- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hakkınızda hayırlısı .bazen evli kalmaktansa bekarlık daha iyidir evlat içinde anne içinde .Allah yardımcınız olsun.Selam arkadaşlar
Beni zaten az cok taniyan bilir durumu
Nedeni nicini sormayin zaten gerek yok
Bir iki sene daha evladimin buyumesini bekleyecektim ama yok daha ne kadar batayim çamura
Buse nin de dedigi gibi eger onsuz daha huzurluysak,evladim o sekilde daha mutlu olur ,bazen evlat icin goz ardi edilir cogu sey ama zaten 6 senedir ediyorum artık yeter bir kocalıgıni gormedim durumu biliyorsunuz
Madem inceldigi yerd3n kopsun
Allah kimsenin ailesini basindan eksik etmesin
Oglumun hastaliginda da normalde de hep yanimdalar
Her ay gidiyoruz hastaneye ekim ayinda da gidecegiz bakalim
Rabbim evladima guzel omurler nasip etsin
Annemin dediği gibi evliyken de bekardim, simdi tam bekarım
4_5 gundur midem bulaniyor baya suzuldim3 gibi ama oğlum icin caktirmamaya calisiyorum napiyoruz ,icimiz midemiz gibi bulansa bile gulumsuyoruzzzz
En buyuk intikam
Baskalarinin hayati mahvetmek degil,kendi hayatini yasamaktir, en buyuk intikam biźsiźliktir
Yaşamaya devam Allah in izniyle
Selam arkadaslar buralar baya sessiz guzel grubum benimAllah ım eşin hayirlisini versin herkese , zor ya ne bileyim
Sebepsiz yere sen yuvayı dagit
Babasina cok ileniyordu
Onun gibi olmayacagim diyordu
Daha 6 senede ondan beter oldu .
Ve babasi gibi tek basina hayata veda edecek,cunku ben artik hicbir zaman yaninda olmayacagim. Onun gibi birine de kimse uzun sure katlanmaz
Büyük konusmayayim ama iki uc sene sonra pisman olup gelirse dahi bir daha guvenmem ona
Ben hayatimi yeniden kuruyorum Allah in izniyle
Ozel gunlerde ,okul musamereleri vs olursa gelir cocugu ona düşman büyütmem,buna hakkim yok ama
Şu saatten sonra benim sildiklerim listesine girdi bileEki Görüntüle 2698213
Bakin bu yazı bugun cikti karsima
3 hariç geri kalan hepsi onda
.ne demisler deger veriyorsan deger vermelisin,gerisi aptalliktir
Yeter aptallik yaptigim
Allahim yolumuzu acik etsin ne diyeyim
Allah yolunu açık etsin, yavrumla birlikte rabbime emanet olun. Hakkınızda hayırlısı olsunSelam arkadaslar buralar baya sessiz guzel grubum benimAllah ım eşin hayirlisini versin herkese , zor ya ne bileyim
Babasina cok ileniyordu
Ve babasi gibi tek basina hayata veda edecek,cunku ben artik hicbir zaman yaninda olmayacagim. Onun gibi birine de kimse uzun sure katlanmaz
Büyük konusmayayim ama iki uc sene sonra pisman olup gelirse dahi bir daha guvenmem ona
Ozel gunlerde ,okul musamereleri vs olursa gelir cocugu ona düşman büyütmem,buna hakkim yok ama
Yeter aptallik yaptigim
Karisik isler su an kuzum yababy naptın şimdi evden ayrıldın mı?
Rabbim hakkinda herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda feraha çıkarsın.Selam arkadaslar buralar baya sessiz guzel grubum benimAllah ım eşin hayirlisini versin herkese , zor ya ne bileyim
Babasina cok ileniyordu
Yeter aptallik yaptigim
hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutsuz bir anne ile büyüyen çocuktansa mutlu bir anne ile büyüyen çocuk olsun. dünyaya bir kez geliyoruz ve geçen yılların telafisi de yok. ileride keşke diyeceğin şeylerin kararını bugün vermek çok önemli. ve asla çocuklar için hiçbir şeye katlanmayın, su akar yolunu bulur. yüzün hep gülsün, ömrünü mutlu doya doya yaşa.Selam arkadaşlar
Beni zaten az cok taniyan bilir durumu
Nedeni nicini sormayin zaten gerek yok
Bir iki sene daha evladimin buyumesini bekleyecektim ama yok daha ne kadar batayim çamura
Buse nin de dedigi gibi eger onsuz daha huzurluysak,evladim o sekilde daha mutlu olur ,bazen evlat icin goz ardi edilir cogu sey ama zaten 6 senedir ediyorum artık yeter bir kocalıgıni gormedim durumu biliyorsunuz
Madem inceldigi yerd3n kopsun
Allah kimsenin ailesini basindan eksik etmesin
Oglumun hastaliginda da normalde de hep yanimdalar
Her ay gidiyoruz hastaneye ekim ayinda da gidecegiz bakalim
Rabbim evladima guzel omurler nasip etsin
Annemin dediği gibi evliyken de bekardim, simdi tam bekarım
4_5 gundur midem bulaniyor baya suzuldim3 gibi ama oğlum icin caktirmamaya calisiyorum napiyoruz ,icimiz midemiz gibi bulansa bile gulumsuyoruzzzz
En buyuk intikam
Baskalarinin hayati mahvetmek degil,kendi hayatini yasamaktir, en buyuk intikam biźsiźliktir
Yaşamaya devam Allah in izniyle
öyle olmak zorunda değilsinşişman ve mutsuzum üüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?