Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güle güle giy canım

sag ol abla

masallah canim. senin liste ise yararsa bende benzerini yapcam

Bugünkü menüm
Sabah: yarım poğaça
Öğle : zeytinyağlı fasulye, dört kaşık bulgur pilavı
Akşam:köfte,üç tane patates kızartması,iki dilim karpuz
Su:2,5 litre
Spor :4 bin adım

seni pogacaci seniiii
bana mi cektin sen

elinden geleni yaptin

Böyle bir değişim gördüm nasıl içim gitti

cok super ama baksana kol belasi iste zayifliyosun ama koldan belli oluyor gecmisteki kilon

Ben yine devam ederdim canim ama dediğim gibi düzenli spor yapmam gerekiyor..düzenli takviyelerimi almaliyim..ve benim hayatim çok stressli 4 çocuk var evde..eşimde ikidebir söyleniyo .dün evde adim atacak halim yoktu çok kötü olmuştum..bacaklarimi hissetmiyotdum nerdeyse...neyse yapabilrceğim kadar yaptim..niyetimi bozduğum için 3 gün oruç tutarim kişin inşallah..çünkü Allahin adiyla niyet edildi...hiç birşey yapmamak olmaz

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlarınız olsun. Dünkü menümü yazayım gece 2de yatabildim yazcak halim yoktu hiç.

Sabah
1 kupa kahve.

Öğle
Sahanda 2 yumurta, 1kk peynir.

Ara
1 dilim limonlu kek

Akşam
Fırında tavuk, patates köz kapya salatası.

Su 2lt
Spor 15dk bisiklet 15dk yüzme 2500 adım.

moni Gulhan1

Öyle birseye gerek yok sadece bozdugun günün kazasini tutabilirsin

Evet 3 günlük açlık orucuna başlangıç 62,200
Bitiş 59,500
Artık ne kadarı geri gelir bilmiyorum, kendimi çok halsiz hissediyorum.
Önümde 2,5 haftam var, Rabbim güç kuvvet versin inşallah
moni bu hafta mezun olsam iyi olur, belki tekrar gelip kilo vermem gerekir( inşallah olmaz)
Benim için sıkıntı olmasın

Eki Görüntüle 2655400
Bugün itibariyle 7 günde 3.1 kg vermişim
10 günüm var oğlum tutturdu dün gece dedemi özledim diye 10 günde 18 kg versem nasıl olur
Kız iyice tırlattı :))
18 kilo değilde 3-4 kilo verebilirsin...küçük hedefler insani daha fazla motive eder..ben her ay 3 kilo hedef koyuyordum kendime..6 ayda 18 kilo yapar az değil 18 kilo

Özgür bir şekilde ailemle kahvaltimi yaptim..uzun zamandan sonra iyi geldi...

Soğanli Patates kavurmasi
Kuymak
Peynir zeytin ve olmazsa olmazim sebze eksik etmiyorum kahvaltida Allah nasip ettiği sürece....ama ekmekten yinede mümkün olduğunca uzak duracağim ..zaten kuymak ve patatesde ekmek sayilir.

Son düzenleme:
Bugün nasil hissediyorsun canim...4 günüde zor diyordu Apa bey

Bir süre daha yanlız kurt takılcam

Mthn83 menünü yazsana bi bakayım
Tünele girdim çekmiyor

Kizlar çayi şekersiz içemeyenlere tavsiyem pekmez kariştirin şeker yerine..oda güzel oluyo..ben şimdi denedim güzel oldu pekmez tadi pek belli olmuyo....dünde bi kahve yapti kizim..yeni icat. Dalgona kahveymiş adi...onuda şeker yerine bal ile yaptirdim..oda çok güzel oldu...soğuk içildiği için bal sorun olmaz ...sicakta sorun oluyordu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…