çok güzel. tebrikler canım. devamlı gelirsin artık buraya. menü yazarsan biz de örnek alırız. nasıl bir diyet uyguluyorsun?Son baharda 100 ile başladımkışın 96 95 oldum İlk baharda 89 gördüm ramazada 4 kilo daha verdim 86 oldum son 3 haftadır 81-82 arası da dolanıyorum
hadi gözün aydın. hayırlı olsun yeni ekranın.selam kızlar
telefonumun ekranı değiştim.ellerinde malzeme varmış,iki saatte değişip verdiler. İki saatde de taa mart ayından beri girmediğim avm de gezdim. Starbucks da kahve içtim hem de şekersizbaktım belki 60kiloyum buralardadır diye ama göremedim
86 gelene kadar esnek diyetler yaptım bozduğum dönemlerde oldu orda tek mantıK verdiğim kilonun üzerine çıkmadım yemeği dengeli tutum.biliyosun ben korumada çozutanlardanımçok güzel. tebrikler canım. devamlı gelirsin artık buraya. menü yazarsan biz de örnek alırız. nasıl bir diyet uyguluyorsun?
hadi gözün aydın. hayırlı olsun yeni ekranın.
valla ben bugün ev bekledim
Evet canım Bi an önce toplanmak lazım ekmek hiç eve almıyoruz artık abur cubur da yok yemiyorum ama meyve ye peynire cok takılıyorum sen ilaçlarını bu aralıklarla içmek faydası olur mu birde saglıgın dan olma kuzumcanım ben de inşallah birkaç güne başlamayı planlıyorum. dün gece demir hapını içmedim. 3 güne 1 falan içicem. iştahım düzene girsin ben de başlaayacağım. sabret olur. ama ekmek ve karbo yeme. sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve proteinle doyacak kadar ye öğünlerde. kontrol altına alırsın. başlarda biraz sabretmek gerekiyor. ayrıca aralarda su, madensuyu, şekersiz çay ve kahve iç. mideni bastırır.
nerelerdesin senbir görünüp bir kayboluyorsun efser kaç kilosun, diyet işini ne yaptın?
Hadi gözün aydın telefonsuz kalmadın en azındanselam kızlar
telefonumun ekranı değiştim.ellerinde malzeme varmış,iki saatte değişip verdiler. İki saatde de taa mart ayından beri girmediğim avm de gezdim. Starbucks da kahve içtim hem de şekersizbaktım belki 60kiloyum buralardadır diye ama göremedim
hadi bakalım iyi olur inşallah güzel sonuç alırsın. ben de korumayı beceremeyenlerdenim86 gelene kadar esnek diyetler yaptım bozduğum dönemlerde oldu orda tek mantıK verdiğim kilonun üzerine çıkmadım yemeği dengeli tutum.biliyosun ben korumada çozutanlardanımSon üç haftadır sıkı bir diyete başladım Dinlen vucudum rahatlıkla 3 kiloyu verdi.bu haftadan 800.900,ümitliyim bakalım gelecek hafta tekrar atağa geçer
Hemen bugünkü menümü yazayım
sabah klasik kahvaltı
1yumurta,peynir,5 zeytin,1 dilim kepekli ekmek yeşil çay
Ara maden suyu çok az ayçiçeği 1 avuç bile değil (Çinko için )
öğlen, 1 büyük Buradaki taze naneli ayran
ara sade kahve maden suyu
akşam muzlu Sütlü yulaf lapası
bu sadece 2 günlük bir diyet böyle gitmiyor
1 gün et
2,3 gün sebze
1 gün çorba
2 Gün yulaf lapası diye dönüşüm yapıyorum
ben bu ara çikolataya ve hamur işine çok takıldımEvet canım Bi an önce toplanmak lazım ekmek hiç eve almıyoruz artık abur cubur da yok yemiyorum ama meyve ye peynire cok takılıyorum sen ilaçlarını bu aralıklarla içmek faydası olur mu birde saglıgın dan olma kuzum
Aynı durumdayımSelam kızlar açlık orucu yapmaya planlayan ben sanki inadına gibi aşırı iştah her saat yeme istedigi cok zorluyor beni önüne geçemiyorum ne olacak bunu nasıl aşıcagım bilmiyorum cok iradesiz oldum cok kızıyorum kendime aynada ne kadar şiş oldugum ayan beyan belli oluyor o kadar video izliyorum motive olsun diye ama yok anam 2 saat sonra mutfaktayım biri beddua mı etti neinşallah bir an önce atlatırım
Kusura bakmayın uzun oldu içimi döktüm kızlar
hoşgeldinnSelam kızlar@moni
Hoşbuldumhoşgeldinn
Sen en azından yolun sonunu gördün hedefine ulaştın ne mutlu 1 alanda sen fazlasını verirsin azimli arkadaşım ama tabiiki dur demeliyiz 6 da kapattım bugun mutfagı inşallah yarın 12 ye kadar sadece sıvı niyetim uymıcagım o şeytana kanıma giriyor,Aynı durumdayım
Ballı ilaç yaptım, gün de 3 sefer alıyorum, içim kıyılıyor ve yiyorum bişeyler
Aclik orucu hic birakma abla yola devam harika birseySen en azından yolun sonunu gördün hedefine ulaştın ne mutlu 1 alanda sen fazlasını verirsin azimli arkadaşım ama tabiiki dur demeliyiz 6 da kapattım bugun mutfagı inşallah yarın 12 ye kadar sadece sıvı niyetim uymıcagım o şeytana kanıma giriyor, 🕷
Evet bende açlık orucu ile verebilcegimi düşünüyorum bırakmıcam inşallah canımAclik orucu hic birakma abla yola devam harika birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?