Bu tam neyin tarifi göremedim basini
Artık çünküm yok. Olsaydı böyle sarsaklamazdim. Ameliyat olma sebebim ya oğlum yuruyemezse ben kendime bakamazken ona nasıl bakayım di. Şimdi Rabbime sukur yürüyor koşuyor. Sadece hayatımda amaçlı bir şekilde 69 -65 kg olmak istiyorum. Büyürken gectigim bir rakam değil. Giydiğim yakissin filan bunlar saplantı değil. Sivil hayatım çok yok çünkü.
Ablam benim ayrılış kilom 74.9 olması lazım. O yüzden donemiyorum. Bı kontrol et sana zahmet
Bende idrar yolu diyecektim geçmiş olsun. Bol su ic
Canı
canım çok geçmiş olsun çok aktif olamıyorum bu hafta Yeni görebildimsıcak su torbası koy karnına dinlen canım birde naneli limon iç arada geçer inşallah :)
Ovv diş ağrısı çok fena, geçmiş olsun canım inşallaj düzelirselam kizlar bu hafta diyet falan yapamadim disim kotuydu bi yiyemedim agri gecince bi ne bulduysam yedim olmadi bu hafta. antibiyotik fayda etmedi. dun gittim tekrar kanal tedavi icin acip ilac koydu dr disime agridan bittim resmen Allah kimseye dis agrisi vermesin. c. tesi tekrar gidicem. cok sukur ki cekilmeden kurtardik disi umudum yoktu ama rontgende bakti koku saglam dedi dr.
23 gün de 10,500 gitmiştiPeki ne kdar kilo kaybetmiştin ?
Yoklugun belli oluyor buse, baya sessiz kaldı buralariyiyim. kizlar cok sukur dis belasindan cektim. simdi iyiyim
Allah şifa versin canımselam kizlar bu hafta diyet falan yapamadim disim kotuydu bi yiyemedim agri gecince bi ne bulduysam yedim olmadi bu hafta. antibiyotik fayda etmedi. dun gittim tekrar kanal tedavi icin acip ilac koydu dr disime agridan bittim resmen Allah kimseye dis agrisi vermesin. c. tesi tekrar gidicem. cok sukur ki cekilmeden kurtardik disi umudum yoktu ama rontgende bakti koku saglam dedi dr.
MaşallahGünaydınlar
Ben buraya kilo bildirimi yaparken evimdeki tartıya göre yapmaya devam edeceğim.
geçen cuma 71,5
Bugün 68,8
Fark -2,7
MaşallahGünaydın kızlar
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 66.8
Fark -2.4
Yuzde hesaplamayi bi arkadaş yazmıştı ama bulamadim mesajı oyuzden hesaplayamadım
Ablam benim ayrılış kilom 74.9 olması lazım. O yüzden donemiyorum. Bı kontrol et sana zahmet
Buralar çok durulmuş. Oysaki sezon başı olması gerekti. Yeni yıla yeni bir ben olarak girmek istiyorum mesajları doldurmaliydi buraları. Yok mu? Herkes memnun mu yerinden kilosundan.
Bende yeni bi ben olayından çıktım. Ben benim. Sadece eski bene dönmek istemiyorum. 75 lerde kalmaliyim. Madem inemiyorum. Yerimi sabitleyim.
Kaptanım benim mesajı mi görmedin mi?moni
Ovv diş ağrısı çok fena, geçmiş olsun canım inşallaj düzelir
Yoklugun belli oluyor buse, baya sessiz kaldı buralar
Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?