Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün ne yedim

9
1 bardak limonlu su

10
1 kase kiraz

13
Yesil salata

17
1 kase findik

Aslinda aksam sebze yemem gerekiyodu ama yapacak vakti bulamayinca yiyemedim
Bende vakit vardıda yapacak halim yoktu.
Ensemden ayaklarima kadar şiddetli ağrım vardı, gece bile uyuyamadım.
Evde 3 erkek olunca mecburen onlara yemek yaparken kendiminkini de pişirdim.
Sende durumlar nasıl? Ağrı filan varmı?

Geçer canım biraz daha sabır, oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah

Ellerine sağlık canım

Güzel menü beyendim.

İyi akşamlar kızlar

Saat 14.00
1 tabak nohut yemeği
1kase tarhana çorbası
Karpuz

Saat 17.00
Filtre kahve
2 adet hurma

Gün boyu 2 litre su

30 dk tempolu yürüyüş 》 120 puan
Gulhan1
Canim bir öğün belki bunaltabilir seni..2 öğün yap istersen..saat 12 de ilk öğün..2 ci öğün 18.de...daha kalici olur

Selam
Menum sabah 2 yumurta 4 zeytin sutlu kahve 7 patates kızartma (bizim evde senede Bi pişer)
Oglen yoğurt 1 muz
Ikindi 1 kare cikolata
Aksam kıymalı patlıcan yemeği 1 dilim ekmek yeşil salata 1 kaşık mantar sote
Patatrs kizartmasi dişinda güzel..onuda zaten nadir yapiyormuşun benim gibi....

Paket noodelde monosodyum glumat çin paharati var çok sağliksiz canim..onu yiyeceğene.tam buğday ekmeklen tost veya sandvic yapip ye daha iyi.pratik birşey olacaksa

aynen. hep uyumak istiyorum. depresyon mu bu? ama yatınca da uyuyamıyorum. 80 lerden de sıkıldım artık.
Ben de çok merak ettim seni ya
Ben de 78 79 dan sıkıldım 2 senedir
Mutlu yaşlar kuzucugaaa

Çok geçmiş olsun...bu aralar bir çok insan bu durumda..inşallah kisa zamanda toparlanirsin...göz için bende takviyeler sipariş vermiştim bugün grldiler çok merak ettim ..sen hangilerini kulaniyotsun özelden yazarmisin canim ..

Paket noodelde monosodyum glumat çin paharati var çok sağliksiz canim..onu yiyeceğene.tam buğday ekmeklen tost veya sandvic yapip ye daha iyi.pratik birşey olacaksa
Biliyorum canım inanki sadece cabuk olsun diye yaptım yiyemedim de pek

Marttan beri doğru dürüst evden çıkmadık valla malum okullar da kapanınca.Ama bu gün bir haber geldi ki 20Haziran da okula başlıyormuşuz(seminer)
Kızlar ya ben o zamana kadar biraz toparlar mıyım sizce?Giyecek pantolon bulamıyorum.Eşim evlendiğimizden beridir seni hiç böyle görmemiştim diyor.Iyice canımı sıkıyor.(kendi göbeğini görmüyor tabi)
Aslında evlenirken tam da bu kilodaydım ama yaş ilerleyince yağlanan bölge değişti karın bölgesinde simit oluştu.
Ay ben niye böyle oldum ya aynaya bakmak istemiyorum.Aksi gibi evin koridorunda bir duvar ayna kaplı.Ben ne yapıyorum kapı tarafına bakıp geçiyorum koridoru.
Bi kurtulalım şu fazlaliklardan bir daha bu kadar dağitmayacağim.
Niye yazdım bunu ben de bilmiyorum9

Seni çok iyi anlıyorum evet bir versem daha almayacağım da insallah

2 hafta var
Karbonu kesersen biraz verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…