Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam arkadaslar buralar baya sessiz guzel grubum benim Allah ım eşin hayirlisini versin herkese , zor ya ne bileyim
Sebepsiz yere sen yuvayı dagit
Babasina cok ileniyordu
Onun gibi olmayacagim diyordu
Daha 6 senede ondan beter oldu .
Ve babasi gibi tek basina hayata veda edecek,cunku ben artik hicbir zaman yaninda olmayacagim. Onun gibi birine de kimse uzun sure katlanmaz
Büyük konusmayayim ama iki uc sene sonra pisman olup gelirse dahi bir daha guvenmem ona
Ben hayatimi yeniden kuruyorum Allah in izniyle
Ozel gunlerde ,okul musamereleri vs olursa gelir cocugu ona düşman büyütmem,buna hakkim yok ama
Şu saatten sonra benim sildiklerim listesine girdi bile
Bakin bu yazı bugun cikti karsima
3 hariç geri kalan hepsi onda
.ne demisler deger veriyorsan deger vermelisin,gerisi aptalliktir
Yeter aptallik yaptigim
Allahim yolumuzu acik etsin ne diyeyim

Ay bir de whatsap durumuna dalga gecer gibi seyler atmiyor mu
Beni instagramdan whatsaptan da engellemis annemden gordum

Bundan sonra bokumu bile zor görür onun bunun dogurdugu
Ama ben sakinim
Onunla tek bir sey konusmam bundan sonra nirmal seyleri bile

Hakkınızda hayırlısı .bazen evli kalmaktansa bekarlık daha iyidir evlat içinde anne içinde .Allah yardımcınız olsun.

Menüm berbat bugun misafir faslı vardı hep aştım sınırları geçtim 50mekik +bölgesel yaptım
-bir haşlanmıs patates
-2bardak siyah çay
-Tahin pekmez 2çay kaşıgı
-4 dilim pizza
-2bardak siyahçay
-1litre su

baby naptın şimdi evden ayrıldın mı?

Lonely single girl böyle şeylere insan çok üzülüyor. yuva bozmak kolay değil. sonrası da var. ama tabi olmayınca da olmuyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
çokça dua et. Allahın yardımıyla herşeyi yoluna koyarsın. ilk hedef kalacak yer ve iş bulmak, para kazanmak.

Allah yolunu açık etsin, yavrumla birlikte rabbime emanet olun. Hakkınızda hayırlısı olsun

Rabbim hakkinda herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda feraha çıkarsın.

hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutsuz bir anne ile büyüyen çocuktansa mutlu bir anne ile büyüyen çocuk olsun. dünyaya bir kez geliyoruz ve geçen yılların telafisi de yok. ileride keşke diyeceğin şeylerin kararını bugün vermek çok önemli. ve asla çocuklar için hiçbir şeye katlanmayın, su akar yolunu bulur. yüzün hep gülsün, ömrünü mutlu doya doya yaşa.

dünkü menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
1 h. yumurta, üzerine pul biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 minik salatalık
yeşil çay

öğle:
1 tabakk sebze yemeği
3 kaşık yoğurt

ara:
şekersiz türk kahvesi
3 çiğ badem

akşam:
200ml süt
1 minik yerli muz
tarçın
blender dan geçirip içtim.

ara:
beyaz çay
5 6 beyaz leblebi

su: 3litre
spor:50 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…