merhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
son anda kendimi de ekledim hadi bakalım inşallah bu sefer son olur.
online olarak diyetisyene başladım, hadi bismillah
Eki Görüntüle 2696531
inşallah saracımÇok sevindim seninde gelmene birlikte başaracaz inşallah kaptanım
az kişiyiz diye kendimi de ekledimListede 5 kişi mi kaldık
fulyacım çok geçmiş olsun, inşallah negatif çıkar test sonucun canım.merhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
sizede çok geçmiş olsun saracımÇok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar test sonucun bizim iş yerinde de bir kaç kişi pozitif olunca müdürümüz tüm personele test yaptırdı iki gün önce şükür negatif çıktık rahat bir nefes aldık
Çok geçmiş olsun, inşallah negatif çıkar test sonucumerhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| |||||||
| |||||||
O optumkibbye | |||||||
| |||||||
B busefit | |||||||
F Fitimfitsinfit | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Serenselenim | |||||||
hayırrKızçeye muffin yapmıştım bir ısırık almak üzereyim
bu arada artık listedesinKızçeye muffin yapmıştım bir ısırık almak üzereyim
menün muhteşemİyi akşamlar
menüm
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
öğle
Yulaf ezmesi (2yk) yoğurt (4yk) 10 çilek > karıştırıp yedim.
ara
Yarım çb leblebi
akşam
5 yk nohut yemeği
4 yk yoğurt
Salata
su:2,5lt
Spor: salona gittim yine bir saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?