Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok
Cok sag olll ne guzel ogutler bunlar
Diger alintilayamadigim arkadaslar sizler de sag olun
Eksik olmayin
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ,evlatlarimizi
Amin

Şu profilimde yazan kiloya inene kadar bildirim yapmayayim
Sonra tam gaz devam.insallah su an 78 kusur
Ama son aldigim kot pantolonum sanirsam eylul 1 gibi almistim belimden dusmeye baslamak uzeree bakalim hele.bir.gobek yagım gitsin ana listeye de girmeyi istiyorum cunku o kadar yag vardi ki vucudumda, onlar gittikten sonra patir patir inecegim insalllah
Aksamlari yemeyerek erittim cok sukur
Az kaldi az

Dünkü menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Peynir

öğle (Düşündüm düşündüm hatırlayamadım listemde 5yk sebze ve yoğurt var veya yulaf ezmeli tarif. İkisinden birini yaptım ama hatırlayamıyorum şu an)

ara
1 çb leblebi

akşam
3 yk yeşil mercimekli salata

su: 2,5 lt
Spor yok.

Bugünkü menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Birkaç tane patates kızartması (liste dışı)

öğle
3 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi ve 5 tane çileği karıştırıp yedim

ara
1 çb leblebi

akşam
150gr ızgara et
Salata

su: 2,5lt
Spor: 10dk eliptik, 10 dk bisiklet, 40 dk bölgesel/ağırlık

Bu hafta yaptığım kaçamaklardan mıdır nedir düzenli spor yapmama rağmen kilo kaybım nerdeyse yok
Kaçamakları da spor yapıyorum nasılsa dengelemişimdir diye düşündüm ama önümüzdeki hafta listenin dışına hiç çıkmamaya çalışacağım.

Slm kızlar menüm
Sabah
1 Yumurta
1 dilim peynir
Domates Salatalık
7 zeytin
2 dilim tb ekmeği

Öğle
Ton balıklı salata
2 dilim tb ekmeği

Ara
Beyaz çay
3 hurma

Akşam
10 kaşık kabak kavurma
1 su bardagı yoğurt
2 dilim tb ekmeği

1 mil leslie 7 dk lily sabri tüm vücut dambıl ile kollar çalıştırıldı pilates çemberi ile bacaklar çalıştırıldı.

Benimkide 3 gün gecikti acayip şiş ve iştahlıyım. Çok şükür bugün liste dışına çıkmadım. Kendime söz verdim listeye tam uyacağım eskisi gibi
Ben bu hafta birkaç kaçamak yaptım yarın kontrol var sonrasında dışıba çıkmamaya çalışacağım artık şişkinliğim falan kalmadı,geçen seneki kıyafetlerimi giymeye başladım tekrar. Ama tartıda değişen bir şey yok
İki haftadır bitter çikolata yemiyorum hayalini kuruyorum şimdiden.

Canim hakkinda hayirlisi olsun. Evladiyla alakali olmayan bi insani evinde barindirman zaten gereksiz. Cocuk konusu cok cok onemli. Sen arani genede iyi tut cocuk icin sadece. Bundan sonra da mutlu olursun insallah.

Menümü yazayım
Sabah
Yulaflı tarçınlı çiğ bademli muzlu süt

Ara
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Fırında köfteli patates yemeği
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan dibek kahvesi

Akşam
İki kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna salatası

Su 2 litre spor 15 dakika leslie

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…