Ütü mü?? Bu sıcakta attığın adımdan daha çok terletmiştir herhalde. Ne çok severimGünaydın hanımlar
Dün 14 bin adım attım ayrıca ütü yaptım
canımcım listeye giren üyelerin 2 ay izne ayrılma hakkı olmuyor, izne çıkamıyorsun bu durumda. kendi isteği ile ayrıldı yazmak durumundayım. böyle olunca da 6 ay listeye giremiyorsun.Perihan ablam ben bir süre buralarda olamayacagım. Taşınma işi çıktı. Beni izne mi ayırman gerekiyor. Çok öpüyorum umarım kısa zamanda dönebilirim
Ben giremiommu 6 ayyyy wahhhki ne wahhhcanımcım listeye giren üyelerin 2 ay izne ayrılma hakkı olmuyor, izne çıkamıyorsun bu durumda. kendi isteği ile ayrıldı yazmak durumundayım. böyle olunca da 6 ay listeye giremiyorsun.
Öyle olsun ablacımcanımcım listeye giren üyelerin 2 ay izne ayrılma hakkı olmuyor, izne çıkamıyorsun bu durumda. kendi isteği ile ayrıldı yazmak durumundayım. böyle olunca da 6 ay listeye giremiyorsun.
tabii ki takım da kalabilirsinÖyle olsun ablacımlisteye giremem ama takım içinde kalabilirim degil mi?
hayır sen normal izne ayrılmışsın, izin kilona geldiğinde yani tam 75 olduğunda dönebiliyorsunBen giremiommu 6 ayyyy wahhhki ne wahhh
Kizlar sabah 75.5 gordum ozaman dansssss🕴
Hayirli sabahlar
Nihayet girebildim buraya ...çok yoğunum bu aralar...menü ve spora yine tatilden sonra bakacağim burda okullar tatil oldu eylülün 2 ci haftasina açilacak tekrar....öğretmenler birde ödev vermiş tatildede rahat yok
Kolay gelsin.. Burada da az kaldı okulların açılmasına fakat covid artmaya devam ediyor. Açılacak mı açılmayacak mı muammaHayirli sabahlar
Nihayet girebildim buraya ...çok yoğunum bu aralar...menü ve spora yine tatilden sonra bakacağim burda okullar tatil oldu eylülün 2 ci haftasina açilacak tekrar....öğretmenler birde ödev vermiş tatildede rahat yok
Ben soracaktım şimdi üstte yazmışsın zaten. Bilmeyerek if yapıyormuşsun :) ben de yapmaya çalışıyorum ucundan artık olduğu kadar. Akşam 18.00 sabah 11.00.. Tam if değil ama eh işte.. Akşam yemeğini ne kadar erken yersek o kadar kar..sabah daha gec kahvalti yapmam lazim sadece onu da hallederim 3 saat daha gec yapsam oluyo. sabah 11 kahvalti aksam 7 aksam yemegi. arada acikirsam protein sut iccem
He tamam cunku ben 6 ayda zayflayim coktan giderimhayır sen normal izne ayrılmışsın, izin kilona geldiğinde yani tam 75 olduğunda dönebiliyorsun
682. etap>>eddaak(75,0///%)Kilo bildiriminde bulunmadı, izinli.
Saolasin canim guncellemeyi yarin yaparim diye dusundum nasil olsa bildirim varbu basariyi alttaki ibreye de guncellemelisintebrikler edaaa bravooo
Aynen tamda if yapiomussunkizlar ben 2 ogune gecmistim ve gunu de erken kapatiyordum. if diyeti gibi yapiyormusum bilmedencok sevindim liste falan da yokmus tam benlikmis. saatleri duzene sokcam if yapicam
Eger sabah istahin olmadan kahvalti yapiosan benim gibi inanki cok rahat bekliosunsabah daha gec kahvalti yapmam lazim sadece onu da hallederim 3 saat daha gec yapsam oluyo. sabah 11 kahvalti aksam 7 aksam yemegi. arada acikirsam protein sut iccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?