- 9 Mayıs 2019
- 115
- 464
- 23
- 37
Sabah
Domates
2 zeytin
Peynir
Çay
Tereyağlı yumurta
Ara
1 kayısı
Çay
Öyle
Bizim oraya has yöresel
Misir unu ve pekmezle yapılan yemek
1 ince dilim karpuz
Ara
Çay fındık
4/1 gözleme
Akşam
3 kaşık türlü
Salata
Amiinnn canım inşallah.Ben eskilerdenim,yeni arkadaşları pek tanımıyorum.Ama zamanla sohbet ettikçe tanırız birbirimizi ❤Allah rahmet eylesin ,yerinde rahat ettirsin insallah.
Amiin Allah razı olsun canım.Rabbim size de sabır versin.Mekanları cennet olsun.Teyzenin kızı ne kanseriydi?Başınız sağ olsun canım Allah kalanlara uzun ömür ve sabır versin
Bende teyze kızı bugun 17 gün oldu kanser den kaybettik hem görümcem oluyor kendisi oda öyle Bi deri Bi kemik kalmıştı Allah kimsenin başına vermesin inşallah
90 kiloyum canım.Nasıl bir mide ameliyatı oldunuz sleeve gastrektomiy mi acaba dedim.Kolay kilo verdim diyince direk mide küçültme aklıma geldi.Bölgesel de ki sorununuz basen kısmıysa bence işiniz biraz daha kolay.Üst kısmı sporla bile eritmek okdukça zor çünküBende bir süredir böyle karışık durumdaydım. Şimdi kaç kilosun.
Ben özel sebeplerden mide ameliyatı oldum. O yüzden zayiflamam kolay oldu( ameliyata güvenmeyin yine diyet yaptım)
Sonra yine almaya başladım. Şimdi normal diyet yapıyorum herkes gibi.
Hala istediğim kiloda ve bedende değilim
Benim ana sorunum bölgesel. O da spor istiyor. Bende tembelim
Yapcaz inşallah canım şu korona beni mahvetti disarda spor yapamıyorum iş yok evde saçma sapan şeylerle uğraş motivasyonim düştü yoksa ne güzel gidiyordu zaten tatlı yemesek sorun cozukelecekEvet geçen sene tek öğün yapıyordum o zaman çok işime de geliyordu ama bu işle ilgili bir akrabam da yanlış olduğunu söyledi. Sindirimi aktif tutmak gerekiyormuş. Ara öğün ve ana öğünleri dengeli almak gerekiyormuş. Benim minnaktan dolayı sürekli bir şeyler pişiyor evde sık sık az az yiyorum artık. Bir de ikindi ara öğün yapmaya çzen gösteriyorum ki akşam tadında bırakabileyim.Havalar da sıcakken buz gibi kahveden iyisi yok sıcak içecekler yanında çikolata olmadan gitmiyor
Geçmiş olsun canım
Spor en güzeli yapabilince gerçekten. Başladım şimdilik inşallah devam ettirebilirim: çok tembelim çok
Başınız sagolsunAmiin Allah razı olsun canım.Rabbim size de sabır versin.Mekanları cennet olsun.Teyzenin kızı ne kanseriydi?
Bide bana sor. Bizde genetik maalesef.90 kiloyum canım.Nasıl bir mide ameliyatı oldunuz sleeve gastrektomiy mi acaba dedim.Kolay kilo verdim diyince direk mide küçültme aklıma geldi.Bölgesel de ki sorununuz basen kısmıysa bence işiniz biraz daha kolay.Üst kısmı sporla bile eritmek okdukça zor çünkü
Bence de,geçen sene bende leslie yaparken eşimle oğlum taklidimi yapıyorlardı.Hiç umuuruumda bile olmadıSağol canim sizlerde görürsünüz ben inaniyorum..yeterki pes etmeyrlim..sporuda entegre edersek hayatimiza dahada iyi olur..alay eden etsin benim eşimde bazen alay ediyo çokta tin.onlar önce kendilerine baksinlar...
O kadar da değil ki,fiziğiniz gayet güzel bence.Bu arada kırmızıyı da çok severim sizede çok yakışmış maşallahBide bana sor. Bizde genetik maalesef.
Alt beden 46-48 beden canımO kadar da değil ki,fiziğiniz gayet güzel bence.Bu arada kırmızıyı da çok severim sizede çok yakışmış maşallah
Ahh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookkBambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar güzel vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
Artık kendimize gelme zamanı,bu kiloyla mutsuzsak Allah ın izniyle zayıflayacağız Fulyacım
O sıkıya gelemiyorDiviiiii ❤ sende mi geldin kıızz?Beğenip beğenip kaçmak yok
Ye baritereyagli pirinc pilaci yaptim. cok gozum var 2-3 kasik yiyebiliyor muyum
Spor yapacakmisin sen ..menü paylaşmayacağini belirttin ..eyer spor yapacaksan listeye ekleyim seni yarin..yani spor menü listesineKaptanıııımmm nerelerdesin kuzuum???Adımı liste de görmek istiyoruuummmmoni
Dolabımı düzenledim, seçtim.Bugün siparişim yok,yazıcak zamanım var.Ama pazar olunca sanırım pek kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?