Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hee bu kadin normaldede zaten zayiftir diyerek bir onyargiyla yaklasarak izlememistim sismanlarin halinden ne anlar amaaannn demistim
Aynen ona 2.5 mu deniyor

ehehe evet cnm ara ogun tam bi ogun olmadigi icin buçukluyosun

gordun mu kadini baska bi vidyosunda hamburgerleri gosteriyodu
menumu yazcam bak simdi

ehehe evet cnm ara ogun tam bi ogun olmadigi icin buçukluyosun

gordun mu kadini baska bi vidyosunda hamburgerleri gosteriyodu
menumu yazcam bak simdi
if diyeti menum

sabah 11.30
1 krep
alabildigine peynir
yarim kutu fit süt
1 salatalik

aksam 18.40
1 duble tavuklu soslu ketcap mayonezli tavuk doner dürüm

3 lt su
Wuuuu dubleside mi var kiz onun uzun zamandir yemiorumda unuttum
Bu kadinin aralikli oruc diye baska bir videosu var onu sakin kafayla dinleyim

Müthişsin, çok teşekkür ederim
Sanırım birçok filtre kahve çeşidini denedim ben, doğum günümde bile bu tür bir hediye almıştım.
French presste tamamen yanlış demliyormuşum meğer ben de neden tadı farklı oluyor diyorum, aydınlandım şu an.
Verdiğin bilgiler doğrultusunda ufak bir araştırma yapıp bulacağım kendime uygun bir şeyler. Kahve makinasına içim gidiyor ama şimdilik ona bütöe ayıramam. İlerde belki
Tekrar çok teşekkür ediyorum Okulda giyemem ki öyle
Ah beceremiyorum hiç giyinme işini de zaten.

Benim anlamadigim bukadar cesit kahve ismi var. Malum zararli diye sut tozud kullanilmasin deniyor. Peki bu kahve nasil bu kadar cesitli. Yani aralarinda nr fark var tad olarak
dikkat edersen kahve çeşitlerinin isimleri genelde yetiştiği ülkelerin veya bölgelerin ismiyle anılır. bu kahve çekirdekleri aromalarını, yetiştikleri bölgelerdeki topraklardan ve iklim şartlarından alıyorlar. yani o tatlar doğal. sonradan ekleme aroma değil canım süt tozu kullanma. çünkü süt değil o. ayrıca en kaliteli kahve şekersiz ve sütsüz yani katkısız hazırlanandır
nasıl da tahmin etmişim

Hey maşallah Starbucks ceosu musun nesin yahusenin nick bundan sonra 60 kiloyum değil Starbucks fulya
yok kız starbucksı protesto ediyorum artık. kahve fiyatlarını çok arttırdı çekirdek kahve fiyatları her alışımda yükseliyor kenya ve guatemala için başka kahve markaları araştıracağım artık
Tamam canim menü yazilsin ama listeyle ilgilenemicem..
kolay gelsin canım.

iyi reklam yaptım de mi kahve şirketlerinin bana birkaç kilo hediye kahve göndermeleri lazım ve de kahve ekipmanları satan firmaların
ahaha evettt
kahve dünyasının kahvelerini de beğendim ben, pandemi sebebi ile online alıyorum. tchibonun kahvesini içiyorum bu ara sanal migrosdan almıştım gayet başarılı oda.

tamam canım nasıl istersen

ahaha evettt
kahve dünyasının kahvelerini de beğendim ben, pandemi sebebi ile online alıyorum. tchibonun kahvesini içiyorum bu ara sanal migrosdan almıştım gayet başarılı oda.

şimdilik yeteri kadar kahve stoğum var. iki çeşit var evde. ama aklımda bulunsun. kahve dünyasından ve tchibodan hangilerini kullanıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…