Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gördüm bile desem
Harikasın muhteşemsin derim cnm
Ypk cnm benimde inişte tartı ben yoldan geldim ya ondan oldu sanırım bide korona çıktığından beri hiç market fırın ekmeği yememiştim evde kendim yapıyordum oraya gidince mecbur yedim içindeki katkı maddelerimi yaptı acaba diyorum. Resöen balon gibi şiştim çünkü akşam tartısında 89 bile gördüm düşün şuan 84 teyim
eski bi dizi breaking bad
Kaçıncı sezondasın cnm bizde izliyoruz 4. Sezon 3. Bölümdeyiz. Benim eşim günde 1 bölüm izlettiriyor sağolsun yoksa bana kalsa bende sabahlayıp bitirirdim herlade .
Bende uzun zamandır yemiyordum hatta ilk temkinli yaklaştım sonra hoşuma gitti hatta biraz satın alsammı diyorum satarsa bakalım. Birde armut sirkesi verdi sağolsun. onunda çok faydası varmış kabızlığı önlüyormuş ondanda alcam 1 litre tadıda cok hos elma gibi keskin değıl
benim oglanda eksi eksi bayiliyo 2,5 yasinda eksi seyleri seviyo bi garip cocuk

ilacinda var artik seni kimse tutamaz

bende korkarak tartilcam simdi. dunki cigkofteden biraz korkum var ödem olabilirim
Çiğköfte çok severim ama tartı affetmiyor hemen şişerim yediğimde. Sen az ve erken yemişsin ama inş artı görmezsin cnm
Selam kızlar. Herkese güzel bir gün olsun ❤❤❤
Selam cnm inş

Ben özel günümde oldugum icin dün 1 bardak bu sabah 3 yudum ictim normalde yasak bizim burada asiri sicak yok evdeyiz zaten

bende bebetodan izleyemiyorum o uyuyunca gece izlemeye calisiyom. hergunde olmuyo uyuya kaliyom cunku

3.sezon 11.bolumdeyim

Günaydın kızlar aranızda sabahları çörekotu yağı kullanan oldu mu ?

Merhabalar

kahvaltı yapmadım sinir oldum sofrada kalktım gittim.
Çekirdek çitliyorum
Dün rezalet bir gündü. Full karbonhidrat yüklemesi yaptım. İki gün dikkat etmezsem kesin artı çıkarım cumaya üstüne bir de adetim başladı. Çok huysuzum

Eyvahhh ,bu duyguyu biliyorum

İyi aksamlar kızlar diyetisyen çıktım bana 8 dilim ekmek verdi . Dedim ben bukadar yiyemem. Bu hafta ye sonuca göre sekillenelim önümüzdeki hafta dedii. Menülerimde ekmekleri gördükçe bana kızmayın olurmu
2 şerden 6 dilimi anlarımda 8 dilim ekmek mi yenir diyette nasıl bir yol izliyor anlayamadım, 130 kilo olsan anlıcam

İyi aksamlar kızlar diyetisyen çıktım bana 8 dilim ekmek verdi . Dedim ben bukadar yiyemem. Bu hafta ye sonuca göre sekillenelim önümüzdeki hafta dedii. Menülerimde ekmekleri gördükçe bana kızmayın olurmu
listeni atar mısın çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…