Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

o ekmeğin tarifini alabilir miyim canım?

Amiin Allah razı olsun canım.Rabbim size de sabır versin.Mekanları cennet olsun.Teyzenin kızı ne kanseriydi?

90 kiloyum canım.Nasıl bir mide ameliyatı oldunuz sleeve gastrektomiy mi acaba dedim.Kolay kilo verdim diyince direk mide küçültme aklıma geldi.Bölgesel de ki sorununuz basen kısmıysa bence işiniz biraz daha kolay.Üst kısmı sporla bile eritmek okdukça zor çünkü

Yapcaz inşallah canım şu korona beni mahvetti disarda spor yapamıyorum iş yok evde saçma sapan şeylerle uğraş motivasyonim düştü yoksa ne güzel gidiyordu zaten tatlı yemesek sorun cozukelecek

Bide bana sor. Bizde genetik maalesef.

Eklentiler

• IMG20200528151720.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 32
Sağol canim sizlerde görürsünüz ben inaniyorum..yeterki pes etmeyrlim..sporuda entegre edersek hayatimiza dahada iyi olur..alay eden etsin benim eşimde bazen alay ediyo çokta tin.onlar önce kendilerine baksinlar...
Bence de,geçen sene bende leslie yaparken eşimle oğlum taklidimi yapıyorlardı.Hiç umuuruumda bile olmadı

Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin

Bugün siparişim yok,yazıcak zamanım var.Ama pazar olunca sanırım pek kimse yok
Dolabımı düzenledim, seçtim.
Büyükleri kaldırdım, küçükleri yerleştirdim.
Aman ne keyifliydi ne keyifliydi.
Sonra indim bodrumu düzelttim
Sonra oğlanlara makarna yaptım, tam biz yerken eşim geldi ben açım diye( dışarda yiyecekti)
onada sucuklu yumurta yaptım.
3 sepet çamaşır katladım
Şimdi ütü zamanı
Bugün bitmez heralde

Bugün acaip sinirliyim hayrolsun.
Sesi çıkanın gırtlağına çökeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…