Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
M muallime1134 | +180 | - | - | - | |||
N nezesali | + | + | + | +75 | + | ||
@Ekrl | +128 | + | +40 | +104 | + | ||
| +240 | +60 | +300 | + | - | ||
| +120 | + | + | +120 | +120 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| - | - | - | - | - | ||
@Baby Cat | -45 | - | -30 | -434 | -152 | ||
R reklam | + | - | - | - | - | ||
F Fitimfitsinfit | m | m | m | + | + | ||
| - | - | + | - | - | ||
| - | - | - | - | -64 | ||
A adacicegi | + | +24 | + | - | - | ||
B busefit | + | + | + | + | + | ||
| + | +120 | +180 | + | + | ||
| - | - | - | + | + | ||
| - | -64 | + | +64 | + | ||
| + | - | m | m | m | ||
| m | m | m | m | m | ||
| + | + | +99 | + | + | ||
F fahriyeaba | - | - | - | - | - | ||
O optumkibbye | + | + | -390 | +80 | +90 |
Unutmamisin beni canımsın
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş M muallime1134 +180 - - - N nezesali + + + +75 + @Ekrl +128 + +40 +104 + sara_28 +240 +60 +300 + - gezegenfeza +120 + + +120 +120 Eddaak m m m m m Mthn83 - - - - - @Baby Cat -45 - -30 -434 -152 R reklam + - - - - F Fitimfitsinfit m m m + + Ya habibi5534 - - + - - 60kiloyum - - - - -64 A adacicegi + +24 + - - B busefit + + + + + dunya cadisi + +120 +180 + + Bir garip dertli - - - + + obezzto - -64 + +64 + MuMu85 + - m m m Natsume m m m m m divinity + + +99 + + F fahriyeaba - - - - - O optumkibbye + + -390 +80 +90
Bende seni seviyorum canim unuturmuyum hiç..Unutmamisin beni canımsın
Seviyorum sizi
2 saattir sebepsiz bir baş dönmesi var.Bende seni seviyorum canim unuturmuyum hiç..
Geçmiş olsun canim inşallah geçicidir ..bende Vitamin takviyeleri aliyorum şimdilik..onlar iyi geliyo...şu an düzeldi...2 saattir sebepsiz bir baş dönmesi var.
Senin baş dönmesi ne oldu kuzum. Daha iyimisin
Banada tuhaf geldi vardır bir bildiği diyip bu hafta harfiyyen uygulayacağım2 şerden 6 dilimi anlarımda 8 dilim ekmek mi yenir diyettenasıl bir yol izliyor anlayamadım, 130 kilo olsan anlıcam
Seninki cumaya kadar geçer dikkat edersen
2 saattir sebepsiz bir baş dönmesi var.
Senin baş dönmesi ne oldu kuzum. Daha iyimisin
Maşallah maşallahmerhaba kızlar. ödem gitti. 2 öğüne başlayamadım ama 3 öğün sağlıklı beslendim. yürüyüşüm de var. oh misss
Kaç kilosun ki bu kadar ekmek verdi?hem neden kızalımİyi aksamlar kızlar diyetisyen çıktım bana 8 dilim ekmek verdi . Dedim ben bukadar yiyemem. Bu hafta ye sonuca göre sekillenelim önümüzdeki hafta dedii. Menülerimde ekmekleri gördükçe bana kızmayın olurmu
Bugün listene başlamamışsınBugünkü menüm şöyleydi
Sabah 9.30
Sucuklu yumurta ev yapımı sucuk olduğu için 3 dilim sucugundan yedim
Domates Salatalık
Maydonoz
Ara 12
1 avuç kiraz
1 adet tuzlu çubuk
Akşam
Semizotu salatası
1 dilim süzme peynir
1 domates
Akşam di randevum cnm yarın sabah başlayacağım.Bugün listene başlamamışsın
İşin şakası cnm espri olsun diyeKaç kilosun ki bu kadar ekmek verdi?hem neden kızalım
Bu sekilde sorun olmuyorsa bunyenizde bence diyetisyeni bosverin sizin. Listeniz onunkinden daha saglikli.Bugünkü menüm şöyleydi
Sabah 9.30
Sucuklu yumurta ev yapımı sucuk olduğu için 3 dilim sucugundan yedim
Domates Salatalık
Maydonoz
Ara 12
1 avuç kiraz
1 adet tuzlu çubuk
Akşam
Semizotu salatası
1 dilim süzme peynir
1 domates
Ne zaman ilk kontrolün? İlk kontrole kadar harfiyyen uy listene, sıfır kaçamak yapmaya çalış ki tartıya çıktığında farkı görİşin şakası cnm espri olsun diye
Biyerde bi yanlışlık yapıyorum cnm bu şekilde ilerlemiyor artık. Bende karşıydım diyetisyene ama birkezde bunu denemek istedim. Bakalım hayırlısı denemekten zarar çıkmaz.Bu sekilde sorun olmuyorsa bunyenizde bence diyetisyeni bosverin sizin. Listeniz onunkinden daha saglikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?