Saol canim
Tamam canim menü yazilsin ama listeyle ilgilenemicem..spor tamam ama menu yazmazsan ipin ucu kacar peri
O videoyu atarmisin bana?
Ben saat 3 te seftali yiyiyorum canm.
canim tatli istiyor
Tamam canim menü yazilsin ama listeyle ilgilenemicem..
Hee bu kadin normaldede zaten zayiftir diyerek bir onyargiyla yaklasarak izlememistim
Hee bu kadin normaldede zaten zayiftir diyerek bir onyargiyla yaklasarak izlememistimsismanlarin halinden ne anlar amaaannn demistim
Aynen ona 2.5 mu deniyor
ehehe evet cnm ara ogun tam bi ogun olmadigi icin buçukluyosun
gordun mu kadini baska bi vidyosunda hamburgerleri gosteriyodu
menumu yazcam bak simdi
Wuuuuif diyeti menum
sabah 11.30
1 krep
alabildigine peynir
yarim kutu fit süt
1 salatalik
aksam 18.40
1 duble tavuklu soslu ketcap mayonezli tavuk doner dürüm
3 lt su
Müthişsin, çok teşekkür ederimsürekli kahve içicisiysen bütçene göre bir kahve makinesi almanı tavsiye ederim. mesela delonghi dedica çok başarılı. daha lüksleri de var. ama bence gerek yok. bu makinayla filtre kahve, americano, latte, cappucino, ekspresso ve birkaç tane daha kahve çeşidini yapabiliyorsun. ama yok yine de bu kadar para vermek istemiyorum dersen daha ekonomik kahve makinesi modellerine bakabilirsin. cam sürahili olanlar ya da bardak usulü olanlardan.
hiçbiri olmadı french press alırsın yeni. en yaygın yapım seçenekleri bunlar. ama delonghi dedica yı gerçekten tavsiye ederim. starbucks kahveleri ayarında kahve içiyorsun.
french press te kahve demlerken; kaynattığın suyu 30 sn beklet. french press in içine boşalt. üstüne kahve ekle. bu çok önemli. kahve alta konmaz. sadece 4 dk demlenir ve alınır bardağa boşaltılır. kahveyi alta koyarsan ya da demleme süresini daha uzun tutarsan kahve yanar. daha acı bir tadı olur. lezzetini değiştirir. kaynattığın suyun taze içme suyu olması çok önemli. bir kere kaynatılan su ikinci kez kaynatılmaz. kahvede de böyle yeşil çay demlerken de böyle. içindeki oksijen gittiği için tadı değişiyor falan.....
bunun haricinde filtre kahve alma. kahve çekirdeği alıp kullanacağın kadar öğüt. küçük bir kahve öğütücü alırsan
iyi olur. çünkü böylelikle kahvenin tazeliğini ve aromasını daha uzun muhafaza edebilirsin.
gelelim çekirdeklere ....... bunu deneyimlemen lazım. ben kenyayı severim. turunç aroması içerir. asiditesi diğer kahvelere göre daha yüksektir. hafif ekşimsidir. aroması hoştur.
guatamala da çok güzeldir. fındık ve çikolata aroması vardır. bunları hepsi yetiştikleri topraklardan kaynaklı. yapay aroma değil bunlar.
etiyopya da ise çiçek aroması vardır. bir de sumatra var. sumatrada da topraksı bir aroma vardır.başka kahveler de var ama en bilinenleri bunlar.
brezilya kahveleri de güzeldir. ama yukarıdakiler daha hoş. bunları değişik markalarda bulabilirsin. bir de krema çekirdekler var. tatları güzel. bende davidaoff un var. gayet güzel tadı var.
ben normalde medium yani orta kavrulmuş çekirdek severim. yumuşak olanlardan kahve tadı alamıyorum. dark yani sert olanlar da fazla sert geliyor. gerek yok. en ideal çekirdek medium yani.
lezzetli ve keyifli kahve içmek için eve bazı kahve elemanlarını alman gerekli yani. ama pişman olmazsın. evde ucuza kahve içersin. starbucks ta kahveler 15 TL falan. hayda hayda o kahve makinasının taksidini ödersin. bir incele istersen
Okulda giyemem ki öylealma buyuk beden tayt al. lastikli etek al dahasini alma over size ust al ki zayiflayinca da giy. bosa masraf etme tabiki
yok benim izledigimde ne istersen ye bi dene verebiliyosan ne ala veremiyorsa saglikli beslen diyo valla kadin hamburger fotolari gosteriyodu bunu konusurken ama ben zaten oyle yapmiycam. sadece suanki kilom fazla oldugu icin bunu kaldiriyo. ama sunu anladimki bu sisteme uyarsak arada yesekte bu kadar ac kaldigimiz icin kilo almiycaz. ilk kez bi seye boyle inandim. omur boyuda yapmaya hevesim var
2 ogun en iyisiymis ama dayanamazsan 2 ogun arasina bi ara ogun ekleyebiliyormussun. biliyorum sık yenmeyecegini. valla dusunmeden peyniri yicem ya kahvaltida ne kadar yedim diye bakmadan o bile yeter bana
milletin ayarları ile oynadın susson kupa kenya kahvemi içiyorumguatemala ve krema çekirdek kaldı. onlardan devam
al bi ayarları bozan dahaintermittent fasting
Kızlar sözlükte bunun bayağı faydalanacağınız bir başlığı var. Okumanızı tavsiye ederim. İntermittent fasting diye aratın
dikkat edersen kahve çeşitlerinin isimleri genelde yetiştiği ülkelerin veya bölgelerin ismiyle anılır. bu kahve çekirdekleri aromalarını, yetiştikleri bölgelerdeki topraklardan ve iklim şartlarından alıyorlar. yani o tatlar doğal. sonradan ekleme aroma değil canımBenim anlamadigim bukadar cesit kahve ismi var. Malum zararli diye sut tozud kullanilmasin deniyor. Peki bu kahve nasil bu kadar cesitli. Yani aralarinda nr fark var tad olarak
nasıl da tahmin etmişim
Hey maşallah Starbucks ceosu musun nesin yahusenin nick bundan sonra 60 kiloyum değil Starbucks fulya
kolay gelsin canım.Tamam canim menü yazilsin ama listeyle ilgilenemicem..
milletin ayarları ile oynadın sus
ahaha evetttiyi reklam yaptım de mikahve şirketlerinin bana birkaç kilo hediye kahve göndermeleri lazım ve de kahve ekipmanları satan firmaların
tamam canım nasıl istersenMüthişsin, çok teşekkür ederim
Sanırım birçok filtre kahve çeşidini denedim ben, doğum günümde bile bu tür bir hediye almıştım.
French presste tamamen yanlış demliyormuşum meğerben de neden tadı farklı oluyor diyorum, aydınlandım şu an.
Verdiğin bilgiler doğrultusunda ufak bir araştırma yapıp bulacağım kendime uygun bir şeyler. Kahve makinasına içim gidiyor ama şimdilik ona bütöe ayıramam. İlerde belki
Tekrar çok teşekkür ediyorum
ahaha evettt
kahve dünyasının kahvelerini de beğendim ben, pandemi sebebi ile online alıyorum. tchibonun kahvesini içiyorum bu ara sanal migrosdan almıştım gayet başarılı oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?