Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabredin, hepsi çok zorlu bir süreçten geçiyor Kızım sınavdan çıkınca ölü gibi çıktı, korktum. Sorduğum soruya bile cevap verecek hali yoktu. Tek dediği "beynim yandı anne".. Akşama doğru ancak kendine geldi ki yarınki sınav daha zor olacak. Hiçbir sınav, diploma onlardan kıymetli değil. Canları sağolsun, sağlıklı olsunlar yeter. Siz de destek olun, şu an çok ihtiyaçları var

Gözüm döndü yidim ,sucluyuk hakim bey

M mumu
gezegenfeza ben bu yola devam edemicem..hala kendime gelemedim...orucu bozmasaydim evin içinde belkide yikilip düşecektim..zaten baş dönme sorunum var..vitamin takviyelerinide alamiyorum .ve düzenli spor yapmam lazim..3 günlük açlik oruçlari...tuzsuz 2 hafta beslenmek hayvansal gidalardan uzak durmak et süt peynir yoğurt gibi...birde günlerce limonla geçireceğimiz perhiz bana iyi gelmeyecrk gibime geliyor düşük tansiyon sorunu var bende..Apa bey grefrut da olur dedi ama yinede ...birde günaha giriyorum niyetimi bozduğum için..artik bi şekilde bunun bedelini telafi etmek zorundayim

Canim yapamiyorsan zorlama tabiki benim aclik korktugum gibi gecmedi devam edicem ama 2 gaftalik beslenmede ben de emin degilim kt dan sobra devam etmiycem ben zaten, spurilina almismiydin

Canim yapamiyorsan zorlama tabiki benim aclik korktugum gibi gecmedi devam edicem ama 2 gaftalik beslenmede ben de emin degilim kt dan sobra devam etmiycem ben zaten, spurilina almismiydin
Yok almadim...hiç özel birşey almamiştim ..magnesium sulfat ve sinemakide almamiştim

Kıyamam ya
Bu baby cat ben değilim ki

Manisa ablacım öyle işte kimse üstüne düşeni yapmıyor .

Allah kızınıza yardım etsin inşAllah çok güzel sonuçlar alır.

Sen kendini daha iyi bilirsin canım
Nasıl diyorsan öyle yap
Bu sefer benimde sesim soluğum kesildi.
Arkadaş halin kalmadı, şuna bak, sana çok açıyorum diyor ki gerçekten halim kalmadı.
Tüm bacaklarım ağrıyor, inşallah sifalaniyorum diyorum ve inşallah devam ediyorum

20.000 adım kaç dk ediyor :)
3 saat yapıyor canım 20 bin adım sabah 1.5 saat aralıksız yürüdüm akşam da acil dışarı cıkmak gerekti vesaite binmedik yarm saat ve 1 saat olarak yürüdüm

Ben İzmir deyim burada var öyle dengesiz çevre düşmanı diyorum ben onlara park park lıktan cıkıyor artık aslında belediye bir görevli ara koyucak atana ceza kesilecek bakalım bir daha atıyorlarmı ama yok o süpüren işçilere cok üzülüyorum hep de derim ben bunların işini yapmış olsam heralde o insanlara hep küfür ederek süpürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…