Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20.45 ile 21.45 arası 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. çok yorgunum. elim ayağım şiş. şimdi de yeşil çay demledim içiyorum
Ohh Süpersin
Yeşil çay banada cok iyi geliyor ama o kadar bıkmışım ki zoraki içiyorum

Ohh Süpersin
Yeşil çay banada cok iyi geliyor ama o kadar bıkmışım ki zoraki içiyorum

aynı tür çay bazen sıkıyor insanı. ben de farklı tür çaylar var. hergün birini içiyorum. değiştirince bıkılmıyor.
bu gece iyi uyurum ama

Başarırsın inşallah
Ben bu böbrek temizliğini çok sevemedim, çok zorlandım, bire-bir uyamadım
Inşallah diğerlerini düzgün yaparım

surkeli degil 2 gun ust uste doner yiyince oyle yaptim cnm

yavas yavas aclik süresini arttir birden bire yapma o zaman sen
vay bana uydu cozuttu 3 boyoz ne anam

yarin esimin tek tatil gunu. virus tepemizde yine kaynanama gidicez cocuga da iyi oluyo bana da degisik oluyo ama yeme isini ne yapcam bilmiyorum. sabah 12 gibi zaten kahvalti olur ama onlar 5 gibi yiyo sonrada daha yiyemem heralde oruca uymak icin

canımcım bu mesajını listeyi paylaştıktan sonra gördüm, bildirim saati dolmuştu düzeleme yapamadım o yüzden.
Olsun canım önemli değil.Kk ya geleli ilk defa + geldim.Senden ve kilo veren arkadaşlardan özür dilerim.Ama haftaya fazlasıyla telafi edicem bomba gibi gelicem inşallah.Şimdi sporuma yapmaya gidiyorum
moni

Olsun canım önemli değil.Kk ya geleli ilk defa + geldim.Senden ve kilo veren arkadaşlardan özür dilerim.Ama haftaya fazlasıyla telafi edicem bomba gibi gelicem inşallah.Şimdi sporuma yapmaya gidiyorum
moni
O saatte spor olurmu kız?
Akşamları benim pilim bitmiş oluyor

surkeli degil 2 gun ust uste doner yiyince oyle yaptim cnm

yavas yavas aclik süresini arttir birden bire yapma o zaman sen

vay bana uydu cozuttu 3 boyoz ne anam
Seni ornek aliyorum bak ona gore dikkat et ben izmirli olaraktan boyoz yemeyeli cok oldu kiz bu diyet sayesinde yedim veeeee 74 u gordum bugun.. Ça ça ça
menum

sabah
1,5 kiymali kucuk kir pidesi

aksam
bi tabak ispanak yemegi
yagsiz mevsim salata

2,5 lt su
gene pideyi araya sıkıştırmış sin massallah durum olmasa pide
yarin esimin tek tatil gunu. virus tepemizde yine kaynanama gidicez cocuga da iyi oluyo bana da degisik oluyo ama yeme isini ne yapcam bilmiyorum. sabah 12 gibi zaten kahvalti olur ama onlar 5 gibi yiyo sonrada daha yiyemem heralde oruca uymak icin
5 ten sonra da yeme gari artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…