Geçmiş olsun noldu? Şuan nasılsınız?Kızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. Ne için yatırdılar inş çok önemli bişey değildirKızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
3 gün de ne kadar verdin3 günlük acliktan sonra bugünki menüm :)
saat 9
limonlu su
10.15
1 kase kiraz
13.30
tuzsuz yesil salata
18.30
yari tabak tuzsuz kabak yemegi
salatalik yesil sogan
Geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatırKızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
Allah şifa versin canımKızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
2.13 gün de ne kadar verdin
Harika
geçmiş olsun.Kızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
Allah acil şifalar versin canim kizina..inşallah çabuk iyileşirKızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
Çok geçmiş olsunKızım rahatsızlandı apar topar memlekete hastaneye getirdik. Bu gece kalıyoruz yarın tekrar görecek doktor. Yarın bildirim yapamayacağım ben bu yüzdenGulhan1
Ikindi namazindan sonra 2 saat kadar uyudum...şimdilik iyi ..1 yudum su bile içmedim şimdilikGulhan1
Senin ilk günün nasıl geçti
Ben konuşurken zorlanmaya başladım, boğazım ağrıdı, mecburen ilacımı içtim
Okadar kötü değil canim mènün..haklisin çereze bende dayanamiyorum..bana kalsa hiç evime sokmicam ama benimkiler duramyo çerezsizBugünü yazıcam ama ellerim titriyor korkarak yazıyorum
Sabah 13.00
2 yumurta suda pişirdim
1 közlenmiş kapya
1 domates
1 salatalık
2kk peynir
1 ince kepekli dilim ekmek
Akşam
19.30
1 lahmacun
4 parmak boyutunda 2 dilim karpuz
Bol yeşillik
1 bardak ayran
15 tane ince çekirdek 5 fıstık ve 3 badem
Misafirim vardı ben çerez önümde dururken çok zorlanıyorum
25 dk yürüyüş orta tempoda 2.5 litre su ve 1 maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?