Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım yaptıgınız ne bilmiyorum ama eş ile diyet falan çok zor beraber yapsanız bile zor. En güzeli sen normal bir diyeti benimse

9.30 da uyandım o saatten beri 2 fincan kahve ictimspor 1 saat Leslie kol çalıştırma karışık yaptım 12 de 300 calorilik bir kahvalti yaptım akşam yemegini 17 de yiycem insallah
Ne öğretmenisin canım

Canım yaptıgınız ne bilmiyorum ama eş ile diyet falan çok zor beraber yapsanız bile zor. En güzeli sen normal bir diyeti benimse
Yok canim bu perhiz sağlik için..benimde bazi sağlik sorunlarim var...inşallah iyi gelecek..özelikle göz damar temizliğini çok merak ediyorum faydasi olacakmi bakalim...yakinlik gözlüğü kullaniyorum malesef

Kızlar ben aşırı derecede kuruyemiş seviyorum eve alınca bitirmeden bırakmıyorum. Onun yerine diyorum hindistan cevizi alayım ince ince dilimleyip fırında kızartayım canım cektıgınde ondan yerim diyorum yada sabah kahveyle özellikle hem içindeki yag kahveyle zayıflatıyormuş ne diyorsunuz olur mu ki ?

Yok canim bu perhiz sağlik için..benimde bazi sağlik sorunlarim var...inşallah iyi gelecek..özelikle göz damar temizliğini çok merak ediyorum faydasi olacakmi bakalim...yakinlik gözlüğü kullaniyorum malesef
Tabiki canım vucudun için en doğrusunu sen bilirsin aidin salih ekolü gibi sanırım degil mi bu apa ?

.
Çiğ çerez al canim sağliksiz kuruyemişler yerine..ama hindistan cevizide güzel fikir tabi..olur neden olmasin.

akşam menüm salata yoğurt tavuk şiş

yanına yoğurt olabilir mercimek çorbası olabilir
Teşekkür ederimmm tavuk şişe bayılırımmm afiyet olsun ayrıca tekrar hoş geldin
Benim kızöe olmasa ben de yapmam heralde nefret ediyorum bulaşıktan kahve abur cubur yerdim muhtemelen
Kahvaltı eşim için çok önemli kendisi özene bezene hazırlar hatta hazır yapılmış olunca hayır diyemiyorum ben Muğlada yaşıyorum, sen? Kuruyemiş özelikle fındık ve bademi ben de çabuk bitiriyorm ana artık bir ortağım var. Evdeki minyaturüm de çok seviyor. Hindistan cevizi güzel fikirmiş ama hiç yerini tutar mı lezzet olarak bilemiyorum

Kollarım kaslı değil bayağı bayağı yağlı her yer inceliyor, kollar sabit duruyor. netten bakıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Cuma 64,300
Bugün 63,900
Fark - 400gr
Bende kol egzersizlerini sevmiyorum. Hiçbirini sevmiyorum hatta

En zevklisi kol bence kaç kiloyla çalıştığına bağlı tabi

5 gündür borc oruçlarimi tuttum bukadar zorlanmamiştim...neyse az kaldi..bakalim 4 cü seviye nasil geçecek
Allah kabul etsin canim

Hiç denemedim ama genel olarak kuruyemişler den uzak dur çok istiyorsan kavrulmamis findik ye 6 tane

Manisadayım bende :) çok güzel oluyor hem çok uygun hindistan cevizi sadece kırması biraz zor oluyor :) bn severim abur cubur olsunda

En zevklisi kol bence kaç kiloyla çalıştığına bağlı tabi

Allah kabul etsin canim

Hiç denemedim ama genel olarak kuruyemişler den uzak dur çok istiyorsan kavrulmamis findik ye 6 tane
Bana kavrulmuş kavrulmamış hiç farketmez :) hemen bitiyor

teşekkür ederim canım çok ciddi başladım bu sefer hergün 1 saat tempolu yürüyüş ve 15 dakika leslie leslie nin süresini az tuttum çünkü çabuk yoruluyorum bu aralar suyuda üç buçuk litreye çıkardım mı bence bu kilolar kısa sürede gider yeni alınan kilolar daha çabuk veriliyor biliyosun menümüde akşam paylaşacam yorumlarını beklerim

Sanirim bende tavuk etlen birşeyler yaparim..bulgurlan yayla çorbasi olurmu aceba yspan varmi

neden olmasın canım mümkünse esmer pilavlık bulgurla yap çok daha besleyici çok daha lezzetli olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…