Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tekrar hatırlıyorum lütfen herkes okusun ve haftaya bildirimlerde sorun istemiyorum.

YARIŞMA GENEL KURALLARI RESMİ DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Aylin42Konya
O optumkibbye
sara_28
F Fitimfitsinfit
Natsume
Zehra_mda
88prenses22
obezzto
Lonely single girl

B busefit
A Asya-Hedef 65 kilo
obesofobi
HLLAK
@olvidos

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ARTIK HER CUMA KİLO BİLDİRİMLERİMİZİ BU ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

Ellerine sağlık canım
Ben fındıklı ve kakaolu çok seviyorum

en son paylaşımın bu ve tarih 7 ekim.
sanırım takımdan ayrılıyorsun, lütfen durumunu bildir.

foruma girip başka topikte yazmana rağmen takıma uğramıyorsun en son paylaşımın bu ve pazartesi gününe ait.
takımdan ayrıldın mı ya da devam edecek misin, lütfen durumunu bildir.

foruma girip başka topikte yazmana rağmen takıma uğramıyorsun en son paylaşımın bu ve pazartesi gününe ait.
takımdan ayrıldın mı ya da devam edecek misin, lütfen durumunu bildir.
Haklısın özür dilerim canım. Geçen hafta yediklerime pek dikkat edemedim o yüzden menü bildirimlerimi yapamadım. Diyet yapmaya çalışıyorum ancak çok sıkamıyorum kendimi bu ara. O yüzden takımda olursam takımı geri bırakıcam, ben de stres olucam diye düşündüm. O nedenle şu an için katılmamayı daha uygun buldum.

Canın sağolsun Ayşecim hepimiz insanız her anımız bir olmuyor iniş çıkışlarımız elbet olacak önemli olan ileri bakabilmek ki sende böyle yapıyorsun süper bir insansın ve iyiki bizim kaptanımızsın

hakkında hayırlı olsun canım. devam etmek istersen buradayız.

menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
2 h. yumurta, üzerine pul biber (başka bir şey yemek istemedi canım)

ara

yeşil çay

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
ızgara köfte

salata

ara:
yeşil çay

su: 2,5 litre
spor: yok, gün içinde attığım adım: 6000

bugün listem değişti, detoks listesi. yarın ki menümde görürsünüz.
geçen hafta ki listem de çok güzeldi ve gündüz sorunsuz uyguladım ama gece uyuyamama sebebiyle sekteye uğradı. yazık oldu o listeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…