Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anladım canım herkes öyle söyledi ama midem kalktı bir kere . Biraz zaman geçmesi gerek :) yeniden denemem için. Nohuttan maya yapılıyormuş çok lezzetli oluyormuş. Teşekkür ederim :)
Onu da ben hiç denemedim nohut mayasıyla ekmek yaptım ama yogurt mayalamadım

Menülerine özeniyorum..maşallah iyi gidiyorsun

Nice sağlikli mutlu yillara canim..yeni yaşin bi öncekilerden daha güzel olur inşallah...

Menülerine özeniyorum..maşallah iyi gidiyorsun
Ay ablam menüler güzelde bi ileri bi geri kilom :) çok egzersiz yapınca ertesi gün inmem gereken yerde yükseliyorum tartıda :) beniö vucut ödeme çok meyilli . Bu hafta regl haftam inşAllah 61-62 leri görürüm :) ama vucudumda baya incelme var şükür. Ama artık kendimi daha kolay frenliyorum :)

Doğumgünün kutlu olsun cnm evladıyla hayırlı uzun bir ömrün olsın

Annem şu an taflan reçeli yapacak

Doğum günün kutlu olsun beybim, Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah

Nice sağlikli mutlu yillara canim..yeni yaşin bi öncekilerden daha güzel olur inşallah...

.......
Çok teşekkür ederim canım arkadaslarimmm

bilmiyorum. ama modum. cok dustu bi anda yolum. cok uzun basaramiycam sanki of
Böyle düşünmen normal canim dönem dönem oluyo bu şekilde dalgalanmalar..ayni piskolojiyi bende yaşadim....ama düşünsene pes edip birakirsan kilon dahada artacak..ve bunun üzüntüsünden dolayi dahada yiyip kilo alacaksin..bu kisirdöngü dahada mutsuzluğuna sebep olacak ve birgün artik yeter diyeceksin ve yine kilo vermeye başlayscaksin..ama 10-20 kilo daha fazlasiylan ..o günleri yaşamaktansa şu anki halinle yola devam et ve hedefe ulaşacağin günün mutluluğunu düşün...bende haftalardir 62-63 arasinda gelgitler yaşadim...ama inat edip pes etmedim ve başardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…