- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Sağ ol canımLonely single girl moralini bouzma csnim spor yapiyorsun ilk önce sıkılaşma oluyormu onu takip et.....birde uyku saatlerini düzene koyman lazim oda kötü etkiliyo kilomuzu
Tek derdin bu olsunArkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın lütfen normalde kalp kullanmayı çok severim sevdiğim kişilere ama bazı cevaplarda koyamıyorum artık o an sol elle yazıyorsam ya da bir işim varsa yanlış anlaşılmasın
Bu kalpler grubumuzdaki bütün arkadaşlarıma❣ ❤
Tek derdin bu olsun❤
Hmmkavurma şeklinden mi kaynaklanıyor coffee crema denmesi? onu diyom
Tmm canım aklımda olsungezegenfeza arabica kahve çekirdekleri yüksek rakımda olduğundan dolayı çabuk böcekleniyormuş. dolayısıyla korumak için ilaçlanıyormuş. robusta kahve çekirdekleri deniz seviyesinde yani düşük rakımda olduğundan korunaklıymış. mutemelen organik dediğin kahve çekirdekleri robusta dır. robustanında aromaları güzel değil. topraksı ve kafeini yüksek
Bu ne pahalı kız, ben indirime düştükçe alıyorum, daha açılmamış 2 kilo vargezegenfeza gerçi % 100 arabica olan da var.
Manetti Espresso Verde Organik Çekirdek Kahve 1 Kg Çekirdek Kahveler Manetti kahveciniz'de
Bu tipik kuzey İtalya espressosu aromasını Guatemala, Meksika, Peru ve Honduras çekirdeklerinin harmanlanmasıyla oluşan,%100 organik, güçlü ve yoğun bir tat.www.kahveciniz.com
Bu ne pahalı kız, ben indirime düştükçe alıyorum, daha açılmamış 2 kilo var
Bu ne pahalı kız, ben indirime düştükçe alıyorum, daha açılmamış 2 kilo var
En iyisini düşünmüşsünalmanyada fiyatlar nasıl bilmiyorum. ama burada böyle. strabucks ta 250 gramlık kenya ve guatemelayı 49 TL den almıştım aralık ayında. yani kiloları 196 TL oluyor. yılbaşı zammı da gelmiştir. bunlar onun yanında ekonomik kalıyor. ama işte bana 1 kiloluk fazla oluyor. starbucksta indirim yok kahvelerde. o nedenle hem fiyat açısından, hem değişik lezzetli tatlar açısından, hem de fillerle yakın ilişkisinden dolayıstarbuckstan başka kahve seçeneklerine bakmaya karar verdim.
Normal fiyatları 13, 15 eurosen kaç TL den aldın bunları?
Normal fiyatları 13, 15 euro
Ben 8 e düştüğü zaman alıyorum.
13 euro 100 tl
8 euro 62 tl
Bir kg paketler
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| N nezesali | + | - | |||||
| @Ekrl | + | + | |||||
|
| +80 | - | |||||
|
| m270 | m192 | |||||
|
| - | - | |||||
| @Ya habibi5534 abibi | - | - | |||||
|
| - | - | |||||
| B busefit | + | + | |||||
|
| + | + | |||||
|
| - | - | |||||
|
| - | - | |||||
|
| m | m | |||||
| F Fitimfitsinfit | 80 | ||||||
| O optumkibbye | -128 | + |
Aa sahi mi ya bir günde şiştim moralim alt üst oldu
Ay hadi inşallah bakalim
Al benden de o kadarbiz bugün klima +vantilatör çalışıyor, bu odadan çıkamadık
Diğer iki odada da klima var ama yanıyor deli gibi her yer
Aah ah 70 olsam ona da raziyim incelme çok yavaş bir şiştim mi hoop hamile gibi oluyorum hemen
33 aylik
bunlar hep ayni model valla boyle boyle buyuyeceklerEvet cnm diyetisyen menüsü
Uff sorma cnm aynı benim en küçüğümde öyle ne yapsam elimden alıp kendi yapmak istiyor e bende vermeyince ağlıyor ayağıma yapışıyor falan onu sakinleştir tekrar süpürgeyi al tekrar sakinleştir tekrar al bööyle 1 saatte bitecek iç 3 saatte bitiyor benimde isteğim falan kacıyor bu arada tabi. Doya doya temizlik yapmayı özledim valla. Neyse sağlıklı olsunlarda temizlik elbet yapılır diyorum artık saldım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?