Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Perihan ablam ben bir süre buralarda olamayacagım. Taşınma işi çıktı. Beni izne mi ayırman gerekiyor. Çok öpüyorum umarım kısa zamanda dönebilirim
canımcım listeye giren üyelerin 2 ay izne ayrılma hakkı olmuyor, izne çıkamıyorsun bu durumda. kendi isteği ile ayrıldı yazmak durumundayım. böyle olunca da 6 ay listeye giremiyorsun.

canımcım listeye giren üyelerin 2 ay izne ayrılma hakkı olmuyor, izne çıkamıyorsun bu durumda. kendi isteği ile ayrıldı yazmak durumundayım. böyle olunca da 6 ay listeye giremiyorsun.
Ben giremiommu 6 ayyyy wahhhki ne wahhh

Öyle olsun ablacım listeye giremem ama takım içinde kalabilirim degil mi?

Öyle olsun ablacım listeye giremem ama takım içinde kalabilirim degil mi?
tabii ki takım da kalabilirsino kural takım kuralı değil, genel yarışma kuralı yani benlik bi şi değil
cuma günleri bildirim yaparım dersen gerek kalmaz, cumaları girip kilo bildirmen yeterli olur. ama unutmaman lazım.

spor tamam ama menu yazmazsan ipin ucu kacar peri

Kolay gelsin.. Burada da az kaldı okulların açılmasına fakat covid artmaya devam ediyor. Açılacak mı açılmayacak mı muamma

sabah daha gec kahvalti yapmam lazim sadece onu da hallederim 3 saat daha gec yapsam oluyo. sabah 11 kahvalti aksam 7 aksam yemegi. arada acikirsam protein sut iccem
Ben soracaktım şimdi üstte yazmışsın zaten. Bilmeyerek if yapıyormuşsun :) ben de yapmaya çalışıyorum ucundan artık olduğu kadar. Akşam 18.00 sabah 11.00.. Tam if değil ama eh işte.. Akşam yemeğini ne kadar erken yersek o kadar kar..

hayır sen normal izne ayrılmışsın, izin kilona geldiğinde yani tam 75 olduğunda dönebiliyorsun

682. etap>>eddaak(75,0///%)Kilo bildiriminde bulunmadı, izinli.
He tamam cunku ben 6 ayda zayflayim coktan giderim dedim. 75 e 500 gr kaldi
bu basariyi alttaki ibreye de guncellemelisin tebrikler edaaa bravooo
Saolasin canim guncellemeyi yarin yaparim diye dusundum nasil olsa bildirim var
kizlar ben 2 ogune gecmistim ve gunu de erken kapatiyordum. if diyeti gibi yapiyormusum bilmeden cok sevindim liste falan da yokmus tam benlikmis. saatleri duzene sokcam if yapicam
Aynen tamda if yapiomussun if harika ya benim hosuma gitti. Dun 1 de kahvalti yaptim. 7 dekapanis yaptim. Inan 700 gr eksideyim. Sabah 1 de yedim 3 gibi seftali yedim 6ya yakin cok az et yedim okdar. Ozman aylin sen ben if yapioruz. Bakalim kim ne verecek
sabah daha gec kahvalti yapmam lazim sadece onu da hallederim 3 saat daha gec yapsam oluyo. sabah 11 kahvalti aksam 7 aksam yemegi. arada acikirsam protein sut iccem
Eger sabah istahin olmadan kahvalti yapiosan benim gibi inanki cok rahat bekliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…