- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hangi sporları yapıyorsun canım?
Bende de spor çok etkili oluyor ama şu tembelliğimi atamadım. Vücut kendine geliyor hareketle.
Neye başladın cnm sen
Kan da baktir ama bu besin testi dediğim 150 TL falandı en son Bi arkadaşım yaptırdı domates çikolata vs bi sürü alerjisi cikti
iyiyim hamdolsun teşekkür ederim, sen nasılsın
Neye başladın cnm sen
Kan da baktir ama bu besin testi dediğim 150 TL falandı en son Bi arkadaşım yaptırdı domates çikolata vs bi sürü alerjisi cikti
Ama tanrımPardon 750.tl idi
Teşekkürler kuzumm bunlar yapılabilir aslında geçen seneden benim de listelerim, 30 günlük challengelarım vardıEki Görüntüle 2644309 bunlari yapın
Özellikle en alttaki çubukla göbeği yan cevirme öne eğilme
Yani şöyle bir çubuğu enseye koyup kollarınızla tutuyorsunuz
Bacaklarınızı hareket ettirmeden sadece belden yukarısını yana çeviriyorsunuz
Aynı şekilde öne de eğiliyorsunuz
Bugün 4 haziran
3 gündür yapıyorum bu sporları inanın göbeğin %60 i gitti
Benim gibi kıçını kaldırmaya üşenmem biri yaptıysa siz hayde hayde yaparsınız
Kalkın kizlar
Ama mümkünse akşam 10 gibi yemek olayı tamamen bittikten sonra yapın ki yediklerimiz gitsin
Geçen seneyi hatırlıyorum birlikte başlamıştık ben baştan havlu atmistimTeşekkürler kuzumm bunlar yapılabilir aslında geçen seneden benim de listelerim, 30 günlük challengelarım vardı
Bir başlarsam devamı gelir de başlamak büyük iş
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | +90 | + | + | m | +96 | + | |
| m | m | m | +240 | +9ü | +90 | |
| +230 | +55 | + | +180 | + | + | |
| - | + | - | + | - | - | |
@yst38 | + 5 | +210 | + | + | + | + | |
| m | m | m | +122 | -144 | -227 | |
R reklam | - | + | + | + | + | - | |
F Fitimfitsinfit | + | + | - | + | - | - | |
@Gönulbagi | - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
@adaçiçeği | + | + | + | +80 | + | +40 | |
B busefit | + | + | + | + | + | + | |
@dünya cadisi | +80 | + | |||||
| + | +120 | +120 | +340 | +120 | +120 | |
| - | - | +165 | +165 | + | -185 | |
| + | +75 | + | - | - | - | |
| + | + | - | + | - | +30 | |
| +135 | +180 | +180 | + | +200 | + | |
F fahriyeaba | +240 | +40 | + | ||||
eger cok susadiysan doyana kadar yudum yudum icebilirisn ama susamadiysan bir kac yudumgezegenfeza
MuMu85 bugün sadece 1 bardakmi su içebilcez akşam ezanindan sonra...yoksa bikaç bardak serbestmi
sağol canim..nasil gidiyo oruç...burda bugün hava serin ben pek zorlanmadimeger cok susadiysan doyana kadar yudum yudum icebilirisn ama susamadiysan bir kac yudum
hava burdada kapali ama ben zorlaniyorum niye bilmiyorum migdem bi tuhaf agriyo sanki , 3 günlükler korkutuyo benisağol canim..nasil gidiyo oruç...burda bugün hava serin ben pek zorlanmadim
Yok canim almancam var..ama tesettürlü olduğum için iş bulma yönünden sorun yaşaysbilirim..Gulhan1 canim mesajlarini gördüm Allah yardimcin oslun ,bence en dogru karari vermissin ne sana ne cocuklara faydasi olmayan birini hayatinda tutmain anlami yok zaten anladiigm kadariyla varla yok arasi biseymis varligida dert.Biliyosun bu melekette korkmana gerek yok devlet her türlü destek oluyor cocuklarin büyükse meslek bile yapabilirsin arbeistamt destekliyor bu konuda,dilin var miydi senin ? yoksada´kursa gidersin önce
sen 1.seviyede tutmus muydun ?sağol canim..nasil gidiyo oruç...burda bugün hava serin ben pek zorlanmadim
Allahin izniyle gönlüne göre bisey bulurusn insallah canim, bizim buralarda sorun olmuyo ma eyalet eyalet degisiyo tabi bu durum malesef , ben burda h und m de bile gördüm kapali calisanYok canim almancam var..ama tesettürlü olduğum için iş bulma yönünden sorun yaşaysbilirim..
3 günlük oruç benide korkutuyo..ama yinede yapmak istiyorum nasip olursa....ben birde magnesium sulfat vs kullanmadim..benim takip ettiğim sağlik grubunda sordum pek önermiyorlar..bağirsaktaki tüycükler hasar görebilir florasina zarar verebilir ve faydali bakterileride yok edebilirmişiz..o yüzden bikaç kaşik tahinle 3 incir yedim ..oda çok faydali.hava burdada kapali ama ben zorlaniyorum niye bilmiyorum migdem bi tuhaf agriyo sanki , 3 günlükler korkutuyo beni
Evetsen 1.seviyede tutmus muydun ?
Bende cok istiyorum yapmayi sonuna kadar olmasada kt ya kadar gitmeyi bu kadar devam ettim ama3 günlük oruç benide korkutuyo..ama yinede yapmak istiyorum nasip olursa....ben birde magnesium sulfat vs kullanmadim..benim takip ettiğim sağlik grubunda sordum pek önermiyorlar..bağirsaktaki tüycükler hasar görebilir florasina zarar verebilir ve faydali bakterileride yok edebilirmişiz..o yüzden bikaç kaşik tahinle 3 incir yedim ..oda çok faydali.
Açikcasi bende öyleyim...ama devam edcem yinede..çünkü kan damar temizliğinin sonuçlarini çok merak ediyorum..Bende cok istiyorum yapmayi sonuna kadar olmasada kt ya kadar gitmeyi bu kadar devam ettim ama
biraktim birakicam o derecedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?