- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Allah şifa versin canımmoni
Gulhan1 canlar sağlık sorunlarım var birsüre onlarla ilgilenmek zorundayım takımı geri düşürmek istemem izne çıkmam mümkünse ayrılmak istiyorum
Regl olamıyorum kistim var pko ve insulin direnci eslik ediyor kafam baya buna takık ,üstüne iki el ve kolumda uyuşma ve ağrı var omzuma vuruyor kilo desen diyette yapsam hiç.orali değil
Aman dikkat et kendine,çok zorlama. Hava zaten sıcak bir de üzerine spor daha da bunaltıyor. Geçmeyen bir ağrıysa doktora görünSol göğsümde bir ağrı var arkadaslar
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | +120 | +90 | +104 | +286 | |||
| +360 | +360 | +60 | +240 | |||
| +360 | +180 | + | +270 | |||
| m | m | m | m | |||
@yst38 | - | - | +135 | - | |||
| -217 | -120 | +348 | - | |||
R reklam | + | - | - | + | |||
F Fitimfitsinfit | m | m | m | m | |||
G Gonulbagi | - | - | - | - | |||
| + | + | + | ||||
| - | - | - | - | |||
A adacicegi | - | + | + | + | |||
B busefit | - | + | + | + | |||
| +80 | +120 | + | +90 | |||
| - | - | - | - | |||
| - | - | - | +260 | |||
| + | + | - | + | |||
| + | + | +240 | +32 | |||
| - | - | - | - | |||
F fahriyeaba | -96 | +220 | - | + | |||
güzel duygu değil mi?Benim kolye takilan yerdeki kemiklerim kendini göstermeye basladi bile
bu ara kendimi çok bunalmış hissediyorum. ama bir an önce 2 öğüne dönmem gerek. öyle daha mutluydum.Ben de üç öğün yiyorum doymuyorum fulyacım, üzülme yalnız değilsin
biraz önce kızımla bu konuyu konuşuyorduk hatta. Diyorum ki ramazan ayında iki öğün yiyordum ne açlık ne susuzluk hissetmiyordum bugün üç öğün yedim doymadım. Haa belki benim hormonlar karışık şu ara ondandır diyecem de kızım tek öğünle tuttu ramazanı o da öylebak sen de öyleymişsin şimdi. Ne oldu bilmiyorum ama güçlü kalmaya, sağlıklı yaşama asılıcaz artık
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. sürerse doktora görün istersen.Sol göğsümde bir ağrı var arkadaslar
ama bırakma sağlıklı beslenmeyi. karatay yap. sana iyi geliyor. elbet kırılır direnç.moni
Gulhan1 canlar sağlık sorunlarım var birsüre onlarla ilgilenmek zorundayım takımı geri düşürmek istemem izne çıkmam mümkünse ayrılmak istiyorum
Regl olamıyorum kistim var pko ve insulin direnci eslik ediyor kafam baya buna takık ,üstüne iki el ve kolumda uyuşma ve ağrı var omzuma vuruyor kilo desen diyette yapsam hiç.orali değil
Menü güzel sporda yapilmiş..daha ne olsunMenüm
Kahvaltı: peynir,5 tane zeytin,1 tane sütlü yumurta,1dilim çavdar ekmeği,domates,maydanoz
Ara:kayısılı tarçınlı yoğurt
Akşam: 1 tabak kuru fasulye,salata,1 dilim çavdar ekmeği
Su 2,5 litre
Spor 30 dakika leslie,40 mekik,50 kol- 50 bacak hareketi
senin menünde güzel canim afiyet şifa olsun
Afiyet olsun canim..ne yazikki bende yiyemiyorum hatta cesaretde edemiyorum tuzsuz salçasiz yemek yapmaya....1 seviyede 36 saatlik açlik orucu için örnek yemek tarifleri denemiştim..midem bulana bulana yemiştim..Slm , bugün ki menüm
8.30
Lilonlu su
11
2 taze incir
13.30
Tuzsuz yesil salata
17.30
1 kase fndik ( aslinda tuzsuz sebze olmaliydi ama yok yiyemiyorum iste )
Aynen bende yapmiyorum kusacak gibi olmustum cünkü :)Afiyet olsun canim..ne yazikki bende yiyemiyorum hatta cesaretde edemiyorum tuzsuz salçasiz yemek yapmaya....1 seviyede 36 saatlik açlik orucu için örnek yemek tarifleri denemiştim..midem bulana bulana yemiştim..bir tarifi tuzsuz salçasiz pirasa yemeği idi..diyeride tuzsuz kereviz...o yüzden yapmaya cesaret edemiyorum birdaha..
Menü güzel sporda yapilmiş..daha ne olsun
senin menünde güzel canim afiyet şifa olsun
Ilk menün olmasina rağmen çok başariliİyi geceler menümü yazayım bende.
Sabah
1 kupa sade kahve
1 haşlanmış yumurta, birkaç yaprak marul, kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim ekmek
Öğlen
1 adet muz
1 fincan sade filtre kahve
Akşam
2 kepçe zeytinyağlı barbunya, 3 yk pirinç pilavı, salata ve 3yk yoğurt
Su 2lt
Spor yok 7 bin adım 10 dk bisiklet
En azından 2 hafta kaçamaksız istikrarlı gidersem devamını çok daha iyi getiririmIlk menün olmasina rağmen çok başarili
Pırasa ve bamya bol limonlu olunca yenebiliyorAfiyet olsun canim..ne yazikki bende yiyemiyorum hatta cesaretde edemiyorum tuzsuz salçasiz yemek yapmaya....1 seviyede 36 saatlik açlik orucu için örnek yemek tarifleri denemiştim..midem bulana bulana yemiştim..bir tarifi tuzsuz salçasiz pirasa yemeği idi..diyeride tuzsuz kereviz...o yüzden yapmaya cesaret edemiyorum birdaha..
Çok gecmiss olsunmoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?