Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ablaaa valla yaramis billa yaramis ben sook

Poffff cok canim sıkildi ya, özel günde Kt yapilmiyomus ben haftaya olucam seviye 7 yi uzatip 2 kere 3 günlük tutup yapin diyo e zaten ben 2. 3 günlügü tutuyorum adetten sonra bidaha mi 2 kere tutucam anlamadim bisey , haftaya aslinda kt bitime denk geliyo devam etsem nolur ki pöfffff

Haftaya 3 günlük yapnayip adetten sonra yapip temizlik mi yapmaliyim Bi 2 tane daha tutamam yani

Haftaya 3 günlük yapnayip adetten sonra yapip temizlik mi yapmaliyim Bi 2 tane daha tutamam yani
Hiç bi bilglm yok canim zaten facbook dosyasini iptal ettim hayatimdan....telegramdan yine Apa beyi dinlrmeye devam edcem yeni birşeyler öğrenmek için..

kızlar buna bi bakın çok eglenceli ve kolay görünüyor
Ben bi ara çok bikmiştim Lesli yapmaktan..değişik videolar araştirdim ama hiçbiri sarmadi beni yine Lesliye devam ediyorum...bazen 45 dakikalik videolarindan birer mil yapiyorum sonra yine devam ediyorum ayni videodan

Aynı durumda olmaktan korkuyorum. Gününde gelse kt sonrası gelmesi gerekiyor. Benimki her seferinde Bikaç gün önce geliyor, o zamanda kt ye denk gelebilir. Öyle olunca 1 hafta uzatmamız lazım

Belkide sali niyetlenir ctesi yaparim temizligi cünkü ctrsi veya pazar gelicek benim misafir ilk günler bisey gelmiyo zaten

55 kilo ollana kadar bende menü paylaşacağlm..yorumlarinizi eksik etmeyin arkadaşlar..ayrica tek öğüne geçtim...oğlumun doğum gününe kadar (18.07) 55 olmak istiyorum....
Bugünkü menüm...

Kahvalti...
1 kupa sütlü kahve

Ikindi....
1 Levrek
2 kaşik tahin
2 sahanda yumurta
10 findik....

Bundan sonra soğuik limonlu soda ..veya sütlü kahve içerim...

Spor 1 saat yaptim..Lesli ,ve bölgesel çalişmalar..

harikasin ama bir ogun surdurulebilir gibi gelmiyor bilemedim. iki ogun yapsan da olur abla. ben hedefine ulasacagina inaniyorum.sporda var cunku basarabilirsin

harikasin ama bir ogun surdurulebilir gibi gelmiyor bilemedim. iki ogun yapsan da olur abla. ben hedefine ulasacagina inaniyorum.sporda var cunku basarabilirsin
Evet 2 oğün aslinda en iyisi...bu hafta tek öğün yapacağim...haftaya bakarim duruma göre...kaç gündür iyice abarttim.o yüzden 1 öğün iyi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…