Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +150 | + | + | +150 | ||
| - | - | - | - | - | ||
O optumkibbye | - | - | - | - | - | ||
| +160 | - | - | +120 | + | ||
B busefit | - | - | - | + | - | ||
F Fitimfitsinfit | - | - | - | +160 | - | ||
| +220 | +220 | + | +280 | - | ||
| +220 | +100 | +150 | +170 | +150 | ||
| - | -30 | -40 | -60 | - | ||
| + | + | - | +70 | + | ||
Cok sag olllhakkınızda hayırlısı olsun canım. mutsuz bir anne ile büyüyen çocuktansa mutlu bir anne ile büyüyen çocuk olsun. dünyaya bir kez geliyoruz ve geçen yılların telafisi de yok. ileride keşke diyeceğin şeylerin kararını bugün vermek çok önemli. ve asla çocuklar için hiçbir şeye katlanmayın, su akar yolunu bulur. yüzün hep gülsün, ömrünü mutlu doya doya yaşa.
Ikisi de tamamHu huuuu kızlar neredesiniz sular içiliyor mu yeşil çaylar içildimi
Benimkide 3 gün gecikti acayip şiş ve iştahlıyım. Çok şükür bugün liste dışına çıkmadım. Kendime söz verdim listeye tam uyacağım eskisi gibiRegl is coming
Amin bakalım
Ben bu hafta birkaç kaçamak yaptım yarın kontrol var sonrasında dışıba çıkmamaya çalışacağım artıkBenimkide 3 gün gecikti acayip şiş ve iştahlıyım. Çok şükür bugün liste dışına çıkmadım. Kendime söz verdim listeye tam uyacağım eskisi gibi
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Evladiyla alakali olmayan bi insani evinde barindirman zaten gereksiz. Cocuk konusu cok cok onemli. Sen arani genede iyi tut cocuk icin sadece. Bundan sonra da mutlu olursun insallah.Ay bir de whatsap durumuna dalga gecer gibi seyler atmiyor mu
Beni instagramdan whatsaptan da engellemis annemden gordum
Bundan sonra bokumu bile zor görür onun bunun dogurdugu
Ama ben sakinim
Onunla tek bir sey konusmam bundan sonra nirmal seyleri bile
InsallahCanim hakkinda hayirlisi olsun. Evladiyla alakali olmayan bi insani evinde barindirman zaten gereksiz. Cocuk konusu cok cok onemli. Sen arani genede iyi tut cocuk icin sadece. Bundan sonra da mutlu olursun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?