Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tatilin gelmiş senin.. Tatil dediysem beş yıldızlı otel, deniz kum güneş vesaire olarak değilde mekan değiştirme, kafa boşaltma..tebdil i mekan..yapabilirsen yap bence. İnşallah toparlarsın kendini kuzum

Geçmiş olsun canım

Aynı durumdayım ben de yarından tezi yok spora başlayacağım
Jillian çok iyi toparlıyordu beni.

Aa çok sevindim 3.olmuşum

O cevizli köme senin en sevdiğin değil mi?? Olsun, sen telafi edersin
Cevizli, fındıklı pestil severim, dayanamam.
Buzlukta var, kızım vermişti, onu yemedim dayandım.
Bunuda eşim yesin diye odaya getirmiştim, o da dışarı çıkınca bi an almış bulundum.
Neyseki tartıya yansımadı, hatta bugün- 400 gördüm

Sen vardın mı?
Nasıl geçiyor?

Kızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?
Sakin başlama
Onu bende seneler önce denemiştim.
Çok zor, sonrası çok fazla alırsın.
2 öğün ye, ilk başta miktarı azalt
Un ve şekeri tamamen bırak, sebzeye ağırlık ver.
Böyle saçma şeylerden uzak durun

Kızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?
Canim takimimizda kimse şok diyet yapmiyor ..önermiyoruzda..ama if diyetini..yani aralikli orucu araştirabilirsin...birçoğumuz bu yöntemle hem kalici hem hem sağlikli güzel kilolar verdik

Biraz midem küçülsün istiyorum. Bu ara adet olucam diye kesinlikle duramıyordum atıştırmadan. Canıma tak etti valla. Doğumdan sonra ilk kez adet olmuştum. İkincisi 2 hafta gecikti ve eminim kesinlikle hamilelik gibi bir durum yok. Böyle düzensiz bir şekilde iki ayda bir adet görürdüm. Hala da öyle devam ediyor kilo her sıkıntının başı. Vücut ağırlığının %10unu vermek hormonal olarak düzen sağlıyor yeniden. Onu da hızlı yapmak istiyorum. 75 lerden bir inemedim gitti. Boğazıma 1 hafta hakim olsam ikinci hafta berbat başlıyor. O yüzden ben bilinçli bir şekilde başlamak istiyorum. 10 gün kadar deneyip dediğin bu sağlıklı beslenme yöntemine geçmeyi planlıyorum. Her gün de spor yapmaya gayret edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…