- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ne hava atıyon, bende 1 saat yürüdüm
Aaa evet 3 lü çok güzel olur.Bir daha ki sefere denicem cnm tşk ederimpeyniri ben abarttım bu sefer. bu kadar peynire gerek yok. gerçi benim bardak 200 mlt lik bardak. çok büyük değil. 1 bardak peynir de yeter. ben 1,5 yk chia tohumu ve mahlep de koydum. yazmamışım.
kabak+havuç+peynir üçlüsü de çok güzel oluyor aklında olsun. seninkiler de güzel olur.
Hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz cnm4 tüp kan alacaklar elimde tupler bekliyoorum. persembe sabah da seker yuklemesi gizli seker bakilcak
Ben de artık uyuyorum
Hadi geçmiş olsunnnverdim kanlari hadi hayirlisi
Bigün iyiyim canim..çok sicak olduğu günlerde gece uyurken pencereyi yari açik birakmiştin ondan soğuk almişimdir...pencereyi kapatsam bir türlü .hamam gibi oluyor oda açsam bir türlü.. birde aniden hava değişimi oluyo bir soğuk bir sicak....eşimle az önce kahvalti yaptim..beraber yapmayinca miorali bozuluyo...mutvaği toparlayim sonra sporumu yapcam....
Sağol canim..grip oldum 2 gündür çok kötüydüm ama çabuk toparlandim elhamdülillah.. daha iyiyim bugünBen de artık uyuyorum
Hadi geçmiş olsunnn
..
Gulhan1 geçmiş olsun ne olduğunu okuyamadım ama gezegenin yazısı da gordum
Şekeri yükleyip mi bakacaklar4 tüp kan alacaklar elimde tupler bekliyoorum. persembe sabah da seker yuklemesi gizli seker bakilcak
Geçmiş olsun cnm ❤Sağol canim..grip oldum 2 gündür çok kötüydüm ama çabuk toparlandim elhamdülillah.. daha iyiyim bugün
Yaa bundan sonra ben de adım değil dakika yazıcam. İlçe değiştiriyorum yürürken bakıyorum puanım düşükNe hava atıyon, bende 1 saat yürüdüm
Burada da öyleBigün iyiyim canim..çok sicak olduğu günlerde gece uyurken pencereyi yari açik birakmiştin ondan soğuk almişimdir...pencereyi kapatsam bir türlü .hamam gibi oluyor oda açsam bir türlü.. birde aniden hava değişimi oluyo bir soğuk bir sicak....eşimle az önce kahvalti yaptim..beraber yapmayinca miorali bozuluyo...mutvaği toparlayim sonra sporumu yapcam....
Hayırdır? Hasta falan mısın buse?4 tüp kan alacaklar elimde tupler bekliyoorum. persembe sabah da seker yuklemesi gizli seker bakilcak
Hadi bakalımAçıııımmmmZayıflayan bir arkadaşımı gördüm daha da gaza geldim obeztom.Bir görsen manken gibi olmuş.Benim hızlı vermem gerekiyor obezim,estetik için ist dan ararlarsa bu kiloyla mı ameliyat olucam.Sabah eşimle yürüyüş yaptık.O simit aldı yedi ben yemicem dedim.Bi ısırık bile almadım.Protein ve sıvı ağırlıklı beslenince 1.5 kg verdim.Bir süre böyle devam edicem.En azından cumaya kadar.
Napıyorsunuz nasıl gidiyor baby? İnşallah her şey yolundadırMerhaba fıstıklar
Ayrı kaldik
Iyisinizdir inşallah
Hadi kendinize çok iyi bakin
Nerelerdesin kuzum nasılsınMerhaba fıstıklar
Ayrı kaldik
Iyisinizdir inşallah
Hadi kendinize çok iyi bakin
İlk gün sadece sıvı ablaIyide orda yenecek biseyler var
Geçmiş olsun canımBurada da öyledün aracın muayenesi vardı kızımla gittik. Arabada üzerimize giyecek hiçbir şey yoktu. Muayene bitene kadar donduk resmen.benimkinin ani ısı değişimlerinde burnu kanıyor. Eve gelene kadar kanadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?