- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Canım yaptıgınız ne bilmiyorum ama eş ile diyet falan çok zor beraber yapsanız bile zor. En güzeli sen normal bir diyeti benimseBenimki isyan etmeye başladi beraber kahvalti yapsmiyoruz beraber birşey yapamiyoruz diye...ama bu perhizide birakasim gelmiyo özelikle ileriki seviyeleri çok istiyorum yapmayi..bu 3 cü seviyeyi ama hiç sevmedim ben..dün çok başim ağridi elim titredi..başim döndü..dayanamadim bikaçtane incir yedim öğün vaktine 2 saat kala....ama dediğim gibi devsm etmek istiyorum..kireç .damar kan böbrek mesane temizliklerini çok istiyotum yapmayi
Ne öğretmenisin canım9.30 da uyandım o saatten beri 2 fincan kahve ictimspor 1 saat Leslie kol çalıştırma karışık yaptım 12 de 300 calorilik bir kahvalti yaptım akşam yemegini 17 de yiycem insallah
Yok canim bu perhiz sağlik için..benimde bazi sağlik sorunlarim var...inşallah iyi gelecek..özelikle göz damar temizliğini çok merak ediyorum faydasi olacakmi bakalim...yakinlik gözlüğü kullaniyorum malesefCanım yaptıgınız ne bilmiyorum ama eş ile diyet falan çok zor beraber yapsanız bile zor. En güzeli sen normal bir diyeti benimse
Tabiki canım vucudun için en doğrusunu sen bilirsin aidin salih ekolü gibi sanırım degil mi bu apa ?Yok canim bu perhiz sağlik için..benimde bazi sağlik sorunlarim var...inşallah iyi gelecek..özelikle göz damar temizliğini çok merak ediyorum faydasi olacakmi bakalim...yakinlik gözlüğü kullaniyorum malesef
EvetTabiki canım vucudun için en doğrusunu sen bilirsin aidin salih ekolü gibi sanırım degil mi bu apa ?
Çiğ çerez al canim sağliksiz kuruyemişler yerine..ama hindistan cevizide güzel fikir tabi..olur neden olmasin.Kızlar ben aşırı derecede kuruyemiş seviyorum eve alınca bitirmeden bırakmıyorum. Onun yerine diyorum hindistan cevizi alayım ince ince dilimleyip fırında kızartayım canım cektıgınde ondan yerim diyorum yada sabah kahveyle özellikle hem içindeki yag kahveyle zayıflatıyormuş ne diyorsunuz olur mu ki ?
Teşekkür ederimmmakşam menüm salata yoğurt tavuk şiş
yanına yoğurt olabilir mercimek çorbası olabilir
Benim kızöe olmasa ben de yapmam heralde nefret ediyorum bulaşıktanDaha önce hiç zayıf olmamış bir arkadaşım vardı 90 -100 kilo falan bika
Ben eşim işe gittiğinde hiç bir şey yemiyordum ayaküstü kuruyemiş çay kahve tabi o zaman ilk aylarımızda şimdi evden çalışıyor ama hiç bir zanan kahvaltı istemez :) bn çok acıkırsam hazırlarım. Nerede yaşıyorsun canım ?
Kuruyemiş özelikle fındık ve bademi ben de çabuk bitiriyorm ana artık bir ortağım var. Evdeki minyaturüm de çok seviyor. Hindistan cevizi güzel fikirmiş ama hiç yerini tutar mı lezzet olarak bilemiyorumKızlar ben aşırı derecede kuruyemiş seviyorum eve alınca bitirmeden bırakmıyorum. Onun yerine diyorum hindistan cevizi alayım ince ince dilimleyip fırında kızartayım canım cektıgınde ondan yerim diyorum yada sabah kahveyle özellikle hem içindeki yag kahveyle zayıflatıyormuş ne diyorsunuz olur mu ki ?
Hoşgeldin, çok sevindimben bu sabah itibarıyla diyete başladım yine yeni yeniden
Tek öğün yiyorum canım, olsun o kadargezoo cok supersin
ben ölçü gununu bilmiyodum mezurem yok malesef ama olcme istegimde yoktu zaten bu olculeri bi de rakamsal bilirsem sanki iyice imkansiz gelecek zayiflikbir dahaki aya evimde olcerim artik
Sen halledersinbu sabah itibarıyle 90,1 gr kilodayım hormon ilaçları stres ve aşırı ekmek tüketimiyle bu kilodayım
Kollarım kaslı değil bayağı bayağı yağlıher yer inceliyor, kollar sabit duruyor. netten bakıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Cuma 64,300
Bugün 63,900
Fark - 400gr
Bende kol egzersizlerini sevmiyorum. Hiçbirini sevmiyorum hatta
Allah kabul etsin canim5 gündür borc oruçlarimi tuttum bukadar zorlanmamiştim...neyse az kaldi..bakalim 4 cü seviye nasil geçecek
Hiç denemedim ama genel olarak kuruyemişler den uzak dur çok istiyorsan kavrulmamis findik ye 6 taneKızlar ben aşırı derecede kuruyemiş seviyorum eve alınca bitirmeden bırakmıyorum. Onun yerine diyorum hindistan cevizi alayım ince ince dilimleyip fırında kızartayım canım cektıgınde ondan yerim diyorum yada sabah kahveyle özellikle hem içindeki yag kahveyle zayıflatıyormuş ne diyorsunuz olur mu ki ?
Manisadayım bende :) çok güzel oluyor hem çok uygun hindistan cevizi sadece kırması biraz zor oluyor :) bn severim abur cubur olsundaTeşekkür ederimmmtavuk şişe bayılırımmm afiyet olsun ayrıca tekrar hoş geldin
Benim kızöe olmasa ben de yapmam heralde nefret ediyorum bulaşıktankahve abur cubur yerdim muhtemelen
Kahvaltı eşim için çok önemli kendisi özene bezene hazırlar hatta hazır yapılmış olunca hayır diyemiyorum benMuğlada yaşıyorum, sen?
Kuruyemiş özelikle fındık ve bademi ben de çabuk bitiriyorm ana artık bir ortağım var. Evdeki minyaturüm de çok seviyor. Hindistan cevizi güzel fikirmiş ama hiç yerini tutar mı lezzet olarak bilemiyorum
Bana kavrulmuş kavrulmamış hiç farketmez :) hemen bitiyorEn zevklisi kol bence kaç kiloyla çalıştığına bağlı tabi
Allah kabul etsin canim
Hiç denemedim ama genel olarak kuruyemişler den uzak dur çok istiyorsan kavrulmamis findik ye 6 tane
Sen halledersin
Sanirim bende tavuk etlen birşeyler yaparim..bulgurlan yayla çorbasi olurmu aceba yspan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?