Bazi kuşcilar hasta yaşli kuşu veriyotlar yavru diye..youtubeden araştir canim önce..ünal vlog diye bir kanal var çok güzel anlatiyo.Kol egzersizlerini bende sevmiyorum ama mecbur allahtan setler halinde yapılıyor kardiyo gibi uzun sürmüyor.
Bizde bugün alıcaz bi yavru kuş .bakalım nasıl geçicek günlerimiz onunla
hosgeldinnnYeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): gülsüm
Yaşınız34
Boyunuz:158
Mesleginizgretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:ecli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 biri 8 diğeri 6
Emziriyor musunuz:hatir
Yaşadığınız şehir:afyon
Kilo alma hikayeniz :hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:en büyük hayalim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :neşeli eglendirmeyi seven becerikli bir hatunum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)yıllar önce oldu pek hatirlamiyom
Şu anki kilonuz:84
Hedef kilonuz:65
Ahmet apanin seviyelerini mi yapiyosunuz benim arkadaşım 15 kilo verdi incecik oldu 3. Seviyeyi yaptı bıraktı kiloda almadiBenimki isyan etmeye başladi beraber kahvalti yapsmiyoruz beraber birşey yapamiyoruz diye...ama bu perhizide birakasim gelmiyo özelikle ileriki seviyeleri çok istiyorum yapmayi..bu 3 cü seviyeyi ama hiç sevmedim ben..dün çok başim ağridi elim titredi..başim döndü..dayanamadim bikaçtane incir yedim öğün vaktine 2 saat kala....ama dediğim gibi devsm etmek istiyorum..kireç .damar kan böbrek mesane temizliklerini çok istiyotum yapmayi
Biz kardeş olsak bu kadar benzer bazı şeylerCanım burada da çok yagmur var bende markete çıkamıcam galiba zaten bugün kahvaltı etmedim yarın erken çıkarım belki bugün canım sadece kahve içmek istiyor :) bu 3. Kupam bugünkü
Araştırdık bayaga cnm bakalım nasip arrık inş sahtekârlara denk gelmeyizBazi kuşcilar hasta yaşli kuşu veriyotlar yavru diye..youtubeden araştir canim önce..ünal vlog diye bir kanal var çok güzel anlatiyo.
Muz badem bunlar
Amin canım hep öyle derim zaten, 4 ü doldurmak üzere
Olsun canım benim ben bugün bildirim yapmicammm ama cuma yapıp seninle rakip olmak isterim var misinnnn⚜⚜kılıçlar çekilsin miiii
Oyy hepsi gidecek çıtır çıtır bı anne olacaksın inşallah
Hoşgeldiniz öncelikleKızlar ben ara öğün yapınca hem çok daha fazla yiyorum kilo veremiyorum.favorim 2 öğün beslenme
Deneme yanılma yöntemiyle kendime en uygun zatiflama yönteminin bu olduğunu anladim
Menülerde neler var akşama?
Kızçeye zeytinyağlı enginar dolması yaptım yanına ne yaapbilirim? Önerisi olan var mı?
Evet Apa beyin seviyelerini yapiyorum...dün pek dikkat edemedim..ama bugünden ittibaren tam uyacağim artik...Ahmet apanin seviyelerini mi yapiyosunuz benim arkadaşım 15 kilo verdi incecik oldu 3. Seviyeyi yaptı bıraktı kiloda almadi
Kızlar ben ara öğün yapınca hem çok daha fazla yiyorum kilo veremiyorum.favorim 2 öğün beslenme
Deneme yanılma yöntemiyle kendime en uygun zatiflama yönteminin bu olduğunu anladim
BENDE HIC SEVMEDIM 3ü ya sanki orucu biz tutmadikBenimki isyan etmeye başladi beraber kahvalti yapsmiyoruz beraber birşey yapamiyoruz diye...ama bu perhizide birakasim gelmiyo özelikle ileriki seviyeleri çok istiyorum yapmayi..bu 3 cü seviyeyi ama hiç sevmedim ben..dün çok başim ağridi elim titredi..başim döndü..dayanamadim bikaçtane incir yedim öğün vaktine 2 saat kala....ama dediğim gibi devsm etmek istiyorum..kireç .damar kan böbrek mesane temizliklerini çok istiyotum yapmayi
En güzeli..Kızlar ben ara öğün yapınca hem çok daha fazla yiyorum kilo veremiyorum.favorim 2 öğün beslenme
5 gündür borc oruçlarimi tuttum bukadar zorlanmamiştim...neyse az kaldi..bakalim 4 cü seviye nasil geçecekBENDE HIC SEVMEDIM 3ü ya sanki orucu biz tutmadik
MEYVE var bence güzel gecicek5 gündür borc oruçlarimi tuttum bukadar zorlanmamiştim...neyse az kaldi..bakalim 4 cü seviye nasil geçecek
Daha önce hiç zayıf olmamış bir arkadaşım vardı 90 -100 kilo falan bikaYeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): gülsüm
Yaşınız34
Boyunuz:158
Mesleginizgretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:ecli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 biri 8 diğeri 6
Emziriyor musunuz:hatir
Yaşadığınız şehir:afyon
Kilo alma hikayeniz :hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:en büyük hayalim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :neşeli eglendirmeyi seven becerikli bir hatunum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)yıllar önce oldu pek hatirlamiyom
Şu anki kilonuz:84
Hedef kilonuz:65
Ben eşim işe gittiğinde hiç bir şey yemiyordum ayaküstü kuruyemiş çay kahve tabi o zaman ilk aylarımızda şimdi evden çalışıyor ama hiç bir zanan kahvaltı istemez :) bn çok acıkırsam hazırlarım. Nerede yaşıyorsun canım ?Biz kardeş olsak bu kadar benzer bazı şeyler
Eşim yokken ben de kahvaltı yapmıyorum kahve daha çok hoşuma gidiyor
Ama eşim evdeyken olamıyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?