rabbim gönlüne ferahlık versin fulyacım, herkes aynı durumda yalnız değilsin.kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
haticecim rabbim yavruna sağlıklı güzel ömürler versin, doğum günü kutlu olsun.Çok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.
tekrar hoşgeldinBen bir ara yine sizinleydim ama çocuklarım ve küçük dertleri yüzünden pek giremedim siteye. Zayıflamayı çok istiyorum motivasyon arıyorum hem de çokyardım edin bana da esirgemeyin desteğinizi benden
Hadi gözümüz aydin3. olduk kızlar
Cnm iki öğünde istediğim sonucu alamıyorum bana tek öğün çok iyi geliyor daha öncede 2 kez bu şekilde zayıflamıştım. Ama ozamanlar daha iyi katlanıyordum açlığa. heralde yüküm daha azdı ondan. Bu şekilde gittiği yere kadar dayanıcam sonrasında tekrar iki öğüne geçerim. Biraz öyle biraz böyle vücudu şaşırtarak inş sonuca ulaşacağım.Canim bir öğün belki bunaltabilir seni..2 öğün yap istersen..saat 12 de ilk öğün..2 ci öğün 18.de...daha kalici olur
Tebrik ederim kızlar3. olduk kızlar
O8903. olduk kızlar
Hoşbuldum çok teşekkür ederimtekrar hoşgeldin
Hoşgeldin canımİyi geceler kızlar beni de aranıza alır mısınız? 76,8 kiloyum hedefim 55 kilo. Hatta belki 55ten de az olmalıyım.
Tebrikler takımım3. olduk kızlar
3. olduk kızlar
Güzel menü..bende kaç gündür spor yapamiyorum bugün tekrar başlicam ..pastayida doğum günü nedeniyle kaçamak listesine not etmiyorum..Allah torununa sağlikli hayirli ömürler versinGünaydın kızlar
Dün menümü yazamadım Bi kaç gün dür spor u da olmadı gelen gidenler den dolayı bu gün son gün inşallah pazartesi düzene girecem
Sabah
Mantar lı omlet
Ögle
Bulgur pilavı 3 kaşık
Salata
Akşam kıymalı bulgurlu 2 kabak dolması
Salata
Yogurt
1 kase mercimek çorbası
Geç vakit torunun dogum günü nedeniyle ufak bir parça pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?