saracım menün bütün olarak güzelMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
İki dilim kadar yufka ekmek
Yeşil çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kıymalı börek
Bir bardak kefir
Akşam
Fırında bonfile
Salata
Su 2 litre spor 10000 adım
moni
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar test sonucun bizim iş yerinde de bir kaç kişi pozitif olunca müdürümüz tüm personele test yaptırdı iki gün önce şükür negatif çıktık rahat bir nefes aldık
fulyacım çok geçmiş olsun, inşallah negatif çıkar test sonucun canım.
bizi bilgilendirmeyi unutma
teşekkür ederim ve amin canlarım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedimÇok geçmiş olsun, inşallah negatif çıkar test sonucu
hayırlı sonuçlarını bekliyoruz fulyacımteşekkür ederim ve amin canlarım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedimo an takılıyor kafama
hayırlı sonuçlarını bekliyoruz fulyacım
maske çok önemli, madem kalkıp geliyor maskesini takmalıydı
Takım içinden girmek isteyen yok mu baya az kalmışız.az kişiyiz diye kendimi de ekledim
Takım içinden girmek isteyen yok mu baya az kalmışız.
benle birlikte bu hafta 3 kişi ekledim listeyeTakım içinden girmek isteyen yok mu baya az kalmışız.
kızlar birinci ve sonuncu takımımızdan olduğu için yazmanız gereken topikler var.
aman unutmayın en kısa sürede yazılsın yoksa ceza alırız.
Natsume
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
B busefit
veBen Nerede Hata Yaptım?
Nur içinde yatsın @mavimli :36: biz irmik helvasına odaklanınca o ayrıntıyı kaçırmışız 🙈🙈 Canim grupta paylasmadim sadece menümde helva yaziliydi. Sagolasin.www.kadinlarkulubu.com
yarından itibaren evde spora başlayacağım inşallah. yoksa sinirden şişerim
Biz her zaman burdayızkendimi toplasam hemen geri döneceğim ama toplayamadım.
hayır gelip numune alsalar biraz daha rahatlayacağım. henüz onu da almadıkları için gerildim iyicedüşün düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?