Humm şöyle bir tarif aldım onu denedim.Neyli yaptın?
Ellerine sağlık canımHumm şöyle bir tarif aldım onu denedim.
Tabana şeftali dilimleri dizdim (tarifte kırmızı erik vardı ama evdeki meyveleri değerlendirdim ben) üzerine şeker ve hindistan cevizi serptim. En üste de sade kek hamurunu döktüm oldu bitti
en son paylaşımın bu ve tarih 7 ekim.Sabah 11:00 :1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet zeytin
1 adet sosis
Ekmek yemedim
ara öğün : çay ceviz
Akşam 18:00 : ızgara tavuk
1 kase Patates püresi
Salata
ekmek yemedim
2 litre su (limon , yeşil çay ,soda )
foruma girip başka topikte yazmana rağmen takıma uğramıyorsun en son paylaşımın bu ve pazartesi gününe ait.Benim menüm:
Sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 10 zeytin
Ara öğün
50 gram kuruyemiş
Öğle
Yarım simit ve peynirli salata
Ara öğün
2 incir, 100 gram üzüm
Akşam
1 adet haşlanmış mısır ve 1 adet elma
Spor 7 bin adım tempolu yürüyüş, su 1 litre kadar
TeşekkürlerEllerine sağlık canım
Ben fındıklı ve kakaolu çok seviyorum
Haklısın özür dilerim canım. Geçen hafta yediklerime pek dikkat edemedim o yüzden menü bildirimlerimi yapamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum ancak çok sıkamıyorum kendimi bu ara. O yüzden takımda olursam takımı geri bırakıcam, ben de stres olucam diye düşündüm. O nedenle şu an için katılmamayı daha uygun buldum.foruma girip başka topikte yazmana rağmen takıma uğramıyorsun en son paylaşımın bu ve pazartesi gününe ait.
takımdan ayrıldın mı ya da devam edecek misin, lütfen durumunu bildir.
Valla ben hâlâ toparlanamadım, sıcak su ve battaniyeden bahsetmiştim.
Şimdi limonlu yeşil çayımı aldım, 2 tuluk doldurup battaniyemle buluştum. Yaşasın, bu hisse bayılıyorum
buda benim maalesef geçen hafta yaşadıklarımın bilançosu, çok üzgünüm. her şeyi dert edip te kafaya takarsam olacağı bu. uykusuz geçen koca bir hafta, dün şehir dışına çıktık uzun yol , yolda yeterli su içememek(pandemi sebebiyle wc gidememek) gibi. malum ödem de eklenince kaçınılmaz son.
diyetisyenimle online olarak uyum içinde giderken ve çok güzel sonuçlar alırken böyle olması beni çok üzdü.
ama bunda da vardır bir hayır diyerek yaşadığım kötü haftayı zihnimden siliyorum ve yoluma devam ediyorum.
sizlerden de özür diliyorum ve fazlasıyla telafi edicem.
herkesden bu hafta çok güzel sonuçlar bekliyorum.
Eki Görüntüle 2706182
takım olarak sonuncu olduk ama ben bu haftayı yaşanmamış sayıyorum. çok gnoldu nolduu listeler nolduuu
umursamazlığımdan değil yaşadığım sıkıntılar sebep oldu, o yüzden takılmıyorum.
hakkında hayırlı olsun canım. devam etmek istersen buradayız.Haklısın özür dilerim canım. Geçen hafta yediklerime pek dikkat edemedim o yüzden menü bildirimlerimi yapamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum ancak çok sıkamıyorum kendimi bu ara. O yüzden takımda olursam takımı geri bırakıcam, ben de stres olucam diye düşündüm. O nedenle şu an için katılmamayı daha uygun buldum.
Canın sağolsun Ayşecim hepimiz insanız her anımız bir olmuyor iniş çıkışlarımız elbet olacak önemli olan ileri bakabilmek ki sende böyle yapıyorsun süper bir insansın ve iyiki bizim kaptanımızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?