmiyorum canm ama 3 4 kilon kaldiysa git. Ama kiloluyken olmuyor. Ben cok acikiyordum ve inanilmaz yorgunluk cokuyordu etleri dökuluyordu. Bence spor 3 4 kilo kala yapilmali ve zayfken
ben tartıyı memlekete götürücem 3 ay az değil başka tartı kafamı karıştırmasın
en iyisini yaparsin vallahi
kizlar yeni tarti maceram sona erdi. bambusu gacir gucur ediyordu duzelir dedim ama duzelecek gibi degil iade ediyorum baska alicam bambu almam daha millet bi de hep iyi yorum yapmis benim sansima heralde
Cam olsun ve dijital olsun canm. Cokta akillilardan alma sonra bi zaman sonra onlarinda kafasi karisiyor bozuluyor. Cam hassas oluyor guzel.

Canım en az ideal kilom için 15 kilodan kadar fazlam var spor beni çok iyi hissettiriyor ama söylediğin gibi eger önceden yemegini hazırlayıp gitmezsen dönünce atak yaşıyorsun açlıktan. Ben daha önce başlamıştım öyle olmuştu ama yeni başladıgım yer evime 5 dk mesafede korona yüzünden biraz endişe ediyorum açılınca bi bakıcam açıkçası ama kilolar özellikle yaglar agırlıkla çalışmayınca gitmez diyor herkes siz neler düşünüyorsunuz.

Kızlar akşama lahmacun yapmayı düşünüyorum incecik mayasız hamur ile yanında bol bol yeşillik ve ayran ile sıkıntı olur mu sizce
1 tane bol yesillikle yersen hic bisi olmaz. Ama tabi 1 tane ile kalirsan ben sahsen kalamam
Suan spor alanlatin acilmasina bakma acilmak zorundalar ekonomigin cosmasi icin. Spor alanlari en tehlikeli yerler sirkulasyon asla yok. Ve daha fazla orda insanlar nefes alip veriyor kokuyor..

ilk kez bambu denedim gereksizmis aynen cam alicam

10. takımın değerli üyeleri

Tebdil i mekanda ferahlık var derler.. 5. takıma transfer oldum, zayıflama sürecine orda devam edicem.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim ve sizlere boool booll eksiler dilerim
Hayırlısı olsun canım, kardeş takımımızda sana güzel kilo vermeler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…