Onu da ben hiç denemedimAnladım canım herkes öyle söyledi ama midem kalktı bir kere . Biraz zaman geçmesi gerek :) yeniden denemem için. Nohuttan maya yapılıyormuş çok lezzetli oluyormuş. Teşekkür ederim :)
KarayemişTaflan ne acaba
Menülerine özeniyorum..maşallah iyi gidiyorsunİyi akşamlar :) kızlar
Sabah
13.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
2 yaprak marul
1 kk az yaglı peynir
1 yeşilzeytin
Ara
1 porsiyon dukan kraker
1 ceviz
1 badem
1 parmak %80 bitter parmak ucu kadar
Türk kahvesi
Akşam 18.45
2 tabak dukana uygun köfte çorbası
2 litre su bugün spor yok :)
Sebze kuruyemişte ekle canim menüne...menum
sabah 2 dilim tb ekmek
6 zeytin
2 kk peynir
aksam
2 isirik ev keki oglan istaha gelsin diye yedim
bi kutu pinar protein sut
20 leblebi
2,5 lt su
Nice sağlikli mutlu yillara canim..yeni yaşin bi öncekilerden daha güzel olur inşallah...Iyi geceler
Ay bir sürü mesaj var keşke okuyabilsem :)
Baya uzak kaldık ama mutluyum ya çok şükür
Nasılsınız bakalım
Ben aslında ekşi 3 kg hedefime ulaşacaktım bu hafta ama regl 6 gün gecikti
En son 3 sene önce gecikmişti stresten
Şimdiki hava değişimi sanırsam o nedenle hedefe ulasamayacagim
Ama bakalım
Bugün benim doğum gunummmmmmm
Hehehe bir yaş daha yaşlandım
Bir yaş daha tecrübe sahibi oldum
Evladımla bir sene daha geçirdim çok şükür
Bir yaş daha akıllandım
Ne diyeyim hayırlı yaşlar bana ☺☺
Ay ablam menüler güzelde bi ileri bi geri kilom :) çok egzersiz yapınca ertesi gün inmem gereken yerde yükseliyorum tartıda :) beniö vucut ödeme çok meyilli . Bu hafta regl haftam inşAllah 61-62 leri görürüm :) ama vucudumda baya incelme var şükür. Ama artık kendimi daha kolay frenliyorum :)Menülerine özeniyorum..maşallah iyi gidiyorsun
Ben tadına baktım mutlaka dene tatlı yogurt seviyorsan :) teyzem yapıyordu . Çok lezzetli oluyorOnu da ben hiç denemedimnohut mayasıyla ekmek yaptım ama yogurt mayalamadım
Doğumgünün kutlu olsun cnm evladıyla hayırlı uzun bir ömrün olsın
Annem şu an taflan reçeli yapacakTaflan ne acaba
Doğum günün kutlu olsun beybim, Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah
❤Nice sağlikli mutlu yillara canim..yeni yaşin bi öncekilerden daha güzel olur inşallah...
Annem şu an taflan reçeli yapacak
Eki Görüntüle 2666384
❤
.......
Çok teşekkür ederim canım arkadaslarimmm
Benim yoğurdum da tatlı oluyor canım. Ama denerim inşallah. Aklımda dursunBen
Ben tadına baktım mutlaka dene tatlı yogurt seviyorsan :) teyzem yapıyordu . Çok lezzetli oluyor
O kadar uzun zamandır reçel yemiyorum ki
Annem şu an taflan reçeli yapacak
Eki Görüntüle 2666384
❤
.......
Çok teşekkür ederim canım arkadaslarimmm
Allahin emri kisas uygulamasi şart.. yoksa ne çocuklara nede kadinlara huzur var bu dünyadaBugün bir kadın daha öldürülmüş hem de uyuyorken boğularak öldürülmüşne desem gg şimdi bütün enerjim bitti
Böyle düşünmen normal canim dönem dönem oluyo bu şekilde dalgalanmalar..ayni piskolojiyi bende yaşadim....ama düşünsene pes edip birakirsan kilon dahada artacak..ve bunun üzüntüsünden dolayi dahada yiyip kilo alacaksin..bu kisirdöngü dahada mutsuzluğuna sebep olacak ve birgün artik yeter diyeceksin ve yine kilo vermeye başlayscaksin..ama 10-20 kilo daha fazlasiylan ..o günleri yaşamaktansa şu anki halinle yola devam et ve hedefe ulaşacağin günün mutluluğunu düşün...bende haftalardir 62-63 arasinda gelgitler yaşadim...ama inat edip pes etmedim ve başardim..bilmiyorum. ama modum. cok dustu bi anda yolum. cok uzun basaramiycam sanki of
Ben de belki de 20 küsur senedirO kadar uzun zamandır reçel yemiyorum ki
Beni bıraksan ipimi koparmış gibi yerimde :) neeeyseBen de belki de 20 küsur senedir
Kara mı?Karayemiş
Allah rahmet etsin.Bugün bir kadın daha öldürülmüş hem de uyuyorken boğularak öldürülmüşne desem gg şimdi bütün enerjim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?