Ben bu if in wc sikintisi hosuma gitmedi ya
Inslalaj canm oledir. Şayet if grubunda herkeste hemen hemen bu problem var. Uzun sure yapandada var. Ama insallah oledir canm.vücut iyice alışana kadar öyle oluyor. sonra düzene giriyor ama. sabretmen lazım.
Ayağın alışsın, birazda hafifle bak onları nasıl geçersinahh hatırlatma hiçyarin biz de denizdeyiz, kamp sandalyesinin tek ayagı problemli,onu yapalım dedik. Içinde kumla koymuşlar çantasına, şu an her yer kum gitmeden kumu geldi.gelince herkes yine banyo, mayolar havlular derken olan anneye oluyor
ben onu yürüyüşe çıkınca farkettim gezo.baktim iki kız önde canavar gibi yürüyor arada durup beni bekliyorlaryaşlanmışsın obez dedim kendi kendime
Kolay gelsin o vakitEvet evet aynen öyle
ahahahhhhhHalatla kendini şişme havuza bağladığını düşün yüzüyon yüzüyon gitmiyon
benim de görüntüde incelmiş gözüküyormuşum..diyenlerin yalancısıyım yaniGöbeğimi ölçtüm belki incelmişimdir ama tartiya yansimiyordur diye yine bir değişim yok...ama görüntü olarak göbeğim düzleşmiş...
yoo ben gerçeği kabullendim gezomAyağın alışsın, birazda hafifle bak onları nasıl geçersin
Yok yav iyi oluyo baya ama ilerleyememek kötü tabiahahahhhhhişkence resmen
Dukan birası nasıl bişey
Ben bu if in wc sikintisi hosuma gitmedi ya
bingooomerhaba kızlarrrbugün dışarıdaydım. çok yürüdüm. çok yoruldum.
ama biraz eksi geldim tartıda. bu da bana süpriz oldu
Inslalaj canm oledir. Şayet if grubunda herkeste hemen hemen bu problem var. Uzun sure yapandada var. Ama insallah oledir canm.
İyi geceler
menüm
öğle
Kremalı tavuk
4
akşam
3 tavuk kanat
Yeşil salata
su:1,5lt
Yeme penceresini kapattım yarın saat ikiye kadar su ve kahve ile devam
Ayyy cok yoruldum kizlar kaynanama domates yaptik. Yarinda saksuka yapucam kavanozda kendime. Bidahaki hafta kirmizi biber tursusu yapicam daha bende bitti bisey yapmam belki biber asarim dolmalik biber okdar. Sizler neler yapiyorsunuz hic kimse gelmemis bugun bi kac kisi var. Bugun wcye ciktim cok. Sukur tartı oncesi. Ama ole cok farketmicek sanmiyorum
kavanozda şakşuka mı??tarif verseneAyyy cok yoruldum kizlar kaynanama domates yaptik. Yarinda saksuka yapucam kavanozda kendime. Bidahaki hafta kirmizi biber tursusu yapicam daha bende bitti bisey yapmam belki biber asarim dolmalik biber okdar. Sizler neler yapiyorsunuz hic kimse gelmemis bugun bi kac kisi var. Bugun wcye ciktim cok. Sukur tartı oncesi. Ama ole cok farketmicek sanmiyorum
çok karbonhidrat annecimmenum
sabah
3 lorlu sigara boregi
aksam 5
tavuk doner durum
dukan bira
2 lt su
Ellerine sağlık canımAyyy cok yoruldum kizlar kaynanama domates yaptik. Yarinda saksuka yapucam kavanozda kendime. Bidahaki hafta kirmizi biber tursusu yapicam daha bende bitti bisey yapmam belki biber asarim dolmalik biber okdar. Sizler neler yapiyorsunuz hic kimse gelmemis bugun bi kac kisi var. Bugun wcye ciktim cok. Sukur tartı oncesi. Ama ole cok farketmicek sanmiyorum
Bende seni taciz edecektimkavanozda şakşuka mı??tarif versene
bir de kırmızı biber turşusunun da tarifini alayım please?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?