baştan iyi düşünüyordum da şimdi aklıma o yanıma geldiği an geliyor. acaba diyorumaslında eşi negatif çıkmış.
saol tatlım
nasıl alıyorlar? burundan sürüntü mü alıyorlar?
evet öyle yapacağım. yarından itibaren beslenmemi hizaya çekeceğim. amin canım inşallah. iyi düşünelim iyi olsun.
amin gezegenim.
yarin oglen discideyim insallah sonrasinda yine agridan kivranmam
Iyi geceler arkadaşlar şöyle bir görünüp kaçayım.
Karar verdik yarin annemle otuc tutacagiz insallah
Bakalim cok heyecanli
bizlik bir durum değil kuzum, genel yarışma kurallarıNeyse saglik olsun cok da ugrasmistim bu hafta takım biraz yuksek puan alsin diye ona üzüldüm.
hoşbuldum,teşekkür ederim
geçmiş bitmiş olsun inşallahyarin oglen discideyim insallah sonrasinda yine agridan kivranmam
Teşekkürler kaptanmenün muhteşem
su ve sporda harika
sporun içeriğini de yazarsan puanlayabilirim.
İnşallah bulaş olmamıştır.teşekkür ederim ve amin canlarım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedimo an takılıyor kafama
Senden cok iyi bi performans bekliyorum canim hadi bakalimresmen rezalet
bu da oldu sonunda ne diyeyim haftaya bu utanctan kurtulcam ins
Çok geçmiş olsun canım diş ağrısını iyi bilirim inşallah bir an önce iyileşirsin
geçmiş bitmiş olsun inşallah
Senden cok iyi bi performans bekliyorum canim hadi bakalim
tedbirsiz insan çok canım. mesel o.
saol saracım hadi inşallah.Önce boğazdan sürüntü alıyorlar o hiç acımıyor sadece mideni bulandırıyor hani boğaz ağrısı için doktora gittiğinde boğazına tahta çubukla baktığında miden kalkarya onun gibi sonra burundan sürüntü alıyorlar burnunun en içine kadar numune çubuğunu sokup sürüntü alınıyor ağrı hiç yok çok çok az sızı oluyor oda dediğim gibi bir iki saniye sürüyor hiç korkmana gerek yok canım inşallah negatif çıkarsın mutlaka haberini bekliyorum canım benim
bunun da eşi negatif çıktı. ama geçen haftasonu onunla temaslı olan kişi bugün pozitif çıktı. aynen beklemek sinir bozucu. hayırlısı olsun.Teşekkürler kaptan
15 dk eliptik
15 dk koşu bandı
30 dk ağırlık/bölgesel
İnşallah bulaş olmamıştır.
bir arkadaşımın eşi yakalandı ama kendisine bulaşmadan geçirdi bu süreci. bulaşmama ihtimali de var bir hayli sanki
Bu belirsizlik beklemek insanı çok yıpratıyor olmalı.
tedbirsiz insan çok canım. mesel o.
saol saracım hadi inşallah.
bunun da eşi negatif çıktı. ama geçen haftasonu onunla temaslı olan kişi bugün pozitif çıktı. aynen beklemek sinir bozucu. hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?