Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Abartmıyorum yaklaşık son bir senedir ilk defa gece ağzıma bir şey atmadan çay kahve de dahil akşam 6 dan sonra , bir gece geçti. Harikaaaa inşallah böyle devam eder aminnnnnn
Günaydın canım süper bir duygu demi bende dün 6 da bitti yemegim kapattım agzımı katı gıdalara ama 11 de 4 adet kraker yedim torun yiyordu dayanamadım ama vicdan azabı oldu resmen bana aç yatmak cok güzel bir duygu

Günaydın
Abartmıyorum yaklaşık son bir senedir ilk defa gece ağzıma bir şey atmadan çay kahve de dahil akşam 6 dan sonra , bir gece geçti. Harikaaaa inşallah böyle devam eder aminnnnnn
Süper cnm tartıdada karşılığını görürsen bence akşamları hiç yemezsin artık

Unuttum ya 1 çatal ucu peynir attım ağzıma saat 23.gibi, bir de 24 te 3_4 kayısı yedim bağırsaklarım için, yazdıktan sonra aklıma geldi ama bunlar kötü şeyler değil:)
Süper cnm tartıdada karşılığını görürsen bence akşamları hiç yemezsin artık
Sen de yeme bence kimse yemesin yasaklıyorum yemeyi bundan sonra sen nasıl oldun artı gelmeye devam ediyor mu, bak benim sıkıntım varmış çözdüm şükür belki senin de metabolik bir sıkıntın vardır mutlaka erteleme baktır ❣

Komsum verdi dün kapıdan sağolsun ekşi bir pestil bende pek anlamam o işlerden ne pestili diyede sormadım tadı ekşi ekşi güzeldi. En son çocukken yediğimi hatırlıyorum ananem yapardı
Ekşiyse kayısı pestili olabilir, şeker koymadan yapılmıştır heralde. Bir sefer yapmayı denemiştim.
Türkiye de, bal gibiydi, çok tatlı olmasın diye şeker koymadım, ekşi olmuştu.
Pestile bayılırım ve Türkiye den birkaç kilo getiririm

ben ağzıma hiç katı bisey almıyorum.
Sıvı devam ediyorum

3 gün boyunca su içmemek hele hele bu sıcaklarda nasıl daya
3.günüm yikilmadim ayaktayim , sadece acliktan uyuyamiyorum
3 gün yaa 3 gün su işini napıyonuz o da yasaktır tabi sabah uyandığımda dilim damağıma yapışıyo 3 gün oruç tutsam beni asfalttan kazımazlar direkt üstüme toprak atarlar

Iftar ve sahurda 3 yudum yada 1 bardak serbest, ihtiyaç duyulursa dahada içilebilir. Tedavi amaclı olduğu için ne kadar az içilirse o kadar faydalı

Komsum verdi dün kapıdan sağolsun ekşi bir pestil bende pek anlamam o işlerden ne pestili diyede sormadım tadı ekşi ekşi güzeldi. En son çocukken yediğimi hatırlıyorum ananem yapardı

benim oglanda eksi eksi bayiliyo 2,5 yasinda eksi seyleri seviyo bi garip cocuk
Gördüm bile desem

ilacinda var artik seni kimse tutamaz

Ben bugün artı gördüm tartıda adet oldum ondandır inşallah

bende korkarak tartilcam simdi. dunki cigkofteden biraz korkum var ödem olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…