- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Harikasın muhteşemsin derim cnmGördüm bile desem
Ypk cnm benimde inişte tartı ben yoldan geldim ya ondan oldu sanırım bide korona çıktığından beri hiç market fırın ekmeği yememiştim evde kendim yapıyordum oraya gidince mecbur yedim içindeki katkı maddelerimi yaptı acaba diyorum. Resöen balon gibi şiştim çünkü akşam tartısında 89 bile gördüm düşün şuan 84 teyimUnuttum ya 1 çatal ucu peynir attım ağzıma saat 23.gibi, bir de 24 te 3_4 kayısı yedim bağırsaklarım için, yazdıktan sonra aklıma geldi ama bunlar kötü şeyler değil:)
Sen de yeme bence kimse yemesin yasaklıyorum yemeyi bundan sonrasen nasıl oldun artı gelmeye devam ediyor mu, bak benim sıkıntım varmış çözdüm şükür belki senin de metabolik bir sıkıntın vardır mutlaka erteleme baktır ❣
Kaçıncı sezondasın cnm bizde izliyoruz 4. Sezon 3. Bölümdeyiz. Benim eşim günde 1 bölüm izlettiriyor sağolsun yoksa bana kalsa bende sabahlayıp bitirirdim herlade .eski bi dizi breaking bad
Bende uzun zamandır yemiyordum hatta ilk temkinli yaklaştım sonra hoşuma gitti hatta biraz satın alsammı diyorum satarsa bakalım. Birde armut sirkesi verdi sağolsun. onunda çok faydası varmış kabızlığı önlüyormuş ondanda alcam 1 litre tadıda cok hos elma gibi keskin değılEkşiyse kayısı pestili olabilir, şeker koymadan yapılmıştır heralde. Bir sefer yapmayı denemiştim.
Türkiye de, bal gibiydi, çok tatlı olmasın diye şeker koymadım, ekşi olmuştu.
Pestile bayılırım ve Türkiye den birkaç kilo getiririm
Çiğköfte çok severim ama tartı affetmiyor hemen şişerim yediğimde. Sen az ve erken yemişsin ama inş artı görmezsin cnmbenim oglanda eksi eksi bayiliyo 2,5 yasinda eksi seyleri seviyo bi garip cocuk
ilacinda var artik seni kimse tutamaz
bende korkarak tartilcam simdi. dunki cigkofteden biraz korkum var ödem olabilirim
Selam cnm inşSelam kızlar. Herkese güzel bir gün olsun ❤❤❤
Ben özel günümde oldugum icin dün 1 bardak bu sabah 3 yudum ictim normalde yasak bizim burada asiri sicak yok evdeyiz zaten3 gün boyunca su içmemek hele hele bu sıcaklarda nasıl daya
3 gün yaa 3 gün su işini napıyonuz o da yasaktır tabi sabah uyandığımda dilim damağıma yapışıyo 3 gün oruç tutsam beni asfalttan kazımazlar direkt üstüme toprak atarlar
Harikasın muhteşemsin derim cnm
Ypk cnm benimde inişte tartı ben yoldan geldim ya ondan oldu sanırım bide korona çıktığından beri hiç market fırın ekmeği yememiştim evde kendim yapıyordum oraya gidince mecbur yedim içindeki katkı maddelerimi yaptı acaba diyorum. Resöen balon gibi şiştim çünkü akşam tartısında 89 bile gördüm düşün şuan 84 teyim
Kaçıncı sezondasın cnm bizde izliyoruz 4. Sezon 3. Bölümdeyiz. Benim eşim günde 1 bölüm izlettiriyor sağolsun yoksa bana kalsa bende sabahlayıp bitirirdim herlade .
Bende uzun zamandır yemiyordum hatta ilk temkinli yaklaştım sonra hoşuma gitti hatta biraz satın alsammı diyorum satarsa bakalım. Birde armut sirkesi verdi sağolsun. onunda çok faydası varmış kabızlığı önlüyormuş ondanda alcam 1 litre tadıda cok hos elma gibi keskin değıl
Çiğköfte çok severim ama tartı affetmiyor hemen şişerim yediğimde. Sen az ve erken yemişsin ama inş artı görmezsin cnm
Selam cnm inş
Eyvahhh ,bu duyguyu biliyorumMerhabalar
kahvaltı yapmadım sinir oldum sofrada kalktım gittim.
Çekirdek çitliyorum
Dün rezalet bir gündü. Full karbonhidrat yüklemesi yaptım. İki gün dikkat etmezsem kesin artı çıkarım cumaya üstüne bir de adetim başladı. Çok huysuzum
Kaç gündür bende öyleydim
Yapabilene helal olsunIftar ve sahurda 3 yudum yada 1 bardak serbest, ihtiyaç duyulursa dahada içilebilir. Tedavi amaclı olduğu için ne kadar az içilirse o kadar faydalı
Seninki cumaya kadar geçer dikkat edersenbenim oglanda eksi eksi bayiliyo 2,5 yasinda eksi seyleri seviyo bi garip cocuk
ilacinda var artik seni kimse tutamaz
bende korkarak tartilcam simdi. dunki cigkofteden biraz korkum var ödem olabilirim
Bravo ben yapamam bunuBen özel günümde oldugum icin dün 1 bardak bu sabah 3 yudum ictim normalde yasak bizim burada asiri sicak yok evdeyiz zaten
Nolacak böyleKaç gündür bende öyleydim
2 şerden 6 dilimi anlarımda 8 dilim ekmek mi yenir diyetteİyi aksamlar kızlar diyetisyen çıktım bana 8 dilim ekmek verdi . Dedim ben bukadar yiyemem. Bu hafta ye sonuca göre sekillenelim önümüzdeki hafta dedii. Menülerimde ekmekleri gördükçe bana kızmayın olurmu
listeni atar mısın çok merak ettimİyi aksamlar kızlar diyetisyen çıktım bana 8 dilim ekmek verdi . Dedim ben bukadar yiyemem. Bu hafta ye sonuca göre sekillenelim önümüzdeki hafta dedii. Menülerimde ekmekleri gördükçe bana kızmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?