- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Teşekkür ederim canım porsiyon larımı da oldukca küçülttüm eskiden heresinden birer tabak yerken şimdi hepsinin toplamı bir tabak ile doyuyorumÇok hafif ve sağlikli bir menü
Günaydın canım süper bir duygu demi bende dün 6 da bitti yemegim kapattım agzımı katı gıdalara ama 11 de 4 adet kraker yedim torun yiyordu dayanamadım ama vicdan azabı oldu resmen bana aç yatmak cok güzel bir duyguGünaydın
Abartmıyorum yaklaşık son bir senedir ilk defa gece ağzıma bir şey atmadan çay kahve de dahil akşam 6 dan sonra , bir gece geçti. Harikaaaa inşallah böyle devam eder aminnnnnn
Süper cnm tartıdada karşılığını görürsen bence akşamları hiç yemezsin artıkGünaydın
Abartmıyorum yaklaşık son bir senedir ilk defa gece ağzıma bir şey atmadan çay kahve de dahil akşam 6 dan sonra , bir gece geçti. Harikaaaa inşallah böyle devam eder aminnnnnn
Gördüm bile desemSüper cnm tartıdada karşılığını görürsen bence akşamları hiç yemezsin artık
Unuttum ya 1 çatal ucu peynir attım ağzıma saat 23.gibi, bir de 24 te 3_4 kayısı yedim bağırsaklarım için, yazdıktan sonra aklıma geldi ama bunlar kötü şeyler değil:)Günaydın canım süper bir duygu demi bende dün 6 da bitti yemegim kapattım agzımı katı gıdalara ama 11 de 4 adet kraker yedim torun yiyordu dayanamadım ama vicdan azabı oldu resmen bana aç yatmak cok güzel bir duygu
Sen de yeme bence kimse yemesin yasaklıyorum yemeyi bundan sonraSüper cnm tartıdada karşılığını görürsen bence akşamları hiç yemezsin artık
Ekşiyse kayısı pestili olabilir, şeker koymadan yapılmıştır heralde. Bir sefer yapmayı denemiştim.Komsum verdi dün kapıdan sağolsun ekşi bir pestil bende pek anlamam o işlerden ne pestili diyede sormadım tadı ekşi ekşi güzeldi. En son çocukken yediğimi hatırlıyorum ananem yapardı
Ben hep 6 da başlayıp buçukta kapatıyorum, kaçta yatarsam yatıyım. Sabah ta kaçta uyanırsam uyanayım 12 de kahvaltı yapıyorum.Gördüm bile desem
Unuttum ya 1 çatal ucu peynir attım ağzıma saat 23.gibi, bir de 24 te 3_4 kayısı yedim bağırsaklarım için, yazdıktan sonra aklıma geldi ama bunlar kötü şeyler değil:)
Sen de yeme bence kimse yemesin yasaklıyorum yemeyi bundan sonrasen nasıl oldun artı gelmeye devam ediyor mu, bak benim sıkıntım varmış çözdüm şükür belki senin de metabolik bir sıkıntın vardır mutlaka erteleme baktır ❣
Olsun ilk günün şeysi diyelimben ağzıma hiç katı bisey almıyorum.
Sıvı devam ediyorum
3 gün boyunca su içmemek hele hele bu sıcaklarda nasıl dayaZorlukları da var tabiki
Herkes löp löp karşımda en sevdiğim yiyecekleri yerken ben sadece izliyorum.
Geçen haftalarda 36 saatlik açıklar yaptık, bu hafta 3 günlükler başlıyor ve hava ısındı.
Son 2 hafta 0 tuz ve 0 hayvansal beslenecegiz.
Hiç kolay olmayacak
3 gün yaa 3 gün su işini napıyonuz o da yasaktır tabi sabah uyandığımda dilim damağıma yapışıyo 3 gün oruç tutsam beni asfalttan kazımazlar direkt üstüme toprak atarlar3.günüm yikilmadim ayaktayim , sadece acliktan uyuyamiyorum
Iftar ve sahurda 3 yudum yada 1 bardak serbest, ihtiyaç duyulursa dahada içilebilir. Tedavi amaclı olduğu için ne kadar az içilirse o kadar faydalı3 gün boyunca su içmemek hele hele bu sıcaklarda nasıl daya
3 gün yaa 3 gün su işini napıyonuz o da yasaktır tabi sabah uyandığımda dilim damağıma yapışıyo 3 gün oruç tutsam beni asfalttan kazımazlar direkt üstüme toprak atarlar
Komsum verdi dün kapıdan sağolsun ekşi bir pestil bende pek anlamam o işlerden ne pestili diyede sormadım tadı ekşi ekşi güzeldi. En son çocukken yediğimi hatırlıyorum ananem yapardı
Gördüm bile desem
Ben bugün artı gördüm tartıdaadet oldum ondandır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?