Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Önce boğazdan sürüntü alıyorlar o hiç acımıyor sadece mideni bulandırıyor hani boğaz ağrısı için doktora gittiğinde boğazına tahta çubukla baktığında miden kalkarya onun gibi sonra burundan sürüntü alıyorlar burnunun en içine kadar numune çubuğunu sokup sürüntü alınıyor ağrı hiç yok çok çok az sızı oluyor oda dediğim gibi bir iki saniye sürüyor hiç korkmana gerek yok canım inşallah negatif çıkarsın mutlaka haberini bekliyorum canım benim

Günaydınnn, sürprizle karşılaştım posta girince birinci olmuşum tebrik eden herkese teşekkür ederim
Gerekli posta bir mesaj gönderdim kaptan moni
Aslında hep biliyoruz da işte neyi ne kadar yememiz gerektiğini ama irade savaşı çok zor. Ben ilk defa başardım o savaşı inşallah uzun süreli olur da tekrae eski halime dönebilirim.

menün muhteşem
su ve sporda harika
sporun içeriğini de yazarsan puanlayabilirim.
Teşekkürler kaptan
15 dk eliptik
15 dk koşu bandı
30 dk ağırlık/bölgesel
İnşallah bulaş olmamıştır.
bir arkadaşımın eşi yakalandı ama kendisine bulaşmadan geçirdi bu süreci. bulaşmama ihtimali de var bir hayli sanki
Bu belirsizlik beklemek insanı çok yıpratıyor olmalı.

güzel bir haftasonu diliyorum herkese
sabah kalktım. oram buram ağrıyor mu, halsizlik var mı, boğazda birşey var mı, baş ağrısı var diye yokluyorum kendimi çok şükür yok. ama psikolojik ağırlık çok.
neyse watsapp ı açtım. dün bizden ayrılan eski personelime haber vermiştim. başka şehirde yaşıyor o. kronik hasta ve bu kişiyle haftasonu beraberdi. ben bir aksilik oldu görüşemedim. git hemen test yaptır demiştim. hastaneyi ilçe sağlığı falan aramış gerek yok, temaslı bildirilmeniz gerekliydi demişler. olur mu öyle şey git ısrar et dedim. kronik hastalığın var dedim. neyse gitmiş. test almışlar. sabah konuştuk pozitif çıkmış Allah razı olsun haber verdiğin için diyor. kimse söylemedi bana. sen haber vermeseydin haberim olmayacaktı diyor. semptom yok ama kronik olduğu için ambülansla hastaneye götürüp tetkik yapacaklarmış
bana da hala gelen yok

60kiloyum canim insallah negatif cikacaksin iyi dusunelim iyiyi cagaralim.cok asiri artti virus
tedbirsiz insan çok canım. mesel o.
saol saracım hadi inşallah.
bunun da eşi negatif çıktı. ama geçen haftasonu onunla temaslı olan kişi bugün pozitif çıktı. aynen beklemek sinir bozucu. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…