Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son baharda 100 ile başladım kışın 96 95 oldumİlk baharda 89 gördümramazada 4 kilo daha verdim 86 oldum son 3 haftadır 81-82 arası da dolanıyorum
çok güzel. tebrikler canım. devamlı gelirsin artık buraya. menü yazarsan biz de örnek alırız. nasıl bir diyet uyguluyorsun?
hadi gözün aydın. hayırlı olsun yeni ekranın.

valla ben bugün ev bekledim

86 gelene kadar esnek diyetler yaptım bozduğum dönemlerde oldu orda tek mantıK verdiğim kilonun üzerine çıkmadım yemeği dengeli tutum.biliyosun ben korumada çozutanlardanım Son üç haftadır sıkı bir diyete başladım Dinlen vucudum rahatlıkla 3 kiloyu verdi.bu haftadan 800.900,ümitliyim bakalım gelecek hafta tekrar atağa geçer
Hemen bugünkü menümü yazayım
sabah klasik kahvaltı

1yumurta,peynir,5 zeytin,1 dilim kepekli ekmek yeşil çay

Ara maden suyu çok az ayçiçeği 1 avuç bile değil (Çinko için )

öğlen, 1 büyük Buradaki taze naneli ayran

ara sade kahve maden suyu

akşam muzlu Sütlü yulaf lapası

bu sadece 2 günlük bir diyet böyle gitmiyor
1 gün et
2,3 gün sebze
1 gün çorba
2 Gün yulaf lapası diye dönüşüm yapıyorum

Evet canım Bi an önce toplanmak lazım ekmek hiç eve almıyoruz artık abur cubur da yok yemiyorum ama meyve ye peynire cok takılıyorum sen ilaçlarını bu aralıklarla içmek faydası olur mu birde saglıgın dan olma kuzum

Hadi gözün aydın telefonsuz kalmadın en azından

Sabah 3 boyoz domates salatalik 1 yumurta 1 bardak cay

Oglen yok

Aksam 1 porsiyon patlican yemegi 1 bardak kara dut suyu 1 dilim cavdar ekmek. 6 da kapattim. 5te kapatcaktim temizlige dalmisim. Bu saatten sonra su
2 litreyi bulur anca. Daha cok is yapicam.

hadi bakalım iyi olur inşallah güzel sonuç alırsın. ben de korumayı beceremeyenlerdenim
ben bu ara çikolataya ve hamur işine çok takıldım

yok öyle sağlığı riske atacak kadar düşük değil çok şükür. zaten demir normal. ferritin düşük. o da 0 değil zaten. ayarlarım ben onu yoksa hem kilo gidecek hem psikolojim

Aynı durumdayım
Ballı ilaç yaptım, gün de 3 sefer alıyorum, içim kıyılıyor ve yiyorum bişeyler

Son düzenleme:
Aynı durumdayım
Ballı ilaç yaptım, gün de 3 sefer alıyorum, içim kıyılıyor ve yiyorum bişeyler
Sen en azından yolun sonunu gördün hedefine ulaştın ne mutlu 1 alanda sen fazlasını verirsin azimli arkadaşım ama tabiiki dur demeliyiz 6 da kapattım bugun mutfagı inşallah yarın 12 ye kadar sadece sıvı niyetim uymıcagım o şeytana kanıma giriyor,

Aclik orucu hic birakma abla yola devam harika birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…