Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hangi sporları yapıyorsun canım?
Bende de spor çok etkili oluyor ama şu tembelliğimi atamadım. Vücut kendine geliyor hareketle.
Neye başladın cnm sen

Kan da baktir ama bu besin testi dediğim 150 TL falandı en son Bi arkadaşım yaptırdı domates çikolata vs bi sürü alerjisi cikti
bunlari yapın
Özellikle en alttaki çubukla göbeği yan cevirme öne eğilme
Yani şöyle bir çubuğu enseye koyup kollarınızla tutuyorsunuz
Bacaklarınızı hareket ettirmeden sadece belden yukarısını yana çeviriyorsunuz
Aynı şekilde öne de eğiliyorsunuz
Bugün 4 haziran
3 gündür yapıyorum bu sporları inanın göbeğin %60 i gitti
Benim gibi kıçını kaldırmaya üşenmem biri yaptıysa siz hayde hayde yaparsınız
Kalkın kizlar
Ama mümkünse akşam 10 gibi yemek olayı tamamen bittikten sonra yapın ki yediklerimiz gitsin

Teşekkürler kuzumm bunlar yapılabilir aslında geçen seneden benim de listelerim, 30 günlük challengelarım vardı
Bir başlarsam devamı gelir de başlamak büyük iş

Son düzenleme:
Gulhan1 canim mesajlarini gördüm Allah yardimcin oslun ,bence en dogru karari vermissin ne sana ne cocuklara faydasi olmayan birini hayatinda tutmain anlami yok zaten anladiigm kadariyla varla yok arasi biseymis varligida dert.Biliyosun bu melekette korkmana gerek yok devlet her türlü destek oluyor cocuklarin büyükse meslek bile yapabilirsin arbeistamt destekliyor bu konuda,dilin var miydi senin ? yoksada´kursa gidersin önce

Yok canim almancam var..ama tesettürlü olduğum için iş bulma yönünden sorun yaşaysbilirim..

Yok canim almancam var..ama tesettürlü olduğum için iş bulma yönünden sorun yaşaysbilirim..
Allahin izniyle gönlüne göre bisey bulurusn insallah canim, bizim buralarda sorun olmuyo ma eyalet eyalet degisiyo tabi bu durum malesef , ben burda h und m de bile gördüm kapali calisan

hava burdada kapali ama ben zorlaniyorum niye bilmiyorum migdem bi tuhaf agriyo sanki , 3 günlükler korkutuyo beni
3 günlük oruç benide korkutuyo..ama yinede yapmak istiyorum nasip olursa....ben birde magnesium sulfat vs kullanmadim..benim takip ettiğim sağlik grubunda sordum pek önermiyorlar..bağirsaktaki tüycükler hasar görebilir florasina zarar verebilir ve faydali bakterileride yok edebilirmişiz..o yüzden bikaç kaşik tahinle 3 incir yedim ..oda çok faydali.

Bende cok istiyorum yapmayi sonuna kadar olmasada kt ya kadar gitmeyi bu kadar devam ettim ama
biraktim birakicam o derecedeyim

Bende cok istiyorum yapmayi sonuna kadar olmasada kt ya kadar gitmeyi bu kadar devam ettim ama
biraktim birakicam o derecedeyim
Açikcasi bende öyleyim...ama devam edcem yinede..çünkü kan damar temizliğinin sonuçlarini çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…