Güle güle giy canım
İyi akşamlar kızlar misaifirim vardı anca gelebildim
Bugünüde sıkıntısız atlattım çok şükür. Misafir için kurabiye yapmıştım tadına bakmak aklıma dahi gelmedi. Liste ile gözümde midemde okadar iyi doyuyorki 3.günüm bugün daha şeker isteğim hiç olmadı.inş hep böyle devam eder inş güzel kilo veririm.
Tek sıkıntı bugün spor yapamadım.
Bugünkü menüm
Sabah: yarım poğaça
Öğle : zeytinyağlı fasulye, dört kaşık bulgur pilavı
Akşam:köfte,üç tane patates kızartması,iki dilim karpuz
Su:2,5 litre
Spor :4 bin adım
elinden geleni yaptin@Mumu85
gezegenfeza ben bu yola devam edemicem..hala kendime gelemedim...orucu bozmasaydim evin içinde belkide yikilip düşecektim..zaten baş dönme sorunum var..vitamin takviyelerinide alamiyorum .ve düzenli spor yapmam lazim..3 günlük açlik oruçlari...tuzsuz 2 hafta beslenmek hayvansal gidalardan uzak durmak et süt peynir yoğurt gibi...birde günlerce limonla geçireceğimiz perhiz bana iyi gelmeyecrk gibime geliyor düşük tansiyon sorunu var bende..Apa bey grefrut da olur dedi ama yinede ...birde günaha giriyorum niyetimi bozduğum için..artik bi şekilde bunun bedelini telafi etmek zorundayim 
Böyle bir değişim gördüm nasıl içim gitti
Ben yine devam ederdim canim ama dediğim gibi düzenli spor yapmam gerekiyor..düzenli takviyelerimi almaliyim..ve benim hayatim çok stressli 4 çocuk var evde..eşimde ikidebir söyleniyo .dün evde adim atacak halim yoktu çok kötü olmuştum..bacaklarimi hissetmiyotdum nerdeyse...neyse yapabilrceğim kadar yaptim..niyetimi bozduğum için 3 gün oruç tutarim kişin inşallah..çünkü Allahin adiyla niyet edildi...hiç birşey yapmamak olmazSen kendini daha iyi bilirsin canım
Nasıl diyorsan öyle yap
Bu sefer benimde sesim soluğum kesildi.
Arkadaş halin kalmadı, şuna bak, sana çok açıyorum diyor ki gerçekten halim kalmadı.
Tüm bacaklarım ağrıyor, inşallah sifalaniyorum diyorum ve inşallah devam ediyorum
Spor var mı? Ben spor yapmayınca sabit kalıyorumcumadan beri kilom ayni takildi kaldi oynamiyor
Öyle birseye gerek yok sadece bozdugun günün kazasini tutabilirsinBen yine devam ederdim canim ama dediğim gibi düzenli spor yapmam gerekiyor..düzenli takviyelerimi almaliyim..ve benim hayatim çok stressli 4 çocuk var evde..eşimde ikidebir söyleniyo .dün evde adim atacak halim yoktu çok kötü olmuştum..bacaklarimi hissetmiyotdum nerdeyse...neyse yapabilrceğim kadar yaptim..niyetimi bozduğum için 3 gün oruç tutarim kişin inşallah..çünkü Allahin adiyla niyet edildi...hiç birşey yapmamak olmaz
Eki Görüntüle 2655400
Bugün itibariyle 7 günde 3.1 kg vermişim
10 günüm var oğlum tutturdu dün gece dedemi özledim diye10 günde 18 kg versem nasıl olur 
Kız iyice tırlattı :))
18 kilo değilde 3-4 kilo verebilirsin...küçük hedefler insani daha fazla motive eder..ben her ay 3 kilo hedef koyuyordum kendime..6 ayda 18 kilo yapar az değil 18 kiloEki Görüntüle 2655400
Bugün itibariyle 7 günde 3.1 kg vermişim
10 günüm var oğlum tutturdu dün gece dedemi özledim diye10 günde 18 kg versem nasıl olur 
Kız iyice tırlattı :))
Ben seviyorum uçuk hedefleri :)))18 kilo değilde 3-4 kilo verebilirsin...küçük hedefler insani daha fazla motive eder..ben her ay 3 kilo hedef koyuyordum kendime..6 ayda 18 kilo yapar az değil 18 kilo
Bugün nasil hissediyorsun canim...4 günüde zor diyordu Apa beyEvet 3 günlük açlık orucuna başlangıç 62,200
Bitiş 59,500
Artık ne kadarı geri gelir bilmiyorum, kendimi çok halsiz hissediyorum.
Önümde 2,5 haftam var, Rabbim güç kuvvet versin inşallah
moni bu hafta mezun olsam iyi olur, belki tekrar gelip kilo vermem gerekir( inşallah olmaz) 
Benim için sıkıntı olmasın
Bir süre daha yanlız kurt takılcamistekler cogaldi ben burdan paylasayim en iyisi becerebilirsem tabi
ay cok geçmiş olsun canım
acikiyorum demissin bende cok acikiyorum malesefmidem buyuk ondandir diye umuyorum ins seker meker uzak olsun bizden 
ahahah evet hatirladim bunlari
tamam hemen toparla iste burdan kopmazsan toparlarsin canim
Geri dönnn
Mthn83 menünü yazsana bi bakayım 
Sana da canım,ama öğlen olduHayırlı sabahlar kızlar
Amiinn inşallah cnmGünaydın hayırlı sabahlar olsun
Bugün sınava girecek tüm evlatlarımıza Allah zihin açıklığı versin inşallah stressiz heyecansız atlatırlar umarım
A.s obeztom inşallah herkese güzel kaçakmaksız bir hafta sonu olsunSelam kızlar. Herkese mutlu keyifli bir hafta sonu diliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?