Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Türk kahvesini arkadaşlarla veya aileyle yani birkaç kişi bir aradayken içmeyi severim. yoksa kendime özel yapmam. benim favorim filtre kahve veya americano dur. ama kahveye aşırı düşkünlüğüm de yoktur. içerim ama sınırsız değil.

Pişman olmana gerek yok canim dondurma yazin illaki yeniiyo ve en masum olan tatlilardan biri...hem haftasonu...abartmadan yediysen listeye not etmeye bie gerek yok.

Aman onların yaptığından nolacak, en güzeli ayak altında dolaşmasınlar. Kolay gelsin canım

Benimkide çekirdek, kreması nerde ayol
Bende sade içerim, süt, krema, şeker koymam

16/8 iki öğün yap canım. mideyi çok rahatlatıyor. ara öğün de olmayınca süper oluyor. çok istersen arada kahvenin yanında ya da çayın yanında minik birşey atarsın ağzına.

Kolay gelsin canim...

Kızımın diyet listesine koymuş diyetisyen, onun sayesinde artık her gün içerim

Öyle deme benim bir arkadaşım var iki eli kanda olsa o kahveyi içer. Bir saatten sonra artık alışkanlık yapıyor demek ki..

çayın da kahvenin de fazlası zararlı ama. günde 5-6 içenler var. şaşıyorum. Türk kahvesi bir de telveli olduğu için ağır oluyor. tamam metabolizmayı fişekliyor ama başka zararları var. ayarında içmek gerekli diye düşünüyorum. benim maksimum günde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 yi geçmez. kimi sabah aç kanına 1 kupa içiyor şaşıyorum. benim mideme dokunur. ama içene de afiyet olsun

gezegenfeza arabica kahve çekirdekleri yüksek rakımda olduğundan dolayı çabuk böcekleniyormuş. dolayısıyla korumak için ilaçlanıyormuş. robusta kahve çekirdekleri deniz seviyesinde yani düşük rakımda olduğundan korunaklıymış. mutemelen organik dediğin kahve çekirdekleri robusta dır. robustanında aromaları güzel değil. topraksı ve kafeini yüksek

Kolay gelsin canım valla okurken ben yoruldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…