- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
60kiloyum keyfin yok gibi, iyi misin ?
60kiloyum umarim iyisindir bir sorun yoktur
kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.Nerelerdesin canım
Keyifsiz oldugun belliydi ama uzun süre gelmeyince baska bisey var sandim , toparlarsin ins bi an önce, karantina vurdu hepimizikızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
aynen. hep uyumak istiyorum. depresyon mu bu? ama yatınca da uyuyamıyorum. 80 lerden de sıkıldım artık.Keyifsiz oldugun belliydi ama uzun süre gelmeyince baska bisey var sandim , toparlarsin ins bi an önce, karantina vurdu hepimizi
Olabilir canim.bilemiyorum, havalar kötüyse oda etkiler , bi asilsan bisey kalmadi 7 lere ben kurtuldum sanirim , umarim öyledir :)aynen. hep uyumak istiyorum. depresyon mu bu? ama yatınca da uyuyamıyorum. 80 lerden de sıkıldım artık.
Olabilir canim.bilemiyorum, havalar kötüyse oda etkiler , bi asilsan bisey kalmadi 7 lere ben kurtuldum sanirim , umarim öyledir :)
aynen. hep uyumak istiyorum. depresyon mu bu? ama yatınca da uyuyamıyorum. 80 lerden de sıkıldım artık.
kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
şu anda hiçbir yere gitmedim. gitsem de ne diyecek ki canım. herkes bunalımda diyecekDoktora gittinmi Fulyacım yada psikiyatri desteği alsan ne dersin
Geçmiş olsun canım psikolojik olabilir salma kendini
kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
Çok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.
şu anda hiçbir yere gitmedim. gitsem de ne diyecek ki canım. herkes bunalımda diyecek
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +90 | + | + | m | +96 | + | + |
| m | m | m | +240 | +90 | +90 | +45 |
| +230 | +55 | + | +180 | + | + | +180 |
| - | + | - | + | - | - | - |
| + 5 | +210 | + | + | + | + | - |
@Baby Cat | m | m | m | +122 | -144 | -227 | +214 |
R reklam | - | + | + | + | + | - | - |
F Fitimfitsinfit | + | + | - | + | - | - | - |
@Gönulbagi | - | - | - | - | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
@adaçiçeği | + | + | + | +80 | + | +40 | +80 |
B busefit | + | + | + | + | + | + | + |
@dünya cadisi | +80 | + | + | ||||
| + | +120 | +120 | +340 | +120 | +120 | +180 |
| - | - | +165 | +165 | + | -185 | +180 |
| + | +75 | + | - | - | - | - |
| + | + | - | + | - | +30 | + |
| +135 | +180 | +180 | + | +200 | + | - |
F fahriyeaba | +240 | +40 | + | +120 | |||
Geçmiş olsun canım psikolojik olabilir salma kendini
teşekkür ederim.Sen bilirsin canım Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım, bir an önce toparlarsın inşallahkızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?