- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hayırlısı olsun orta baharcım. Ama merak ettim mobbing yapıyorlar 10.takımda oh kaçmış nihayet demişler. Burada mobinge mi uğradın ben mi kaçırdım bir şeyleri acaba. Yolun açık olsun arkadasim10. takımın değerli üyeleri
Tebdil i mekanda ferahlık var derler.. 5. takıma transfer oldum, zayıflama sürecine orda devam edicem.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim ve sizlere boool booll eksiler dilerim
Hayirli uğurlu olsun transferin..inşallah hedefine en kisa sürede kavuşursun ve mezun olursun10. takımın değerli üyeleri
Tebdil i mekanda ferahlık var derler.. 5. takıma transfer oldum, zayıflama sürecine orda devam edicem.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim ve sizlere boool booll eksiler dilerim
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin inşallah
Allah rahmet etsin, başınız sağolsun.
Ailesine bol sabır versin rabbim
Başınız sağolsun. Rabbim kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin ablacım mekanı cennet olsun .
------
Allah rahmet eylesin..başin sağolsun canim..
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Hepinizden Allah razı olsun kızlar teşekkürlerNergis 35 başınız sağ olsun daha çok gençmiş ya
Ölümün genci yaşlısı olmaz amaher gelen ölüm erkendir , Allah sabır versin
Yok yav, maksat muhabbet.kahvaltıya gideceksin ama oruçsun? Çin işkencesi gibi bişiy
başınız sağolsunAllah sevdiklerine sabır versin
Pilini değiştirTartı değiştiresim geldibenimki de bir ileri iki geri..
Evet öyle yapıyorumcanm 1600 der ama sen onu 1200 dusuncen ben ole yapiodum
o bana cok mesakatli geldi secret basit
Kilon kac bilmiyorum canm ama 3 4 kilon kaldiysa git. Ama kiloluyken olmuyor. Ben cok acikiyordum ve inanilmaz yorgunluk cokuyordu etleri dökuluyordu. Bence spor 3 4 kilo kala yapilmali ve zayfken
en iyisini yaparsin vallahi
Cam olsun ve dijital olsun canm. Cokta akillilardan alma sonra bi zaman sonra onlarinda kafasi karisiyor bozuluyor. Cam hassas oluyor guzel.
Hayırlısı olsun canım10. takımın değerli üyeleri
OlmazKızlar akşama lahmacun yapmayı düşünüyorum incecik mayasız hamur ile yanında bol bol yeşillik ve ayran ilesıkıntı olur mu sizce
Allah korusunda kaptanım, kendi adıma koronaya inanmıyorum, sadece karşımdakiler herhangi bir şekilde grip filan olurda sebebi olmayım diye çoğu kimselere gitmiyoruz, gelende yok.Canım benim her yerin açılması devletlerin sadece ekonomik sebeplerinden dolayı, işyerleri açılmazsa para desteği yapmak durumundalar. Yani normalleşen düzelen hiçbir şey yok henüz ve kısa sürede de düzelemez.
Gidip gelmeler çok riskli, bu riske değer mi.
Boşverin milletin normallşmesini siz kendi sağlığınızı düşünün.
Aman siyah almailk kez bambu denedim gereksizmis aynen cam alicam
Yolun açık olsun canım, Allah tez zamanda dilediğin kiloya düşüp korumanı nasip etsin10. takımın değerli üyeleri
Aynen birinde olupta diğerine geçmeyen gripmi var.Allah korusunda kaptanım, kendi adıma koronaya inanmıyorum, sadece karşımdakiler herhangi bir şekilde grip filan olurda sebebi olmayım diye çoğu kimselere gitmiyoruz, gelende yok.
Kendimden asla korkum yada şüphem yok.
Yinede maskedir, dezenfektandir kullanıyoruz.
Dışardan gelince illaki eller yıkanırdı, yine aynı.
Ev temizliği yine aynı şekil.
Ekstra çok çok abarttigim bisey yok
Hadi canımHayırlısı olsun orta baharcım. Ama merak ettim mobbing yapıyorlar 10.takımda oh kaçmış nihayet demişler. Burada mobinge mi uğradın ben mi kaçırdım bir şeyleri acaba. Yolun açık olsun arkadasim
Aynen öyleAynen birinde olupta diğerine geçmeyen gripmi var.
Ha tedbir senden taktir Allah'tan
Bence beyin, yeterince seratonin üretse böyle olmazşimdi suçlu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?