Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

60kiloyum keyfin yok gibi, iyi misin ?
60kiloyum hakikaten yokluğun çok belli Neredesin kuzum? İnşallah her şey yolundadır
60kiloyum umarim iyisindir bir sorun yoktur
60kiloyum fulya kuzum nerelerdesin, merak ettik
Nerelerdesin canım
kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.

şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde

Son düzenleme:
Keyifsiz oldugun belliydi ama uzun süre gelmeyince baska bisey var sandim , toparlarsin ins bi an önce, karantina vurdu hepimizi

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve ceviz
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak etli nohut yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Cacık

Ara
Domates ve salatalık
Peynir ve ceviz

Akşam
Bol sebzeli ciğer sote
Doğan salatası
Tel şehriye çorbası

Su 3.5 litre spor 45 dakika yürüyüş

moni Gulhan1

Doktora gittinmi Fulyacım yada psikiyatri desteği alsan ne dersin

Çok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.

Geçmiş olsun canım psikolojik olabilir salma kendini

Nice mutlu yaşları olsun canım

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
Nergis 35 +90++m+96++
sara_28 5.cimmm+240+90+90+45
gezegenfeza 4.cü+230+55++180+++180
Eddaak -+-+---
Mthn83 + 5+210++++-
@Baby Cat2.cimmm+122-144-227+214
R reklam -++++--
F Fitimfitsinfit ++-+---
@Gönulbagi -------
Ya habibi5534 -------
60kiloyum -------
@adaçiçeği++++80++40+80
B busefit +++++++
@dünya cadisi+80++
Bir garip dertli 1.ci++120+120+340+120+120+180
obezzto 3.cü--+165+165+-185+180
MuMu85 ++75+----
Natsume ++-+-+30+
ISILDURU 3.cü+135+180+180++200+-
F fahriyeaba +240+40++120

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, bir an önce toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…