Teşekkür ederimmmtavuk şişe bayılırımmm afiyet olsun ayrıca tekrar hoş geldin
Benim kızöe olmasa ben de yapmam heralde nefret ediyorum bulaşıktankahve abur cubur yerdim muhtemelen
Kahvaltı eşim için çok önemli kendisi özene bezene hazırlar hatta hazır yapılmış olunca hayır diyemiyorum benMuğlada yaşıyorum, sen?
Kuruyemiş özelikle fındık ve bademi ben de çabuk bitiriyorm ana artık bir ortağım var. Evdeki minyaturüm de çok seviyor. Hindistan cevizi güzel fikirmiş ama hiç yerini tutar mı lezzet olarak bilemiyorum
Bana kavrulmuş kavrulmamış hiç farketmez :) hemen bitiyor
Geçmiş olsun kuzumÇok yorulmusum halının üzerinde uyudum tansiyon da düşmüştü 80/60
Geçmiş olsunnÇok yorulmusum halının üzerinde uyudum tansiyon da düşmüştü 80/60
Çok yorulmusum halının üzerinde uyudum tansiyon da düşmüştü 80/60
Başlangiç menüsü olarak çok iyisin..sporda var daha ne olsunMenüm saat 12 de 300 kalorilik bir kahvalti
17.00 da közlenmiş patlıcanlı yogurtladim üzerine kavrulmuş et koydum doyana kadar yedim 1 kasede mercimek çorbası(çorbada un bulgur tarzı bişe yoktu) salata
Spor 1 saat yapıldı
Bol su bundan sonra
Geçmiş olsun canim..çokmu sicak orasi..sucak hava banada iyi gelmiyoÇok yorulmusum halının üzerinde uyudum tansiyon da düşmüştü 80/60
Susuz kaldım canım sıkıntım oGeçmiş olsun canim..çokmu sicak orasi..sucak hava banada iyi gelmiyo
Hoşgeldin saracımben bu sabah itibarıyla diyete başladım yine yeni yeniden
Al benden de o kadar.. Elim suya gitmiyor yahuHala oruç piskolojisindeyim su içmekten korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?