Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun

Market yoğurduyla mayalanan yoğurtlar uzuyor canım. Mayan ev yoğurdu olsun uzamaz. Ekşi olmaması için yazın en fazla beş saat dört de kafi, kışın da maksimum beş saat tut. Sonra hemen dolaba kaldır

Teşekkürler cnm şu kurbanıda atlatırsam sonrası kolay inş. Kurban öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün detoks vercekmiş bakalım. 6 dilim yiyorum toplam 150 gr çavdar veya tam buğday ekmeği
Hmm baştan dokuz dilimdi değil mi? Öğünde ikiye indirmiş harika

Bayram herkes için zor olacak. Bende kara kara düşünüyorum

bende annemden aliyorum. ev yogurdu kaynana soyle icine mayalarken biraz tuz atarsan yogurt tatli oluyor bi tutam atsin
Ahahaha vallahi benim koca koliyle alıyorsıcakta kendimi durduramıyorum
bende yerim diye eve sokmuyom

Market yoğurduyla mayalanan yoğurtlar uzuyor canım. Mayan ev yoğurdu olsun uzamaz. Ekşi olmaması için yazın en fazla beş saat dört de kafi, kışın da maksimum beş saat tut. Sonra hemen dolaba kaldır
Anladım canım herkes öyle söyledi ama midem kalktı bir kere . Biraz zaman geçmesi gerek :) yeniden denemem için. Nohuttan maya yapılıyormuş çok lezzetli oluyormuş. Teşekkür ederim :)

Yeni yaşın sana güzellikler getirsin. İyiki doğmuşsun. Allah yeni yaşında sana hayırlı kapılar açsın nasibin artsın inşAllah. Evladınla uzun ve hayırlı bir ömrün olsun .
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun❤❤❤
Lonely single girl beybim nice saglik mutlu zayif yaslara dogum gunun kutlu olsun
Lonely single girl oğluşunla birlikte nice mutlu sağlıklı doğum günlerin olsun canım.
Ay çok teşekkür ederim canlarım..
Iyi ki tombik olup bu gruba gelmişim
Sizi seviyorum

Doğumgünün kutlu olsun cnm evladıyla hayırlı uzun bir ömrün olsın

Taflan ne acaba

Doğum günün kutlu olsun beybim, Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…