Ohh Süpersin20.45 ile 21.45 arası 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. çok yorgunum. elim ayağım şiş. şimdi de yeşil çay demledim içiyorum
Ohh Süpersin
Yeşil çay banada cok iyi geliyor ama o kadar bıkmışım ki zoraki içiyorum
Başarırsın inşallahSen en azından yolun sonunu gördün hedefine ulaştın ne mutlu 1 alanda sen fazlasını verirsin azimli arkadaşım ama tabiiki dur demeliyiz 6 da kapattım bugun mutfagı inşallah yarın 12 ye kadar sadece sıvı niyetim uymıcagım o şeytana kanıma giriyor, 🕷
Uyumaya çalışıyorum, zira kaç gündür yorgun ve uykusuzum.
Uyumaya çalışıyorum, zira kaç gündür yorgun ve uykusuzum.
Bana polisiye film adı verin kızlar, asker olur, gizli görev olur, Türk olsun
Oh 18 saat bravo. Kiz bende dun yemek kacirdim tuzlama hamsi ve patates yedim ay bir kotu oldum anlatamam bugun 11 de yedim mecburuyetten malesef. Evde bi kac esyayi yolluoz. Gelip tasicaklar. Erken bitirdik yemek isini. 5 te benim yemek isini bugun bitirmem gerek gari. Senin gibi 18 saat aclik yapicam
Selam kızlar açlık orucu yapmaya planlayan ben sanki inadına gibi aşırı iştah her saat yeme istedigi cok zorluyor beni önüne geçemiyorum ne olacak bunu nasıl aşıcagım bilmiyorum cok iradesiz oldum cok kızıyorum kendime aynada ne kadar şiş oldugum ayan beyan belli oluyor o kadar video izliyorum motive olsun diye ama yok anam 2 saat sonra mutfaktayım biri beddua mı etti neinşallah bir an önce atlatırım
Kusura bakmayın uzun oldu içimi döktüm kızlar
vay bana uydu cozuttu 3 boyoz ne anamSabah 3 boyoz domates salatalik 1 yumurta 1 bardak cay
Oglen yok
Aksam 1 porsiyon patlican yemegi 1 bardak kara dut suyu 1 dilim cavdar ekmek. 6 da kapattim. 5te kapatcaktim temizlige dalmisim. Bu saatten sonra su
2 litreyi bulur anca. Daha cok is yapicam.
Olsun canım önemli değil.Kk ya geleli ilk defa + geldim.Senden ve kilo veren arkadaşlardan özür dilerim.Ama haftaya fazlasıyla telafi edicem bomba gibi gelicem inşallah.Şimdi sporuma yapmaya gidiyorumcanımcım bu mesajını listeyi paylaştıktan sonra gördüm, bildirim saati dolmuştu düzeleme yapamadım o yüzden.
Komedi filmlerde küfür çok oluyor diye sevmiyorum.romantik komedi izle. daha güzel
O saatte spor olurmu kız?Olsun canım önemli değil.Kk ya geleli ilk defa + geldim.Senden ve kilo veren arkadaşlardan özür dilerim.Ama haftaya fazlasıyla telafi edicem bomba gibi gelicem inşallah.Şimdi sporuma yapmaya gidiyorum
moni
Seni ornek aliyorum bak ona gore dikkat etsurkeli degil 2 gun ust uste doner yiyince oyle yaptim cnm
yavas yavas aclik süresini arttir birden bire yapma o zaman sen
vay bana uydu cozuttu 3 boyoz ne anam
gene pideyi araya sıkıştırmış sin massallahmenum
sabah
1,5 kiymali kucuk kir pidesi
aksam
bi tabak ispanak yemegi
yagsiz mevsim salata
2,5 lt su
5 ten sonra da yeme gari artikyarin esimin tek tatil gunu. virus tepemizde yine kaynanama gidicez cocuga da iyi oluyo bana da degisik oluyo ama yeme isini ne yapcam bilmiyorum. sabah 12 gibi zaten kahvalti olur ama onlar 5 gibi yiyo sonrada daha yiyemem heralde oruca uymak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?