kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
Geçmiş olsun canımkızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.
şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde
Marttan beri doğru dürüst evden çıkmadık valla malum okullar da kapanınca.Ama bu gün bir haber geldi ki 20Haziran da okula başlıyormuşuz(seminer)
Kızlar ya ben o zamana kadar biraz toparlar mıyım sizce?Giyecek pantolon bulamıyorum.Eşim evlendiğimizden beridir seni hiç böyle görmemiştim diyor.Iyice canımı sıkıyor.(kendi göbeğini görmüyor tabi)
Aslında evlenirken tam da bu kilodaydım ama yaş ilerleyince yağlanan bölge değişti karın bölgesinde simit oluştu.
Ay ben niye böyle oldum ya aynaya bakmak istemiyorum.Aksi gibi evin koridorunda bir duvar ayna kaplı.Ben ne yapıyorum kapı tarafına bakıp geçiyorum koridoru.
Bi kurtulalım şu fazlaliklardan bir daha bu kadar dağitmayacağim.
Niye yazdım bunu ben de bilmiyorum9
O cevizli köme senin en sevdiğin değil mi?? Olsun, sen telafi edersinAylar sonra ilk defa kaçamak yaptım
3 lokma cevizli köme yedim
Aa çok sevindim 3.olmuşum
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +90 + + m +96 + + @sara_28 5.ci m m m +240 +90 +90 +45 gezegenfeza 4.cü +230 +55 + +180 + + +180 @Eddaak - + - + - - - @yst38 + 5 +210 + + + + - @Baby Cat 2.ci m m m +122 -144 -227 +214 @reklam - + + + + - - @Fitimfitsinfit + + - + - - - @Gönulbagi - - - - - - - Ya habibi5534 - - - - - - - @60kiloyum - - - - - - - @adaçiçeği + + + +80 + +40 +80 @busefit + + + + + + + @dünya cadisi +80 + + @Bir garip dertli 1.ci + +120 +120 +340 +120 +120 +180 obezzto 3.cü - - +165 +165 + -185 +180 MuMu85 + +75 + - - - - Natsume + + - + - +30 + @ISILDURU 3.cü +135 +180 +180 + +200 + - @fahriyeaba +240 +40 + +120
Cevizli, fındıklı pestil severim, dayanamam.O cevizli köme senin en sevdiğin değil mi?? Olsun, sen telafi edersin
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Sen vardın mı?tatilin gelmiş senin.. Tatil dediysem beş yıldızlı otel, deniz kum güneş vesaire olarak değilde mekan değiştirme, kafa boşaltma..tebdil i mekan..yapabilirsen yap bence. İnşallah toparlarsın kendini kuzum❤
Hoş geldinizKızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?
Daha önce denediniz mi isveç diyetini? Benim için çok katı bir diyetKızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?
Sen iyi olda canımGünaydın güzellerim. Geçmiş için kusura bakmayın. Kendime bile bakamıyorum size bakayım. Keşke bugün tarti günü olaymış. Güzel bir rakam gördüm masallah
Sakin başlamaKızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?
Denemedim ama yapılmayacak gibi de değilDaha önce denediniz mi isveç diyetini? Benim için çok katı bir diyet
Fazla kllo verdiğimi görünce dün bitaz kural dişina çikip fazla yedim...şu anki kilom 54.9...dün 53.7 idim..daha yolumuz uzun fazla kilo vermek istemiyorum....
Canim takimimizda kimse şok diyet yapmiyor ..önermiyoruzda..ama if diyetini..yani aralikli orucu araştirabilirsin...birçoğumuz bu yöntemle hem kalici hem hem sağlikli güzel kilolar verdikKızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?
Biraz midem küçülsün istiyorum. Bu ara adet olucam diye kesinlikle duramıyordum atıştırmadan. Canıma tak etti valla. Doğumdan sonra ilk kez adet olmuştum. İkincisi 2 hafta gecikti ve eminim kesinlikle hamilelik gibi bir durum yok. Böyle düzensiz bir şekilde iki ayda bir adet görürdüm. Hala da öyle devam ediyor kilo her sıkıntının başı. Vücut ağırlığının %10unu vermek hormonal olarak düzen sağlıyor yeniden. Onu da hızlı yapmak istiyorum. 75 lerden bir inemedim gitti. Boğazıma 1 hafta hakim olsam ikinci hafta berbat başlıyor. O yüzden ben bilinçli bir şekilde başlamak istiyorum. 10 gün kadar deneyip dediğin bu sağlıklı beslenme yöntemine geçmeyi planlıyorum. Her gün de spor yapmaya gayret edeceğimSakin başlama
Onu bende seneler önce denemiştim.
Çok zor, sonrası çok fazla alırsın.
2 öğün ye, ilk başta miktarı azalt
Un ve şekeri tamamen bırak, sebzeye ağırlık ver.
Böyle saçma şeylerden uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?