- 18 Mart 2018
- 31.138
- 124.354
- 598
- 50
Bende vakit vardıda yapacak halim yoktu.Bugün ne yedim
9
1 bardak limonlu su
10
1 kase kiraz
13
Yesil salata
17
1 kase findik
Aslinda aksam sebze yemem gerekiyodu ama yapacak vakti bulamayinca yiyemedim
Geçer canım biraz daha sabır, oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı uzun ömür versin inşallahÇok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.
Ellerine sağlık canım
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +90 + + m +96 + + @sara_28 5.ci m m m +240 +90 +90 +45 @gezegenfeza 4.cü +230 +55 + +180 + + +180 @Eddaak - + - + - - - @yst38 + 5 +210 + + + + - Lonely single girl 2.ci m m m +122 -144 -227 +214 @reklam - + + + + - - @Fitimfitsinfit + + - + - - - @Gönulbagi - - - - - - - @Ya habibi5534 - - - - - - - @60kiloyum - - - - - - - @adaçiçeği + + + +80 + +40 +80 @busefit + + + + + + + @dünya cadisi +80 + + Bir garip dertli 1.ci + +120 +120 +340 +120 +120 +180 @obezzto 3.cü - - +165 +165 + -185 +180 @MuMu85 + +75 + - - - - @Natsume + + - + - +30 + ISILDURU 3.cü +135 +180 +180 + +200 + - F fahriyeaba +240 +40 + +120
Iyi geceler canımkızlar ben yatayım ağırlık çöktü. hala enfeksiyon var üzerimde. halsizim.
Çok teşekkür ederim emeklerin için ablacım :) tam vakit bulabilsem yürüyüşler çok iyi geliyor aslındaEllerine sağlık canım
Güzel menü beyendim.menüm:
Kahvaltıpeynir, 6 tane zeytin,domates,1dilim çavdar ekmeği
Ara:2 tene küçük muz(anamur muzu ,küçüktüler yani)
Akşam:1 tabak mercimek çorbası ,5 yemek kaşığı et sote,1dilim çavdar ekmeği
Şu ana kadar 2 litre su
Spor:30 dakika leslie
Canim bir öğün belki bunaltabilir seni..2 öğün yap istersen..saat 12 de ilk öğün..2 ci öğün 18.de...daha kalici olurİyi akşamlar kızlar
Saat 14.00
1 tabak nohut yemeği
1kase tarhana çorbası
Karpuz
Saat 17.00
Filtre kahve
2 adet hurma
Gün boyu 2 litre su
30 dk tempolu yürüyüş 》 120 puan
Gulhan1
Patatrs kizartmasi dişinda güzel..onuda zaten nadir yapiyormuşun benim gibi....Selam
Menum sabah 2 yumurta 4 zeytin sutlu kahve 7 patates kızartma (bizim evde senede Bi pişer)
Oglen yoğurt 1 muz
Ikindi 1 kare cikolata
Aksam kıymalı patlıcan yemeği 1 dilim ekmek yeşil salata 1 kaşık mantar sote
Paket noodelde monosodyum glumat çin paharati var çok sağliksiz canim..onu yiyeceğene.tam buğday ekmeklen tost veya sandvic yapip ye daha iyi.pratik birşey olacaksaİyi akşamlar :) herkese
Sabah
14.30
1 yumurta ,mantar ve lor peynirinden omlet
Yarım büyük domates
2 salatalık
1 kapya biber
6-7 zeytin
1 kk kadar peynir
1 dilim şekersiz fıstık ezmesi sürülmüş tam bugday ekmegi
Filtre kahve
Akşam
1 paket noodle
2 litreden fazla su
2-3 bardak filtre kahve
Ailem gelicek kızlar çok yogun temizlik yaptım cam sildim tüm evi temizledim çok yorgunum hepiniz çok seviliyorsunuz iyi akşamlar
Aynisi birkere banada olmuştu..Gitmiş menümü yanlış yere yazmışım kizlar
kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
Ben de çok merak ettim seni yaaynen. hep uyumak istiyorum. depresyon mu bu? ama yatınca da uyuyamıyorum. 80 lerden de sıkıldım artık.
Mutlu yaşlar kuzucugaaaÇok üzgünüm bir süredir pek sağlıklı takip yapamadım. Ciddi manada yorgun ve halsiz kalıyorum. Kaç gündür süpürge bile yapamadım eve. Gece çok sağlıklı uyku uyuyamıyorum. Gün içinde bile uykusuz oluyorum. Hafta içi degerlerime baktiracagim. Yarın küçük oğlumun yaş günü. Ömrümüzden 6 yıl gitti ama 60 yaş yaşlanmış gibiyim. Bu günlerde geçer inşallah.
Çok geçmiş olsun...bu aralar bir çok insan bu durumda..inşallah kisa zamanda toparlanirsin...göz için bende takviyeler sipariş vermiştim bugün grldiler çok merak ettim ..sen hangilerini kulaniyotsun özelden yazarmisin canim ..kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
Biliyorum canım inanki sadece cabuk olsun diye yaptım yiyemedim de pekPaket noodelde monosodyum glumat çin paharati var çok sağliksiz canim..onu yiyeceğene.tam buğday ekmeklen tost veya sandvic yapip ye daha iyi.pratik birşey olacaksa
Seni çok iyi anlıyorum evet bir versem daha almayacağım da insallahMarttan beri doğru dürüst evden çıkmadık valla malum okullar da kapanınca.Ama bu gün bir haber geldi ki 20Haziran da okula başlıyormuşuz(seminer)
Kızlar ya ben o zamana kadar biraz toparlar mıyım sizce?Giyecek pantolon bulamıyorum.Eşim evlendiğimizden beridir seni hiç böyle görmemiştim diyor.Iyice canımı sıkıyor.(kendi göbeğini görmüyor tabi)
Aslında evlenirken tam da bu kilodaydım ama yaş ilerleyince yağlanan bölge değişti karın bölgesinde simit oluştu.
Ay ben niye böyle oldum ya aynaya bakmak istemiyorum.Aksi gibi evin koridorunda bir duvar ayna kaplı.Ben ne yapıyorum kapı tarafına bakıp geçiyorum koridoru.
Bi kurtulalım şu fazlaliklardan bir daha bu kadar dağitmayacağim.
Niye yazdım bunu ben de bilmiyorum9
2 hafta varMarttan beri doğru dürüst evden çıkmadık valla malum okullar da kapanınca.Ama bu gün bir haber geldi ki 20Haziran da okula başlıyormuşuz(seminer)
Kızlar ya ben o zamana kadar biraz toparlar mıyım sizce?Giyecek pantolon bulamıyorum.Eşim evlendiğimizden beridir seni hiç böyle görmemiştim diyor.Iyice canımı sıkıyor.(kendi göbeğini görmüyor tabi)
Aslında evlenirken tam da bu kilodaydım ama yaş ilerleyince yağlanan bölge değişti karın bölgesinde simit oluştu.
Ay ben niye böyle oldum ya aynaya bakmak istemiyorum.Aksi gibi evin koridorunda bir duvar ayna kaplı.Ben ne yapıyorum kapı tarafına bakıp geçiyorum koridoru.
Bi kurtulalım şu fazlaliklardan bir daha bu kadar dağitmayacağim.
Niye yazdım bunu ben de bilmiyorum9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?