Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah canım güzel bir uygulama gerçekten :)

Selam kizlar insllah herkes guzelce kilolari veriodur. Bugun saglik icagindaki doktoruma gittim. Inanilmaz bir tatli ihtiyacim var. Nutella falan kasikliyorum. Drdim benm seker ilacimi gene yazin ben yoksa verdigimi geri alicam. Yazdi sagolsun. 1 haftaya kadar toparlar beni su istahimi azaltir. Eski halime nefsime donemiyorum. Bu malum horminel bir durum. Elden birsey gelmiyor. Ilacin etkisi seker ihtiyacini azaltiyor ve tok tutuyor malum.

Bu saatlerde çok acıkırsanız bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold ile beraber 5 - 6 adet çiğ badem yiyin inanılmaz tok tuttuğunu ve iştahınızın kapandığını görecek vede çok şaşıracaksınız

Selam arkadaşlar
Beni zaten az cok taniyan bilir durumu
Nedeni nicini sormayin zaten gerek yok
Bir iki sene daha evladimin buyumesini bekleyecektim ama yok daha ne kadar batayim çamura
Buse nin de dedigi gibi eger onsuz daha huzurluysak,evladim o sekilde daha mutlu olur ,bazen evlat icin goz ardi edilir cogu sey ama zaten 6 senedir ediyorum artık yeter bir kocalıgıni gormedim durumu biliyorsunuz
Madem inceldigi yerd3n kopsun
Allah kimsenin ailesini basindan eksik etmesin
Oglumun hastaliginda da normalde de hep yanimdalar
Her ay gidiyoruz hastaneye ekim ayinda da gidecegiz bakalim
Rabbim evladima guzel omurler nasip etsin
Annemin dediği gibi evliyken de bekardim, simdi tam bekarım
4_5 gundur midem bulaniyor baya suzuldim3 gibi ama oğlum icin caktirmamaya calisiyorum napiyoruz ,icimiz midemiz gibi bulansa bile gulumsuyoruzzzz
En buyuk intikam
Baskalarinin hayati mahvetmek degil,kendi hayatini yasamaktir, en buyuk intikam biźsiźliktir
Yaşamaya devam Allah in izniyle

Ne diyeyim bilemedim Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin canım

Allah gönlüne huzur versin canım

merhaba kızlarrr kaç gündür gelemedim buraya. evden çalışıyorum, yoğundum. geçmiş olsun, gözün aydın diye yazan herkese çok teşekkür ederim. maske, mesafe, hijyen tamam da bu ara beslenmemi bolca karbo süslüyor. hemen toplanmam gerek bağışıklık sistemi için. artık kilo da vermem gerek

Allah hakkında ne iyiyse onu versin canım.

Kahvaltı
Yok
Sabah
1 kupa çay

1 kupa nescafe

Öğle
Yarim kase corba
2 tane yoğurtlu biber dolması
1dilim börek

Ara
1 dilim börek
Çay

Ara
Üzüm

Akşam
1 tabak tavuklu türlü
Salata

çay

2.5 litre civarı su
9000 civarı adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…