Bol bol c vitaminli yiyecekler tüket ve d vitamini takviyesi al. Bisey olmaz Allah'ın izniyle icini ferah tut canım.merhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
Benim yüzdem 139 a niye bolundu ki. Saglik nedeniyle yaziyor da tup bebek tedavisi için bırakmıştım. Izin gibi bisey değildi.*** 10. TAKIM 693. ETAP ***
Aylin42konya(76///% )Sabit.
Optumkibby(56,6/56,3/0,3/%0,53)
sara_28(84,0/83,5/0,5/% 0,60)
busefit(74,7/75,5/-0,8/% -1,07)
Fitimfitsinfit(76,2/75,8/0,4/%0,52)
Natsume (71,5/68,8/2,7/% 3,78) Mezun üye, bt: 10/08/2020 bk: 71,5 : 64,35
Zehra_mda( 58,9/66,8/ -7,9/% -0,10) 554. etapta 58,7 kg ile, sağlık nedeniyle izne ayrılan üye, yüzdesi 139 a bölündü.
moni(91,0/99.7/-8,7/%-0,64 )678. etapta 91 kg ile bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 15 e bölündü. Extrem durum A/2
10. Takım Ortalaması: % 0,453
takım içi
Baby Cat(77,3/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,2/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(64,7/b)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
HLLAK (74,0/ 72,6)yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63
Serenselenim(77,2 )yeni üye, bt:18/09/2020 bk: 77,2 h:
Ozgurkus (72,9/72,9) yeni üye, bt:21/09/2020 bk: 72,9 h: 65
Inşallah kötü bişey çıkmaz canımmerhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
Hadi hayırlısı olsunson anda kendimi de ekledim hadi bakalım inşallah bu sefer son olur.
online olarak diyetisyene başladım, hadi bismillah
Eki Görüntüle 2696531
Bol bol c vitaminli yiyecekler tüket ve d vitamini takviyesi al. Bisey olmaz Allah'ın izniyle icini ferah tut canım.
Zehra_mda( 58.7//%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyorBenim yüzdem 139 a niye bolundu ki. Saglik nedeniyle yaziyor da tup bebek tedavisi için bırakmıştım. Izin gibi bisey değildi.
Neyse saglik olsun cok da ugrasmistim bu hafta takım biraz yuksek puan alsin diye ona üzüldüm.Zehra_mda( 58.7//%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
bu şekilde not düşüldüğü için izne ayrılmış sayılıyorsun. kendi isteği ile ayrıldı diye not düşülseydi bölünmeyecekti.
baştan iyi düşünüyordum da şimdi aklıma o yanıma geldiği an geliyor. acaba diyorumÇok yorucu bir süreç biliyorum ancak rahat olman iyi düşünmen psikolojik olarak iyi gelecektir Fulyacım birde direk temaslarda bile bulaş olmayabiliyor bazen bunları düşünüp beynini rahatlat bu çok önemli
saol tatlımBiz her zaman burdayız ❤
nasıl alıyorlar? burundan sürüntü mü alıyorlar?Numune aldırmak benide çok germişti ve stres olmuştum ama o kadar korkacak bişey yok sadece burunda hafif bir sızı oluyor oda bir iki saniye kadar
evet öyle yapacağım. yarından itibaren beslenmemi hizaya çekeceğim. amin canım inşallah. iyi düşünelim iyi olsun.Bol bol c vitaminli yiyecekler tüket ve d vitamini takviyesi al. Bisey olmaz Allah'ın izniyle icini ferah tut canım.
amin gezegenim.Inşallah kötü bişey çıkmaz canım
Allah kabul etsinIyi geceler arkadaşlar şöyle bir görünüp kaçayım.
Karar verdik yarin annemle otuc tutacagiz insallah
Bakalim cok heyecanli
kızlar birinci ve sonuncu takımımızdan olduğu için yazmanız gereken topikler var.
aman unutmayın en kısa sürede yazılsın yoksa ceza alırız.
Natsume
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
B busefit
veBen Nerede Hata Yaptım?
Nur içinde yatsın @mavimli :36: biz irmik helvasına odaklanınca o ayrıntıyı kaçırmışız 🙈🙈 Canim grupta paylasmadim sadece menümde helva yaziliydi. Sagolasin.www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?